ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Farvel til sne og frost: Forårsvejr rammer Aalborg i weekenden

Af Stine Kjølby Christensen

Efter ugevis med sne, slud og frost kunne det måske være svært at forholde sig til, at foråret jo faktisk står lige for døren.

Om ganske få dage er det nemlig 1. marts – og den første forårsmåned i 2021.

Det har man jo ikke ligefrem kunnet se udenfor, hvor søer og fjorde har fryst til is og himlen mest af alt har været hvid af snefyldte skyer.

Nu ser det dog ud som om, at vejrguderne er ved at være enige med kalenderen. I hvert fald står den på både sol og høje temperaturer i Aalborg i denne weekend.

Varm uge i vente

Vi starter fantastisk ud i dag med lækkert solskin, nyheden om, at søerne nu er tøet – og hele seks plusgrader. I morgen og søndag ser endnu bedre ud med hhv. 8 og 11 grader.

Solen får vi dog mest at se søndag formiddag, men til gengæld er den mere end gavmild på mandag, hvor temperaturen også rammer 11 grader.

Derudover bliver nattetemperaturerne også høje med 3-4 grader.

Det ser altså ud til, at vi godt kan begynde at lægge skistøvlerne på hylden, smide kælken i skuret og i stedet lyne op for dynejakken og nyde solens stråler her i Nordens Paris.

Skal du på gåtur i det smukke forårsvejr, så find her hvordan guide til smukke gåture i og i nærheden af Aalborg – eller vores kaffe to-go-guide, der også kan nydes hele efterårsferien.

Del artikel

Andre læser også