Fart på karrieren: Niclas gik fra MGP-stjerne til medejer af Restaurant MEAT

Skrevet af: Michael Qureshi

Af Stine Kjølby Kristensen

Du synes måske, at du har set ham før? Det har du sikkert!

I Niclas’ teenageår badede han i rampelysets skær og var i mange år en del af Aalborgs dansekultur, hvor han deltog i store optrædener med det hippe ”Dance Action”.

Dengang drømte Niclas om at komme langt med både sang og dans.

Så meget at han som 14-årig deltog i det danske Børne-MGP, og i 2011 udgav sit første album. Scenen var sat, og Niclas gik efter stjernerne!

I dag er scenen og dansegulvet blevet udskiftet med de polerede gulve i Restaurant MEAT i Aalborg, hvor han hver dag byder gæsterne velkommen med et smil.

Et liv, som umiddelbart er langt fra Niclas’ drømme om at stå på en scene – eller er det?

I 2009 var Niclas Aalborgs ukronede MGP-stjerne. I 2011 udgav han sit første album.
Studiejob som opvasker

Selvom Niclas’ teenagedrøm var at nå til tops som danser og sanger, så var han også besluttet på at få en uddannelse.

Han startede på handelsgymnasiet i 2013 og fik i den forbindelse et studiejob, som opvasker i hans forældres Restaurant MEAT, der på dette tidspunkt lå på C.W. Obels Plads.

Niclas havde absolut ingen intentioner om at skulle træde dybere ind i restaurationsbranchen – selv om familien pressede på.

Læs også: Farvel Styggekrumpen: MEAT er på plads i de historiske lokaler

”Det var oplagt, at jeg skulle bevæge mig ind i den branche, som mine forældre levede og åndede for, men det havde jeg slet ikke lyst til. Jeg havde det fint med at gemme mig ude bagved.” fortæller Niclas om sin første tid på MEAT.

Men han kunne alligevel ikke lade være med at følge lidt med i, hvad der foregik ude i restauranten.

”Jeg kunne godt mærke, at jeg alligevel var lidt tiltrukket af den fede energi, og den puls der var, når man mødte ind på arbejde. Jeg har altid elsket at være ”på”, og det var man jo også dernede. Det var måske ikke så langt fra den branche, jeg drømte om”

En dag blev han sendt på gulvet for at tage imod et par bestillinger. Herefter var Niclas ikke længere i tvivl om, at han havde fundet sin rette hylde.

”Jeg endte med at overgive mig og takke ja til en stilling som tjener. Jeg var god til det, og jeg nød det helt vildt. Jeg valgte siden hen at bruge mit sabbatår hos MEAT og fortsætte med at undervise i dans ved siden af.” siger Niclas.

Blev kastet for løverne

Halvvejs inde i Niclas sabbatår fik hans forældre muligheden for at overtage lokalerne fra Styggekrumpen. Et kendt sted for de fleste aalborgensere.

”MEAT var blevet for lille og kompakt til vores voksende succes. Hos Styggekrumpen kunne vi udvide med 50 pladser og derudover få en helt fantastisk placering i byen.” fortæller Niclas og afslører, at han allerede ved overtagelsen fik tildelt ansvaret for den daglige drift.

”Jeg blev virkelig kastet for løverne, men det er dét, jeg har lært absolut mest af. Jeg har altid drømt om at være selvstændig, og jeg valgte fra den dag at dedikere mig fuldstændigt til Styggekrumpen og MEAT.”

Læs også: MEAT bevarer magien: Derfor kunne vi ikke sige nej til Styggekrumpen

Siden dengang er succesen kun vokset, og det samme er Niclas i sin rolle – nu som manager.

”Jeg lærer enormt meget hver eneste dag. Uanset hvad jeg nogensinde har sat mig for, så er jeg altid gået til det med 100% dedikation. Og det har jeg også valgt at gøre her.” fortæller Niclas.

Ikke mors dreng

I dag er Niclas 22 år gammel, og har efter mange år i baglokalet endelig overgivet sig til MEAT.

I starten af året valgte han endda at købe sig ind og dermed få status som medejer af restauranten. En beslutning, som ikke var nem, men alligevel har vist sig at være den helt rigtige for ham.

”Efter al den rådgivning og erfaring jeg har fået, så ved jeg, at det er det her, jeg vil. Jeg har valgt at binde mig til MEAT, og det ændrer også min indstilling til tingene. Nu er det mit!” fortæller Niclas stolt, men slår fast, at han bestemt ikke er nået hertil ved at være ”mors dreng”.

