ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Slå katten af tønden: Kom til hyggelige fastelavnsaktiviteter i Friis

Af Nathalia Hentze Nielsen

Fastelavn er mit navn, boller vil jeg have, hvis jeg ingen boller får, så laver jeg ballade…

Vinterferien er lige rundt om hjørnet, og det betyder også, at det er tid til at fejre fastelavn. Friis Shoppingcenter har traditionen tro planlagt en hel uge fyldt med hyggelige fastelavnsaktiviteter til familier.

Hele ugen vil der være mulighed for at slå sin kreativitet løs ved bl.a. at lave fastelavnsmasker, male fastelavnstønder og søndag d. 27. februar holder Aalborg Cityforening i samarbejde med Friis Shoppingcenter og Fætter BR fastelavnsfest i Friis.

Fastelavnsfest med tøndeslagning

På centertorvet vil der fra den 21. februar til og med den 25. februar fra kl. 14.00 til 16.00 være en stand, hvor man kan lave de fineste, sjoveste eller mest skøre fastelavnsmasker.

Har man en indre Picasso gemt i sig, er det også muligt at være med til at dekorere de fastelavnstønder, der skal bruges til den store fastelavnsfest d. 27. februar.

Den store fastelavnsfest, som finder sted om søndagen sker i samarbejde med Aalborg Cityforening og Fætter BR. Arrangørerne lover, at det bliver et brag af en fest, som man ikke vil gå glip af. Programmet for dagen er: 

  • Kl.10:00-12:00 – Ansigtsmaling med Fætter BR
  • Kl. 11:00 – Tøndeslagning for de små 0-4 år
  • Kl. 12:00 – Tøndeslagning for 5-8 år og 9+ år

 

Under hele festen er det muligt at sige hej og tage et billede med Fætter fra Fætter BR. I hver aldersgruppe kåres der naturligvis den bedste udklædning og en kattedronning og -konge, som alle får en præmie med hjem.

Derudover er der lækre goodiebags til alle børn, der deltager i festen. For at deltage i festen skal man booke billet gennem Friis Shoppingcenter appen.

Læs mere her.

Hvad: Fastelavnsaktiviteter i vinterferien
Hvor: Friis Shoppingcenter
Hvornår: 21-27. februar

Del artikel

Andre læser også