Farvel til Message: På fredag åbner Aalborg-duo nyt børneunivers i centrum

Skrevet af: Michael Qureshi
Mette Amstrup (t.v.) og Mette Jakobsen (t.h.) har bl.a. fundet inspirationen til deres koncept i deres egen rolle som mor.
Mette Amstrup (t.v.) og Mette Jakobsen (t.h.) har bl.a. fundet inspirationen til deres koncept i deres egen rolle som mor.

Af Stine Kjølby Christensen

På fredag d. 17. februar åbner et helt nyt børneunivers i hjertet af Nørregade.

Butikken hedder Skruuk og bliver en eksklusiv og hyggelig butik, der primært sælger tøj, legetøj, møbler og interiør til børn i alderen 0-12 år.

Det bliver både muligt at shoppe mærkevarer og samtidigt kunne mixe med billigere alternativer.

Kundeservice og en unik købsoplevelse er i fokus, og det er to erfarne kvinder i detailhandlen, som står bag det nye børneunivers inde i centrum.

 

Mette Amstrup og Mette Jakobsen har i 15 år stået bag modebutikken “Message”, men er nu klar til at springe ud i et helt nyt eventyr, som de begge to tror på og brænder for.

Efter de mange år sammen i butiksbranchen, så er de to kompagnoner heller ikke i tvivl om, hvad de vil fokusere på i forhold til deres nye butik og dens koncept:

”Vi vil satse på den fysiske del, hvor vi som ejere selv kan være i butikken og sikre den gode service. Det at sælge børnetøj kræver ofte en helt masse viden, og her kan vi hjælpe og vejlede, så kunderne kommer hjem med det helt rigtige produkt eller størrelse.” fortæller Mette.

Selvom den fysiske butik er hjertet i konceptet, så bliver der også mulighed for at shoppe online. Webshoppen skal fungere som et supplement for de kunder, som ikke kan komme forbi butikken så ofte.

Mette og Mette har nemlig gjort en hel del for at lokke kunderne ned i den fysiske butik, f. eks. i form af en kundeklub og forskellige arrangementer.

Læs også: Nomineret til bedste Take Away i Aarhus: Fredag åbner nyt mexicansk sted i Aalborg

Skruuk bliver dog ikke udelukkende en butik for forældre. Hele butikken er nyrenoveret og indrettet således, at der er noget at komme for, uanset om man er baby, barn eller forælder.For eksempel har butikken en hyggelig babylounge, et praktisk puslerum og med mulighed for at få varmet en flaske. Det skal være nemt at shoppe – også med en baby på armen.

Især har Skruuk også gjort, hvad de kunne for at give de større børn en god oplevelse, når de er med deres forældre i butikken.

”Det kan godt være svært at kombinere baby-verdenen med de større børn, for de kan hurtigt komme til at kede sig, imens mor eller far shopper. Men herinde må de både røre, lege og prøve alle produkterne.
Vi vil gerne have en butik, hvor varerne er funktionelle, og ikke kun til udstilling.” fortæller Mette.

Hos Skruuk er man altså garanteret en helt unik købsoplevelse – for store og små. Både butikken og hylderne bugner af lækre brands, nostalgisk vintage, og man bliver helt sikkert modtaget med et stort smil fra enten Mette eller Mette.

Fra på fredag klokken 11.00 får alle muligheden for at besøge den flotte butik, hvor man er velkommen til at nyde en kop varm kaffe, imens Line fra Bagedysten sørger for søde kyskager.

Derudover vil der være en lækker goodiebag til de første 50 besøgende, imens alle dagens gæster bliver forkælet med et gavekort på 50 kr. ved et minimumskøb på 300 kr. i butikken.

Du kan læse mere om Skruuk her

Gammel fabrik får nyt liv: Her åbner 3600 kvm Kulturhus i Aalborg

Sjov og aktiv ferie for familien: Skagen Strand Feriecenter byder på skønne oplevelser

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og det betyder, at mange børnefamilier er gået i gang med planlægningen af ferien.

Fridage kan være lange for både store og små, hvis de ikke stimuleres tilstrækkeligt. Derfor vælger mange en børnevenlig destination for årets ferie.

Nogle tager til udlandet, mens andre bliver hængende i det danske land.