”Som så mange andre, så har jeg arbejdet mig op til, hvor jeg er i dag. Jeg har knoklet og aldrig fået særbehandling. Jeg er ikke endt her, fordi jeg er mine forældres søn,” siger Niclas og fortsætter:

”Jeg har været igennem hele møllen som opvasker, barmand, tjener, og nu som manager. Det var slet ikke min plan at ende her, men jeg er så glad for at det er blevet sådan.”

Niclas’ teenagedrøm var at blive sangstjerne og danser. I dag er han stjernen hos Restaurant MEAT.

Så selvom Niclas ikke er nået til tops i musikbranchen, så er han i den grad nået til tops hos MEAT. Alligevel har han stadig store planer og visioner for fremtiden, som skal medvirke til, at både ham og restauranten fortsat kan udvikle sig.

”Min plan er, at jeg på et tidspunkt vil udvide min horisont og læse nogle enkeltfag indenfor f.eks. ledelse. Derudover har vi mange planer i fremtiden, som skal gøre MEAT endnu mere attraktivt – både i og uden for Aalborg.

Hver dag er spændende for os, og jeg har aldrig fortrudt min beslutning om at blive en del af det!” afslutter Niclas og lover, at der bliver mange ting at glæde sig til i fremtiden hos Restaurant MEAT.

Er du også vild med MEAT? Så har du lige nu muligheden for at servere en udsøgt MEAT-middag hjemme hos dig selv – på ingen tid!
Som medlem af ClubAalborg får du -15%, når du bestiller MEAT AT HOME.

Find fordelen i din GoodiePack eller se hvordan du tilmelder dig her.

Sjældent de er til salg: Nu kan du få dit eget byhus i midtbyen

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg
dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg

Der er efterhånden masser af boliger til salg i Aalborg, så det er om at finde dem, som virkelig skiller sig ud fra mængden.

Har du også forelsket dig i de små byhuse på de små gader med brosten inde i Aalborg, så er det nu, du skal slå til.

DIT HJEM har nu fået et af disse små hyggelige huse til salg på Peder Barks Gade.

Bo småt og godt

Den hyggelige gade er en af Aalborgs mest unikke gader med stemningsfyldte og charmerende byhuse, som sjældent ses udbudt til salg.

Det stemningsfyldte byhus er 65 kvadratmeter, som er veldisponeret ud på to plan.

Her er en entré, stue, spisestue, køkken, badeværelse, og soveværelse.

dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg
dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg

Pragtfuld solgård

Hyggen fortsætter ude i den lille sydvest vendte solgård, hvor solen kan nydes på de varme sommerdage.

Her er der også plads til et fire personers havesæt, blomsterkrukker og en grill.

dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg

Det skønne lille byhus er blevet udbudt til 2.399.000 kroner, og du kan læse mere og se flere billeder her.

Prøv Aalborgs nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Napa fylder et år i weekenden: Fejrer det med stort fødselsdagsevent

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen
Indehaver af Napa, Mette og restaurantchef Signe
Indehaver af Napa, Mette og restaurantchef Signe

Aalborgs mange caféer og restauranter har det seneste år været igennem en kæmpe opblomstring.

Det er ikke længere nok at kunne servere en klassisk burger, en varm kop kaffe eller en  pastasalat. Aalborgenserne stiller krav til deres caféoplevelse, og det kan både ses og mærkes i den måde, stederne – på trods af deres mange års erfaring – gradvist udvikler sig, og indordner sig markedet.

Men på trods af de mange valgmuligheder, når det kommer til spisesteder i byen, så er der stadig plads til nye børn i klassen.

Det beviser NAPA Lounge i Vesterå, der om ganske få dage kan fejre sin 1 års fødselsdag.

Oplev NAPA til Åbent Hus

Den fejrer de på lørdag fra kl. 13-17 med Åbent Hus for alle interesserede, som blandt andet kan se frem til at møde (og ikke mindst smage på) NAPA’s egne leverandører inden for både vin, øl og mad – imens man nyder tonerne fra det jazzband, der også gæster de lækre lokaler på dagen.

Derudover vil der blive serveret forskellige former for fødselsdagslækkerier i form af kanapéer, signaturcocktails, kaffe og kage – og mulighed for at se nærmere på de mødefaciliteter, som NAPA tilbyder på deres førstesal.

