Fed fest i Mølleparken: 90’er stjernerne var vilde med Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi
Aqua-Lene gav den gas i Aalborg
Aqua-Lene gav den gas i Aalborg

De var der alle sammen.

Aqua, Peter André, DJ Sash, Hampenberg, Dr. Alban, Haddaway, Toy Box og ja selv Basshunter med et hit fra 00’erne havde også sneget sig med på plakaten.

Flere tusinder feststemte gæster havde et brag af en fest til verdens største 90’er fest, da Vi Elsker 90’erne Touren ramte Aalborg søndag.

Der blev sunget med på alle de store hits, som de fleste huskede fra deres teenagedage. Det var i hvert fald primært folk født i 80’erne, der dominerede rundt omkring. Alle havde en fest, og det havde 90’er ikonerne på scenen faktisk også.

MigogAalborg var Backstage og fik snakket med flere af de legendariske artister.

Blandt andet her til sidst i artiklen fik vi spurgt Peter André, hvorfor han ikke smed trøjen, da han optrådte med Mysterious Girl.

Dr. Alban

”Aalborg var fantastiske. Det var virkelig et fedt crowd. Det er så skønt at møde så mange glade mennesker her i Danmark, og de synger med på alle sangene. Overalt hvor vi kommer møder vi glade mennesker, og jeg føler mig meget privilegeret, at jeg stadig kan leve af det her.”

Haddaway

”Det er altid sjovt at performe på scenen med Dr. Alban. Mange tror vi engang var konkurrenter, men vi har altid været gode venner, og der var slet ikke konkurrence dengang. Der var plads til alle, og vi nyder at komme rundt her og spille for alle dem der husker vores musik. I dag var en fremragende dag for os.”

Haddaway til venstre og Dr. Alban
Vengaboys

”Wow, det var for vildt at optræde her i Aalborg. Lagde I mærke til, at da Vengaboys gik på scenen, så brød solen endelig frem her i byen. Det er selvfølgelig ikke tilfældigt. Vi elsker Danmark, som altid har haft en særlig plads i vores hjerter. Vi bliver aldrig trætte af at synge vores klassikere til folk.”

Vengaboys og Peter André i midten
Barcode Brothers

”Vi lever slet ikke af det her mere. En af os bor faktisk i USA og er i gang med en doktorgrad i kunstig intelligens. Så det er lidt vildt lige at komme ud af flyet og så være stjerne for en dag igen. Vi synes det er fedt, at vi kan spille det gamle men også mixe noget nyt ind i det, og publikum tager sindssygt godt imod det.”

Barcode Brothers
DJ Sash

”Alle husker Equador og alle mine andre gamle hits. Der er virkelig fart på til de her koncerter, og selv efter 20 år i gamet er jeg ikke træt af at stå på scenen og spille. Vi får altid en varm velkomst her i Danmark, og Aalborg-publikummet var virkelig i højt humør.”

Peter André

Vejplejede negle og flotte vipper: Landsdækkende kæde åbner i Friis

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I går kunne vi her på MigogAalborg afsløre, at multibrand-konceptet Kings & Queens åbner endnu en en butik i Friis.

Det kan du læse meget mere om her.

Men her stopper nyhederne ikke i Friis Shoppingcenter.

Neglesalon med stort udvalg

Der er en stigende interesse for personlig pleje og selvforkælelse, og snart er der mulighed for at få velplejede negle og flotte vipper i Friis Shoppingcenter, når neglesalonen Scandic Nails åbner.

Det skriver Friis i dag i en pressemeddelelse.

Scandic Nails tilbyder kunderne at få lavet negle, vipper samt manicure og pedicure til gode priser og ikke mindst i god kvalitet – noget de går meget op i.

“Vi lægger vægt på service, faglighed og tilfredse medarbejdere. Vi ønsker at give en god oplevelse til vores kunder, og være det sted de foretrækker pga. vores gode priser, gode service og dygtige, kompetente medarbejdere,” fortæller ejer Vivian Duong.

Scandic Nails har saloner i Odense og Århus og er ekspert på netop personlig pleje og selvforkælelse. Og de har vokseværk.

Med tiden ønsker de at åbne flere saloner, og de starter med Aalborg, som de har store forventninger til.

“Aalborg er en virkelig spændende by med en attraktiv profil og mange turister. Der sker rigtig meget i byen, og det gør der også i Friis Shoppingcenter, særligt nu hvor en stor spiller som Magasin er kommet til. Så vi glæder os til at blive en del af det,” fortæller Vivian Duong.