Tæt på én af Danmarks allersmukkeste sommerbyer, Skagen, ligger en lille perle, der er det oplagte valg, hvis du ønsker at give dine børn en uforglemmelig get away.

Ideelle rammer for børnefamilien

Skagen Strand Feriecenter har gjort det til en mærkesag, at skabe de helt ideelle rammer for børnefamilier, der gerne vil have en sjov og aktiv ferie i smukke omgivelser.

MigogAalborg tog selvfølgelig selv et smut forbi feriecenteret, hvor vi blev mødt af hejste flag, en duftkombination af fyrrenåle og hav samt en masse glade ansigter, der så frem til at give os en gennemført familieweekend.

I den lille ferieby blev vi indlogeret i en flot, hvidkalket feriebolig, der åbenlyst er inspireret af Skagens kendte arkitektur.

Boligerne er indrettede således, at der både er mulighed for at trække sig hver sit til – men også nyde både nærvær og samvær i hinandens selskab.

Vi startede opholdet med et glas rødvin på den sydvendte terrassen, mens Ludo-krigen blev fløjtet i gang på havebordet.

Terrassen lå desuden kun få børneskridt fra både hoppepude, svævebane og legeplads, sådan at ungerne kunne underholde sig med lige præcis det, de havde lyst til.

Masser af aktiviteter

Foruden de mange ferieboliger tilbyder Skagen Strand Feriecenter også en lang række faciliteter – uanset om du er til sport, afslapning eller en kombination, så findes dette inden for en rimelig rækkevidde.

Blandt andet kan du fyre den af på tennis- eller badmintonbanen, springe efter en beach volley, spille minigolf, kaste din kærlighed på petanque, vinde en fodboldkamp eller plaske rundt i det indendørs badeland med sauna og dampbad.

For de yngste er der både legeskib, hoppepude og masser af legepladser, hvor der kan vippes og gynges til den helt store guldmedalje.

Består familien derimod af flere vandhunde, er der kun 800 m. til den enormt børnevenlige Hulsig Strand, hvor der kan plaskes og bygges sandslotte til solen sænker sig i havet.

Når dagen er ovre, har I både mulighed for at kokkerere jeres egen middag i ferieboligen eller besøge feriecenterets tilknyttede restaurant, der med inspiration fra det franske og danske køkken serverer menuer for hele familien – der selvfølgelig også kan bestilles som Take Away.

Har I derimod mod på en lidt længere udflugt, så finder i en togstation blot hundrede meter fra hoveddøren.

Herefter tager det kun 10 minutter ind til Skagen centrum, hvor restaurantoplevelserne står i kø for jer. Besværet med at finde parkering i midtbyen, kan derfor parkeres tilbage i feriecenteret.

Skagen Strand Feriecenter udlejer også gerne cykler, der kan tages med i toget, så I frit kan bevæge rundt i hælene på skagensmalerne.

I forbindelse med vores besøg i Skagen gik turen til Danmarks nordligste restaurant, De 2 have, hvilket nok er det eneste sted i Danmark, hvor du med panoramaudsigt kan opleve to have mødes.

Fuld forplejning i smukke omgivelser

Turen tilbage til feriecenteret kørte på skinner, hvor de bløde dyner ventede på at følge os ind i en dyb nattesøvn efter dagens mange udskejelser.

Den efterfølgende morgen vågnede vi igen op til fuglefløjt, lyden af legende børn og endnu engang duften af frisk havvand.

Vil man gerne undgå enhver form for overanstrengelse, så har Skagen Strand Feriecenter også gjort dagens første timer nemme.

Fra kl. 8 kan du nemlig hente en fuldbyrdet morgenmads-menu i centerets minibutik, der inkluderer alt fra morgenboller, pålæg, friskbagt leverpostej, kaffe, the og juice.

Meget nemmere og bekvemt bliver det vist ikke.

Spar 15 % på ophold

I samarbejde med Skagen Strand Feriecenter har vi fået muligheden for at forkæle jer med hele 15 % rabat på leje af feriehus, leje af sengelinned og håndklæder samt leje af børneseng og højstol, hvis I har behov for det.