“Aalborg har taget rigtig godt imod os, og vi har fået ros til op over skyerne. Derfor vil vi gerne indbyde vores stamgæster såvel som dem, der stadig har til gode at se, hvad huset kan byde på, til en uformel fejring i vores lokaler.” fortæller Mette Jensen, som står bag NAPA.

Læs mere om dagen her.

Endnu skarpere koncept

Caféen i Vesterå åbnede med et brag sidste år og havde store visioner om at blive et hipt sted med kombineret café- og vinbar. Siden har målsætningerne ændret sig – men kun mod at blive endnu skarpere.

“Vores fokus skal stadig være på vores vin, og vi vil gerne kunne give folk en anderledes vinoplevelse, end de kan få andre steder i byen.

Napas indehaver Mette (tv) og restaurantchef Signe

Vi serverer næsten alle vores vine på glas, og fremover vil vi også fokusere på at implementere dem meget mere i vores madretter.” forklarer Mette, og løfter også sløret for, at der også snart vil ske en masse spændende på både mad- og eventfronten.

“De kommende måneder byder på en masse spændende tiltag for NAPA, og vi håber at kunne blive sådan et sted, hvor man gerne vil sidde og hygge sig i mange timer. Det skal være intimt, hyggeligt og med tid til at kræse for den enkelte gæst – uden at det bliver fisefornemt.

Med hensyn til maden, så vil vi gerne strække os mere mod det amerikanske med social dining og forskellige småretter, der kan gå ind og bakke vinene endnu mere op, end vores menukort gør nu.”

 

 

Mange spændende arrangementer i vente

Desuden kan aalborgenserne også godt begynde at glæde sig til efteråret, hvor NAPA på deres 1. sal disker op med den ene spændende smagning efter den anden.

“Vores smagninger bliver planlagt under forskellige temaer; og foruden muligheden for at købe de forskellige flasker med hjem til attraktive priser, så kan vi også tilbyde nogle helt særlige smagsoplevelser, der virkelig kan udvide horisonten.

Vi har allerede en amerikansk vinsmagning i kalenderen, måske en eksklusiv champagnesmagning i december, og generelt flere unikke arrangementer, som vi glæder os meget til at præsentere for Aalborg.” slutter Mette.

WeDoBurgers-kæden solgt: Fortsætter kun med et sted i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Der var fart på burgerkæden WeDoBurgers, da den indtog Århus, Aalborg, Esbjerg og København.

I Aalborg åbnede man endda den første rigtige restaurant med flere siddepladser, og som skulle fungere som kædens Flagship Store.

Desværre går tingene ikke altid, som man drømmer om. Planerne om at være en landsdækkende burgerkæde kunne ikke realiseres, og nu har de oprindelige stiftere solgt den videre.

Det var barnestjernen Danny Kool og partner Christoffer No, der startede WeDoBurgers sammen med Aalborg-investoren Henrik Klindt Petersen.

Ny ejer er fundet

Nu er WeDoBurgers solgt videre til århusianske Akram Palani. Til det siger Danny Kool med det borgerlige navn Daniel Sørensen til MigogAalborg;

“Vi har i noget tid søgt efter den rigtige person til at drive WeDoBurgers videre. Den person har vi fundet i Akram. Han virker til at brænde for WeDoBurgers, så det glæder os, at han er den nye ejer,” fortæller Daniel.

Kun Borgergade fortsætter

Ejerskiftet får den konsekvens, at kun en af de to Aalborg-steder lever videre. Den anden lukkes ned.

“Jeg har altid haft et godt øje til WeDoBurgers og deres burgere, som jeg smagte første gang for et par år siden! Jeg synes, at deres burgere og fritter altid har skilt sig ud fra mængden.

Derfor var jeg ikke i tvivl, da jeg blev spurgt, om jeg ville overtage. Jeg kommer selv til at stå i køkkenet og sikre, at kvaliteten er den samme hver gang. Kvaliteten i produktet er for mig det vigtigst.

Derfor valgte jeg også kun at overtage butikken i Borgergade, da jeg ikke kan være to steder på en gang. Jeg har heldigvis overtaget det meste af deres tidligere fantastiske personale, så jeg og butikken er i gode hænder,” forklarer han til MigogAalborg.

Dermed gik WeDoBurgers fra fem steder i landets fire største byer til nu blot en enkelt i Aalborg.