Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Udvider markant: Fårup Sommerland opfører eksklusive trætop-hytter

Af Nathalia Hentze Nielsen
Visualisering af trætop-hytterne.
Visualisering af trætop-hytterne.

Der er spændende nyt fra Fårup Sommerland her til formiddag.

På baggrund af stigende efterspørgsel på overnatningsmuligheder har Fårup Sommerland netop overtaget Fårup Camping, der ligger blot 500 meter fra parken.

Samtidig er forlystelsesparken i gang med at opføre eksklusive trætop-hytter, og Fårup Sommerland udvider dermed sin overnatningskapacitet markant fremadrettet.

Det skriver de i en pressemeddelelse.

Oplever stor efterspørgsel

Når adrenalinhungrende gæster igen skal prøve de velkendte rutsjebaner som Orkanen, Falken og Fønix er mulighederne for at overnatte i Fårup Sommerland væsentligt flere.

Den nordjyske forlystelsespark er nemlig blevet enige med Fårup Camping om overtagelse af campingpladsen, der ligger blot 500 meter fra parken og tæt på skov, strand og den aktive turistby Blokhus. 

“Vi oplever stor efterspørgsel på overnatninger i parken og kunne sidste år melde om rekordmange bookinger på Hotel Fårup, hvor vi havde 12 procent flere overnattende gæster end året forinden.

Derfor har vi fokus på at udvide kapaciteten og imødekomme vores gæsters ønsker. Det er vi glade for, at vi nu kan efterleve med overtagelsen af Fårup Camping, der har en spændende beliggenhed i forhold til forlystelsesparken,” siger direktør i Fårup Sommerland, Niels Jørgen Jensen.

Fårup Camping har rammerne til 300 overnatningsenheder, og der er mulighed for at leje både hytter samt plads til campingvogne, autocampere og telte.

I den kommende sæson drives campingpladsen videre som hidtil, og de besøgende vil derfor ikke mærke nævneværdigt forskel.

Men planen er, at campingpladsen skal udvikles løbende og tænkes ind i Fårup Sommerland som et nyt feriekoncept.

“Vi er rigtig glade for, at den hidtidige ejer, der i mange år har drevet Fårup Camping, har sagt ja til fortsat at være en del af driften, så vi kan overtage pladsen på den bedst mulige måde til gavn for de mange trofaste campinggæster.

Det første år bliver derfor en proces, hvor campingpladsen drives videre, som man kender det, og vi kan skabe os nogle erfaringer.

Herefter skal pladsen udvikles løbende og tænkes ind som en mere integreret del af Fårup Sommerland-oplevelsen. Vi ser det som en fantastisk mulighed for at kombinere en campingferie med en tur i Fårup Sommerland, og dermed kan alle i familien få en masse gode oplevelser,” siger Niels Jørgen Jensen.

Udvider markant: Fårup Sommerland opfører eksklusive trætop-hytter
Visualisering af trætop-hytterne.

Overnat helt oppe i træerne

I løbet af denne sæson kan Fårup Sommerlands gæster også prøve en ny og eksklusiv overnatningsform, når Hotel Fårup udvides med to trætophytter, hvor trækroner og fuglefløjt bliver nærmeste naboer.

Udsigten bliver Falken, Orkanen, den smukke natur og stjernehimlen foroven, og indvendigt bliver der kælet for detaljerne i de unikke hytter i trætoppene.

Trætophytterne når op i 8 meters højde, og hver hytte vil have plads til op til 7 gæster.

Hytterne udstyres blandt andet med eget bad, privat rutsjebane og en stor privat terrasse med udsigt over parken.

“Vores nye trætophytter bliver en unik Fårup-oplevelse for parkens gæster, hvor man overnatter i skoven tæt på trækronerne.

Vi er overbeviste om, at det bliver en spændende tilføjelse til Hotel Fårup, og vi glæder os meget til, at vores gæster får mulighed for at opleve det på egen hånd,” udtaler Niels Jørgen Jensen.

De to nye trætop-hytter ventes at stå færdige i sensommeren 2023.

Del artikel

Andre læser også