Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Billetter til 229 kr.: Fårup Sommerland indfører en helt ny prismodel

Af Michael Qureshi
Foto: Torben Hansen
Blokhus
Fårup Sommerland
Foto: Torben Hansen Blokhus Fårup Sommerland

Når Fårup Sommerland d. 26. april slår dørene op til 2024-sæsonen, vil det være muligt at besøge forlystelsesparken og prøve de mange vilde og sjove forlystelser fra kun 249 kroner for en almindelig dagsbillet.

Efter 50 år med samme prisstruktur indfører forlystelsesparken nemlig fra den nye sæson en ny prismodel med varierende priser med henblik på at skabe en endnu bedre oplevelse for det stigende antal besøgende, der hvert år gæster den nordjyske forlystelsespark.

“Vi har siden Fårup Sommerlands åbning tilbage i 1975 brugt samme prismodel, men i takt med at parken og gæsternes ønsker har udviklet sig, ser vi nu et behov for en ny tilgang.

Vi vil derfor indføre en model med differentierede priser med henblik på at skabe den bedst mulige oplevelse for alle ved at sprede vores besøgende over flere dage – og samtidig gøre det muligt for vores gæster at komme markant billigere ind på mange dage – også i skolernes sommerferie,” siger adm. direktør Niels Jørgen Jensen fra Fårup Sommerland.

Med den nye prismodel vil prisen på almindelige billetter variere fra 249 kroner til 399 kroner.

Opnår ekstra rabat

Samtidig er det muligt at opnå 20 kroner i rabat på billetprisen ved at bestille billetten bare to dage før besøget, og de billigste dage vil derfor med Early Bird rabatten koste 229 kroner, mens de dyreste dage vil koste 379 kroner.

Det bliver dermed muligt for Fårup Sommerlands gæster at planlægge deres tur i forlystelsesparken og derved opnå en betydeligt billigere entré end tidligere.

“Mange af vores gæster har udtrykt ønske om at kunne planlægge et besøg i Fårup Sommerland i god tid mod at kunne opnå en billigere entrébillet.

Det har vi blandt andet også oplevet med vores Grønne Billetter, der har været utroligt populære over de seneste år.

Det ønske imødekommer vi nu med vores nye prismodel.

På samme tid kan vi forhåbentligt også tilskynde flere af vores gæster til at bestille længere tid i forvejen og samtidig besøge parken uden for de største besøgsdage.

På den baggrund håber vi at opleve et mere ligeligt fordelt gæstetryk, ligesom vi som forlystelsespark bedre kan planlægge og forberede os på de enkelte dage,” forklarer Niels Jørgen Jensen.

Billige besøgsdage

Særligt i maj, juni og august vil det være muligt at finde billige besøgsdage, hvor man kan besøge Fårup Sommerland for en entrepris helt ned til 229 kroner.

Også i skoleferien, der er forlystelsesparkens mest besøgte periode, er det på udvalgte dage muligt at besøge parken til en lavere pris end hidtil.

“På nogle enkelte dage vil man opleve at skulle betale en højere pris end tidligere, men på endnu flere dage er det nu muligt at komme i Fårup Sommerland til en endnu lavere pris end hidtil – særligt hvis man husker at bestille billetten nogle dage i forvejen.

Vi ser frem til at introducere den nye prismodel, som vi håber vores gæster vil tage godt imod,” siger Niels Jørgen Jensen.

Selvom prismodellen opdateres, følger Fårup Sommerland fortsat princippet om at når entreen er betalt, så er der gratis adgang til alle forlystelser og aktiviteter i parken.

Fårup Sommerland slår dørene op til 2024 sæsonen fredag d. 26. april.

Del artikel

Andre læser også