Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor satsning: Kendt møbelkæde åbner kæmpe butik midt i Aalborg

Af Michael Qureshi

Er du fan af designermøbler fra kendte danske møbelarkitekter?

Så kan du godt glæde dig til, at en ny stor møbelbutik åbner i hjertet af Aalborg. Kæden FDB Møbler udvider, og åbner sin første butik her i byen

Butikken får et stort udvalg af både de klassiske og ikoniske FDB møbler, skabt af nogle af Danmarks største møbelarkitekter, samt helt nye designs.

Slår to lokaler sammen til et midt i Aalborg

FDB Møbler kommer til at ligge lidt midt i smørhullet ved Nytorv, hvor de har overtaget lokalerne fra den nu lukkede Hanne Ørvad-butik.

Derudover har de også overtaget lokaler fra spillehallen i tilstødende lokaler, og dermed bliver butikken i Aalborg på 430 kvm. Det bliver samtidig den største FDB Møbler-butik i Danmark.

”Vi glæder os til at komme til Aalborg, hvor vi ved, der er mange design- og kvalitetsbevidste kunder, som er interesseret i FDB Møbler,” siger direktør for FDB Møbler Ole Kiel til MigogAalborg.

Han understreger, at man længe har haft et godt øje til Aalborg, og da muligheden opstod, slog de til.

“Aalborg har igennem en lang årrække udviklet sig utrolig positivt, og der er ingen tvivl om, at byen længe har stået på vores ønskeliste.

Men det handler om at finde det rigtige lokale, den rigtige placering til den rigtige husleje. Men alle ting hang sammen omkring den her beliggenhed, og nu glæder vi os til at åbne,” forklarer Ole Kiel.

Stor satsning: Kendt møbelkæde åbner kæmpe butik midt i Aalborg
FDB Møbler

Nyt møbelmekka i Aalborgs midtby

Lige over for ligger livsstilshuset Sinnerup med en gigantisk butik, men det afskrækker ikke FDB Møbler.

“Jeg ved ikke om Sinnerup ligefrem er en konkurrent, de har mange andre ting, de slår på. Men jeg vil hellere sige jo flere, jo bedre. Hvis folk ved, at det er herinde i dette område, at man kigger på møbler, så er vi glade,” forklarer FDB-direktøren Ole Kiel.

De klassiske FDB Møbler blev med stor succes relanceret i 2013, og er igennem tiden tegnet af møbelsnedkere som Børge Mogensen, der var leder af FDB Møbler fra 1942 til 1950, Mogens Koch, Jørgen Bækmark og Poul M. Volther.

De kendte møbler bliver primært solgt på www.coop.dk, men i 2015 åbnede den første FDB Møbelbutik.

I dag er der butikker i Gilleleje, Lyngby, Middelfart, Roskilde, og Trommesalen i København, Aarhus og senest åbnede de i Odense.

“Vi tredoblede vores omsætning i Odense, da vi åbnede butikken, og det har vist os, at det er en rigtig strategi at ligge med butikker i de største byer og på rigtige placeringer.

Vi kan også via vores salg på nettet se, at mange i Aalborg og Nordjylland køber vores møbler. Vi har også et godt samarbejde med flere lokale partnere, og de bliver selvfølgelig ved med at sælge møblerne,” forklarer Ole Kiel.

Billigere priser på designermøbler

På priserne er der også noget at hente hos FDB Møbler grundet ejerstrukturen. COOP ejes af 1,7 millioner danskere som er medlemmer af andelsselskabet.

“Vores avancestruktur er lidt anderledes skruet sammen i og med at vi er ejet af det danske folk. Så man kan få designermøbler til billigere priser,” forklarer Ole Kiel.

Håbet er, at FDB Møbler åbner butikken i april omkring påske eller i slutningen af april.

Del artikel

Andre læser også