Farvel til flisepest: Med Nanostone får du hurtigt og let en smuk terrasse

Skrevet af: Jens Erik Møller

Vi må nok erkende, at sommerferien i år går til Costa del baghave. Men når det nu skal være, så er det nu heller ikke et helt dårligt sted at befinde sig med en kold øl eller et glas rosé i hånden, når sommersolen skinner.

Men der skal mere end champagne, rosé og kolde øl til at gøre grillhyggen eller de lyse sommeraftener på terrassen helt perfekt.

For er der noget, der kan ødelægge den gode stemning, så er det de små grågrønne pletter og blomsterlignende plamager, som viser sig på fliserne efterhånden som årene går.

De er ikke noget kønt syn.

Vi kan vist roligt kalde flisepesten for haveejerens værste mareridt.

Og der er noget der tyder på, at haveejerne – ikke bare her i Aalborg, men i hele Danmark – for alvor har taget kampen op mod de grågrønne pestpletter.

Haft et vildt forår

I hvert fald har Danmarks førende firma indenfor fliserens, Nanostone, haft et helt vildt forår.

”Vi er vækstet hvert år, siden vi startede for 12 år siden, men i år er det helt vildt. Vi har haft en vækst på 50 procent i forhold til 2019,” fortæller ejer Nicklas Christensen til MigogAalborg.

Og han er ikke i tvivl om, at det skyldes coronavirussen.

”Vi har været i gang siden februar, men det gik helt amok, da coronaen kom.

Jeg tror, det er fordi folk har siddet hjemme på terrassen og har indset, at ferien skal holdes hjemme i år. Så nu hvor havemøblerne for alvor er kommet frem, så vil man også gerne have en pæn terrasse,” siger Nicklas.

Det har også betydet, at man hos Nanostone har udvidet kapaciteten og ansat flere folk. Så selvom der er ekstremt mange kunder i år, så er ventetiden stadig max 10 dage, forsikrer Nicklas.

Så er din terrasse ramt af flisepest, så kan sommeren altså stadig nå at reddes. Lige nu kører Nanostone endda med 25 % rabat på rensning og behandling af terrasse og altan. Det kan du læse mere om her.

Herregårdsfliser før
Herregårdsfliser efter

”Vi udvikler løbende vores produkt”

Nanostone er de største i Danmark, når vi taler om rensning og imprægnering af fliser med den såkaldte nanostone-teknik.

”Vi startede i 2008, da vi kunne se en stigende tendens med flisepest i Danmark, og siden er det bare blevet mere og mere udbredt på grund af varmere vintre,” fortæller Nicklas.

Alene dette forår har lidt over 5000 husstande allerede fået hjælp af Nanostone i kampen mod flisepesten, og ifølge Nicklas gør man meget for at forblive de bedste.

Det er da heller ikke bare en hurtig vask af fliserne, som Nanostone tilbyder.

”Vi leverer en færdig ydelse, der ikke bare indeholder en rensning, men også en efterfølgende imprægnering med et særligt skumprodukt.

Vi har udviklet på teknologien og udførelsen, lige siden vi startede, og efter mange års erfaring ved vi, hvad der virker. Derfor kan vi nu også tilbyde 15 års garanti – forudsat at man får et årligt servicetjek.”

”I takt med vores vækst og mere end 6.000 faste kunder årligt, så har vi også udvidet vores egenkapital og ændret vores firma fra ApS til et A/S firma for udadtil at kunne vise vores kunder, at vi er et seriøst firma, der kan stå inde for de 15 års garanti mod flisepest, vi tilbyder.

‘Det er vigtigt, da de fleste naturligvis ønsker en tryghed, når de skal have udført en så grundig behandling.”

Men for Nanostone handler det om meget mere end rensning og imprægnering, det handler om service.

”Det er en samlet service, hvor vi selvfølgelig også rydder op efter os. Ja, vi pudser sågar vinduerne bagefter,” som Nicklas formulerer det.

”Vi gør meget ud af at lytte til kunderne for at høre, hvordan vi kan gøre vores produkt bedre, hvad der kan give prikken over i’et. Det er vigtigt, at vi leverer en service på alle parametre.”

Det er da heller ikke blot private haveejere, som booker Nanostone. Også mange boligforeninger og erhvervskunder har fundet ud af, at hvad Nanostone tilbyder.

Forebygger også

Ifølge Nicklas, er det ikke kun haveejere med terrasser, hvor fliserne har nogle år på bagen, som kan have nytte af et besøg fra Nanostone.

En rensning er nemlig også forebyggende.

Står du med et nybygget hus i Klarup, Svenstrup eller et af de andre steder, hvor de nye boligkvarterer skyder op, så er det også værd at overveje at ringe efter Nanostone.

”Efter 4-6 år er toplaget på fliserne forsvundet og de bliver mere nubret. Det gør, at de bliver mere modtagelige for angreb af snavs og alger, og skaber betingelser for flisepest.

Vores behandling med skumimprægnering gør, at levetiden for ”pæne fliser” forlænges, så det er et sted man gider at være,” forklarer Nicklas.

”Og sørger man selv for at holde fliserne og fugerne fri for mos og fejer efterårets blade væk, så er man nået langt.”

Her kan du tydeligt se, hvor Nanonstone som en test har behandlet et område

Konkurrence og rabat

Hvis du er bange for, at flisepesten ødelægger årets hjemme-sommerferie på terrassen, så har vi her på MigogAalborg naturligvis sørget for en konkurrence i samarbejde med Nanostone, hvor du kan vinde den komplette ”Farvel flisepest-pakke”.

Den indeholder rens, algebehandling og nanostone imprægnering af en op til 40 m2. stor terrasse. Har du en større terrasse, så kan du – hvis du vinder – få behandlet de ekstra m2 til en pris på kun 60 kr. pr. m2. Du deltager inde på MigogAalborgs Facebook-side fra klokken 10.15

Men vil du bare gerne have flisepesten væk med det samme, så husk, at Nanostone netop nu kører med 25 % rabat på rensning og behandling af terrasse og altan lige nu. Det kan du læse mere om her.