Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Choko-heaven: Nu får du også en fastelavnsbolle med Nutella

Af Nathalia Hentze Nielsen

Nutella virker som en helt oplagt ingrediens at putte i … ja… stort set alt bagværk.

Derfor er vi overraskede over, at der ikke er andre, der har bagt det ind i deres fastelavnsboller.

Altså, bortset fra Fru Søgaard, som netop har lanceret en ny fastelavnsbolle.

Sådan smager den

Dejen er en krakeleret vandbakkelse (choux au craquelin) med chokoladestykker.

Fastelavnsbollens indre er fyldt med en nutella-creme ligesom toppen af bollen har fået en klat creme og Nutella og er blevet drysset med hakkede hasselnødder.

Dejen er lækker, der er en tilpas mængde Nutella (ikke kvalmende sødt som det kan blive) og cremen er let og frisk.

Kort fortalt er det én af de bedste fastelavnsboller, vi har fået serveret indtil videre, og har du en mission om at komme igennem dem alle, bør denne stå på toppen af din liste.

Du kan finde fastelavnsbollen hos Fru Søgaard på C.W Obels Plads.

Choko-heaven: Nu får du også en fastelavnsbolle med Nutella

Del artikel

Andre læser også