ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fantastiske faciliteter og sjov træning: Nu slår Skansen Fitness dørene op

Af Redaktionen

Mandag den 15. august åbnede SKANSEN (det gamle Nørresundby Idrætscenter) dørene til ambitiøse Skansen Fitness.

SKANSEN har hentet en af byens absolut største kapaciteter inden for området, for Fitnessleder er ingen ringere end hele byens Stine Rex.

“Det handler ikke om mig, det handler om at gøre det her fitnesscenter til byens bedste, for det fortjener vores gæster.”

Stine Rex er meget ydmyg omkring sin rolle i byens nyeste fitnesscenter. Men alligevel er en stor del af fortjenesten hendes, når SKANSEN åbner dørene, med et fitnesscenter og en holdplanen der emmer af samme energi som Stine Rex.

“Det er de flotteste lokaler, og maskinerne fra BM Fitness er de bedste vi kan få. Der bliver fantastiske muligheder for hele familien kan give den gas hos os,” fortæller Stine Rex, som på Skansen har fået position som Fitnessleder.

Fra saunagus til hot yoga

Noget af det som man kan give den gas med er et rigt holdtræningsprogram, som bruger alle Skansens mange idrætsfaciliteter.

“Vi har cirkeltræning i vand, fitness saunagus, hot yoga, mor i form, og jeg har så mange planer for hvad der skal ske i fremtiden. Blandt andet fitness for hele familien, også børnene. Der kommer til at ske rigtigt meget,” fortæller Stine Rex, som også selv kommer til at være instruktør på flere hold.

Hun ligger vægt på, at når man kommer for at træne i Skansen Fitness, skal man også træne det gode humør. Hun har selv håndplukket instruktørerne, netop for at sikre det er mennesker der brænder for opgaven.

“Vi skal give vores gæster den bedste oplevelse. Og de instruktører som kommer, kommer for at gøre lige præcist det. Så vi skal have fitness med et smil,” fortæller fitnesslederen.

Tilbud på 10-turs klippekort

I dag har du eksklusivt mulighed for at købe et 10-turs klippekort med to ekstra klip til kun 420 kroner.

Klippene kan bl.a. bruges til Bungee Fitness, Jumping Fitness, HOT Yoga eller træning i det flotte fitness center.

Køb klippekortet her.

Centerdirektør på Skansen, Lars Dam Møller siger om det nye center:

“Vi har så mange muligheder her på toppen af Nørresundby, men vi har manglet fitnessdelen, så nu har vi satset og gået all in, jeg håber byen tager godt imod det nye skud på stammen og kommer forbi, og ser vores flotte nybyggede center.”

oplevskansen.dk kan du allerede nu se den fulde holdplan, priser, og få en præsentation af de mange træningsmuligheder.

Del artikel

Andre læser også