Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Rundrejsen i to etager: Fårup præsenterer årets nyhed

Af Nathalia Hentze Nielsen
Fårupsommerland
Fårupsommerland

Fårup Sommerland er klar med en nyhed til skovens mindste.

I en pressemeddelelse skriver forlystelsesparken, at årets nyhed bliver en splinterny, stor karrusel i to etager og med god adgang for kørestolsbrugere.

Karrusellen bliver tematiseret i ægte Fårup-style – og i toppen af karrusellen bliver der plads til hyggelige brudstykker af Fårups historie.

Her skal gamle Fårup-minder nemlig genskabes.

Det bliver en nostalgisk trip-down-memory-lane og en rundrejse i tid og minder – og selvfølgelig en fantastisk måde at skabe nye minder på – særligt for parkens mindste gæster.

Rundrejsen i to etager: Fårup præsenterer årets nyhed

Nyt miljø til leg og sjov

Rundrejsen flytter ind ved siden af Motorbøllen, og hele området omkring får en gevaldig overhaling – det bliver et sandt mekka for Fårups mindste eventyrere.

Her bliver skabt et nyt miljø med plads til leg og sjov – en helt ny sandkasse rykker ind, samt et nyt sanseområde med dejligt blødt underlag og udfordringer til de mindste.

Mens guldklumperne leger, kan mor og far nyde en café latte fra Restaurant Oasen og slappe af på en splinterny træterrasse.

Områdets isbutik får en kæmpe makeover og bliver dobbelt størrelse – her vil de lækreste pandekager blandt andet stå på menuen. Parken får altså et helt nyt område, som det er håbet at de mindste og deres forældre vil elske.

Del artikel

Andre læser også