ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Klausul udnyttet: FCK henter Mikkel Kaufmann øjeblikkeligt

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: AaB
Foto: AaB

Tidligere på måneden blev det officielt, at AaB fra sommer mister stortalentet Mikkel Kaufmann.

Et salg, der efter sigende vil indbringe AaB over 20 millioner kroner.

F.C. København udnytter  nu en klausul i aftalen med AaB, så Mikkel Kaufmann bliver FCK-spiller med det samme og ikke først til sommer som hidtil planlagt.

Det meddeler FCK.dk

Kaufmann er derfor nu på vej fra AaB’s træningslejr i Sydspanien for at underskrive de nødvendige papirer, hvorefter han slutter sig til FCK-truppen i Portugal allerede i dag.

Den 19-årige angriber blev præsenteret som kommende FCK-spiller i sidste uge på en aftale til sommeren 2025, men nu har vi besluttet at effektuere skiftet med det samme:

”Vi vil gerne være helt sikre på, at vi er dækket godt ind på alle positioner i foråret, og derfor har vi besluttet at hente Mikkel ind allerede nu,” siger manager Ståle Solbakken.

“Det har hele tiden været en option i aftalen, hvis vi ønskede det. Nu får vi mulighed for at arbejde med Mikkel på træningslejren, og han får gode betingelser for at komme ind i truppen og klubben på en god måde.”

“Kaufmann har været på radaren hos os gennem længere tid, og efter hans flotte efterår hos AaB mente vi, at tiden var rigtig. Vi ser et stort potentiale i ham og mener, at han kan blive udviklet til at klare sig på internationalt niveau, så vi glæder os til at have ham med hernede,” slutter Ståle.

Del artikel

Andre læser også