Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Favorit til borgmesterpost: Nu stiller han officielt op

Af Aske Bisgaard Pedersen
Foto: Lasse Frimand Jensens Facebook-profil
Foto: Lasse Frimand Jensens Facebook-profil

Det kom som lidt af et chok, da Thomas Kastrup-Larsen sidste uge meldte ud, at han stopper som borgmester om få måneder.

Siden har der været spekulation om, hvem der skal tage over som borgmester i Aalborg Kommune.

I onsdags kunne vi præsentere tre topkandidater til borgmesterposten ‒ og nu melder den måske største favorit sig officielt ind i kampen om borgmesterposten.

Største favorit stiller officielt op

Lasse Frimand Jensen stor favorit til at tage over for Thomas Kastrup-Larsen.

Nu er han officielt opstillet til borgmesterkandidaturet for Socialdemokratiet i Aalborg Kommune ved næste kommunalvalg i 2025. Det skriver Lasse Frimand Jensen i en pressemeddelelse.

“Jeg har i dag søndag fået den sidste underskrift på en stillererkæring og runder derved de 25 underskrifter.

Derfor melder jeg mit kandidatur til borgmesterposten for Socialdemokratiet i Aalborg Kommune ved næste kommunalvalg i 2025,” udtaler gruppeformand for den socialdemokratiske byrådsgruppe Lasse Frimand Jensen.

“Jeg er glad for, at vi har et byrådsmedlem fra vores partiforening, som har meldt sig som spidskandidat.

Lasse repræsenterer ungdom og erfaring. Han har igennem sine 9 år i Aalborg Byråd vist, at han brænder for at udvikle hele Aalborg Kommune,”udtaler partiforeningsformand i Socialdemokratiet Nørresundby Zacharias Brix Madsen og uddyber:

“Lasse har blik for, at kommunen og dens tilbud skal inkludere hele byen og de mange forskellige kvarterer på tværs af Limfjorden – men også de mange oplandsbyer og lokalsamfund som er afgørende for Kommunens sammenhængskraft.

Aalborg kommunes fællesskab kommer ikke af sig selv. Det skal plejes og udvikles i respekt for de mange forskelligheder, som Aalborg Kommune omfatter.”

Mere velfærd på programmet

Lasse Frimand Jensen har også ambitionerne for Aalborg Kommune klar, hvis han måtte ende med at bryste sig med titlen som borgmester:

“Det er min drivkraft at skabe gode rammer for såvel borgerne og erhvervslivet.

Aalborg Kommune skal levere velfærd af høj kvalitet for mennesker gennem hele livet. Vores kommune er præget af at være en uddannelses- og videnskommune, samtidig med at vi har en stor industri og den vil jeg arbejde for at udvikle.

Udviklingen handler om skabe en grøn omstilling med grønne arbejdspladser, som derved tager klimaansvar og gør naturen mere bæredygtig”, udtaler gruppeformand for den socialdemokratiske byrådsgruppe Lasse Frimand Jensen.

Ud over at være gruppeformand for den socialdemokratiske byrådsgruppe i Aalborg Kommune er Lasse Frimand Jensen også formand for Port of Aalborg og DANVA samt næstformand for Senior- og omsorgsudvalget.

Socialdemokratiet Nørresundby har generalforsamling d. 12 april.

Her drøftes med partiforeningens medlemmer situationen omkring spidskandidaturet med partiforeningens medlemmer.

Del artikel

Andre læser også