Fordelen gælder for ankomst fra og med 1.05.2019  – 31.08.2019 og reservation skal ske senest den 31.juli 2019.

Du vælger selv ankomstdag og hvor længe I vil blive.

Inklusiv i prisen er:

  • Overnatning i fuldt udstyret feriehus med sydvendt privat terrasse
  • Slutrengøring, vand- og elforbrug
  • Gratis entré til badeland og sauna
  • Fri brug af alle faciliteter
  • Gratis parkering
  • Gratis opladning af El-bil
  • Gratis WiFi i feriehuset

Rabat er fratrukket priserne.

Book via dette link.

OBS; Dette link er både til læsere af MigogAalborg samt vores ClubAalborg-medlemmer – så skynd dig og book.

Bemærk! Ved booking af 3 nætter kan du bestille online.

Ved færre eller flere overnatninger bedes du ringe til os på tlf. 9848 7222 eller sende en mail til reception@skagenstrand.dk

DMI melder ud: Sådan bliver vejret til Aalborg Karneval

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Rafael Zajac
Foto: Rafael Zajac

Med mindre end 48 timer til Aalborg Karneval, er de fleste deltagere nok ved at have udklædningen på plads.

Men det helt store spørgsmål er jo selvfølgelig: “Er der vejr til den perfekte Baywatch-uniform?”

Selvom de fleste nok skal få en kæmpe fest, uanset vejr og vind, er det nu meget rart, at man slipper for, at karnevals-makeuppen bliver ødelagt, og endnu værre: øllen bliver fortyndet af heftig regn.

Men vi kan allesammen ånde lettede op. Vi har snakket med Thyge Rasmussen fra DMI, og dommen er klar:

“Der bliver med garanti ingen regnvejr lørdag i Aalborg,” lover Thyge.

Solen kigger også frem

Under paraden kan vi se frem til en blanding af skyer og sol.

“Der bliver ikke specielt varmt, men temperaturen stiger støt i løbet af dagen, og den kan komme op på cirka 15 grader,” fortæller Thyge.

Vinden bliver  en frisk vind fra vest, så der er ikke umiddelbar fare for, at der flyver øldåser og andet skrald rundt i gaderne.

Thyge fortæller derudover, at der kan komme enkelt bygger natten til søndag, hvor de fleste karnevals-gæster nok også er ved at være godt trætte. Lidt regn plejer også at være velkomment efter karnevallet, så både øl, cider og tis kan blive skyllet væk.

Søndagen bliver mere blæsende og temperaturer på omkring 12-13 grader, så det ligner umiddelbart en perfekt tømmermandsdag i Aalborg.

Aalborg Karneval har paradestart i Nørresundby kl. 10.00, fra Skat kl. 10.30 og fra Haraldslund kl. 11.00.

Du kan finde mere info om Aalborg Karneval her.

Alle er inviteret: Comwell Hvide Hus inviterer til 50 meter lang kagemand i dag

Skrevet af: Redaktionen

Comwell Hvide Hus fylder 50 år i denne måned, og i dag markerer de det runde jubilæum med et helt særligt event hvor hele byen er inviteret.

Det ikoniske hotel holder i eftermiddag en større reception ude på deres parkeringsplads, hvor de byder på en 50 meter lang kagemand, kaffe og saft.

“Vi håber, at Aalborg vil hjælpe med at fejre vores 50 års fødselsdag. Vi har en 50 meter lang kagemand klar på torsdag d. 23 maj mellem klokken 14.00-15.30.

Vi håber så mange som muligt vil komme og hjælpe med at fejre os,” siger hotellets direktør Mette Bonderup.

Man skal bare møde op

Hotellet er altså vært ved gratis kage, kaffe og saftevand for alle der ønsker at ønske tillykke til hele holdet bag et af Aalborgs allerbedste hoteller.

Man skal sådan set bare møde op på parkeringspladsen foran hotellet og tage for sig af lækkerierne.

Hvad: 50 meter lang kagemand
Hvor: Comwell Hvide Hus, Vesterbro
Hvornår: Torsdag d. 23. maj kl. 14-15.30
Følg deres jubilæums-portal her og bliv opdateret på alt hvad der sker i årets løb

Læs om hele hotellets forvandling siden Comwell-koncernen overtog