Scandic Nails åbner i november på 1. sal ved siden af Tiger of Sweden. Kunder kan både kigge forbi og få behandlinger uden tidsbestilling, men det er også muligt at booke tid online.

Hotdogs og Fortnite: Hvem kan slå Jaxstyle i Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Fortnite
Foto: Fortnite

Er du under 30 år, eller har du børn i skolealderen, så har du med garanti hørt om spilfænomenet Fortnite.

Over 125 millioner verden over spiller allerede det gratis spil, som kan spilles fra både Playstation, PC’er, mobiler og tablets.

Fortnite er et skydespil, hvor man enten er på hold sammen med andre spillere online, eller spiller solo mod andre online-spillere på nogle fede baner.

Søndag har du mulighed for at kombinere det bedste fra både spil – og madverdenen.

Streetammo på Boulevarden inviterer nemlig til vaskeægte spilhygge på søndag fra kl. 10-16. Det skriver de på Facebook.

Kom forbi til en hotter og et spil Fortnite

Her kan man duellere i Fortnite mod nordjyden Jaxstyle, som blandt andet har over 100.000 følgere på YouTube.

Hans videoer om Fortnite er især yderst populære, hvor han på underholdende vis, fører seerne gennem en masse spil.

Fik du læst historien om den unge gut, fra Aalborg, som er blandt verdens 10 bedst Fortnite-spillere?

Udover en spændende duel mod internetfænomenet Jaxstyle og måske en præmie, kan man også se frem til at Streetammo sætter grillen op udenfor og byder på en hotdog til alle, der kigger forbi.

Streetammo opfordrer folk til at komme i god tid, da der sikkert vil være kø for at spille mod Jaxstyle.

Læs meget mere om begivenheden her.

Tidsplanen holder: Snart åbner Carl’s Jr i midtbyen

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I juni kunne vi fortælle, at den store store amerikanske burgerrestaurant-kæde Carl’s Jr.  åbner på Boulevarden 8 i hjertet af Aalborg. Læs mere her.

Hvis man er gået forbi bygningen på Boulevarden på det seneste kan man se, at håndværkerne arbejder på højtryk i byggerod og støv i lange baner.

De har nemlig en stram deadline. MigogAalborg har været i kontakt med Carl’s Jr. og de fortæller, at de åbner i slutningen af november.

De fortæller videre, at de lige nu er i fuld gang med at ansætte det personale, som skal servicere aalborgenserne med burgere.

Sådan så Boulevarden 8 ud, inden renoveringen.

Optakt til endnu større burgerkrig

Hvis man følger med på MigogAalborg, er man vist ikke i tvivl om, at vi er ramt af en decideret burger-epidemi i midtbyen.

Foruden de mange caféer og restauranter, der serverer burgere, ligger her i forvejen følgende burgerkæder:

  • The Burger Shack
  • Burger Boom
  • Grillen Burgerbar
  • WeDoBurgers
  • McDonalds
  • Burger King.

Nu bliver der endnu vildere kamp om de burgerglade aalborgensere inde i byen. Carl’s Jr. er et populært spisested i Aalborg Storcenter i City Syd, hvor de trækker mange kunder, der blandt andet har været inde og handle i Bilka.

Carl’s Jr. er blandt verdens 50 største fastfoodkæder, og blev stiftet i 1940 af Carl Karcher.

Carl’s Jr. har mere end 3900 restauranter på verdensplan, heraf 12 i Danmark: Næstved, Hundige, Rødovre, Odense, Sønderborg, Kolding, Vejle, Aalborg, Aarhus, Tilst, Viborg, Holstebro.

Foto: Gastromand.dk

Burgere – chicken tenders og lækre milkshakes

Carl’s Jr. er kendt for sine autentiske amerikanske burgere fremstillet af 100% oksekød, hvor bøffen grilles over åben ild for at bevare saft og smag. En anden stor favorit – de sprøde Chicken Tenders – tilberedes af ferske stykker kvalitets kyllingebryst, der paneres og tilberedes i restauranten.

Derudover er Carl’s Jr. berømte for de lækre milkshakes, rørt af kugler på en base af vaniljeis.

Carl’s Jr. forsøger at differentiere sig fra konkurrenterne på mange områder.

Blandt andet tilberedes maden først i det øjeblik, gæsten bestiller og serveres efterfølgende ved bordet. Derudover er der gratis ”refill” på sodavand.