Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fantastisk vejr og stemning: Tusindvis festede løs til Vi Elsker 90’erne

Af Nathalia Hentze Nielsen

I går kulminerede flere ugers ventetid, da verdens største 90’er fest nåede forbi Mølleparken i Aalborg.

Med over 20 grader og skyfri himmel viste vejret sig fra sin allerbedste side, og parken var allerede tæt på stuvende fuld med glade koncertgængere fra om formiddagen, hvor festlighederne blev skudt igang.

MigogAalborg kom helt tæt på flere af 90’er stjernerne og fik en snak omkring deres optræden med Vi Elsker 90’er karavanen.

Du også kan se en masse billeder fra dagen i bunden af artiklen.

Daze

Den danske gruppe Daze, som mange ømt husker for deres mega hits Tamagotchi og Superhero, har været i Aalborg mange gange og så også frem til at optræde for de mange tusinde mennesker i bagende solskin.

“Vi er excited, som man siger!”

“Vi har været afsted hver weekend over sommeren, og det har været fantastisk. Det her set-up, fyldt med mennesker hver weekend, har været overdrevent fedt.”

Johnny Deluxe

Publikumsfavoritten Johnny Deluxe, med Noam Halby i spidsen, tændte for alvor op under aalborgenserne med hits som Elskovspony og Drømmer jeg, og efter at have fået pulsen lidt ned igen, fangede vi ham for at høre, hvordan det har været at være på turne med Vi Elsker 90’erne.

“Det har været super spændende. Folk er glade og de er fulde og klar til fest, så det har været super. Det er fedt at være en del af det, selvom vi har gjort det før.”

Cascada

Et af de helt store navne på plakaten var tyske Cascada, som har smeltet mange hjerter verden rundt med hits som Everytime We Touch og What Hurts the Most. Den nu 37-årige sangerinde Natalie Horler udtrykte sin begejstring over at få lov til at spille rundt om i Danmark og ikke mindst Aalborg.

“Vi får lov til at rejse til så mange forskellige steder i Danmark og Skandinavien, og vi elsker at få lov til at komme tilbage år efter år. De her festivaller er så sjove og fantastiske.”

Hit’n’Hide

Man kan ikke tale om dance musik og 90’erne uden at nævne den karismatiske gruppe Hit’n’Hide, som gav os mega-hittet Space Invaders. Vi hev fat i to af bandets medlemmer, Morgan Jalsing og Christina Schack, for at høre, hvad de mener er det magiske ved 90’er musik.

“Det kan samle folk og skabe en glad stemning. Der er ikke så mange fine fornemmelser. Det er også kropsligt; det får kroppen i gang.”

Se flere billeder af Vi Elsker 90’erne i Aalborg her:

Fantastisk vejr og stemning: Tusindvis festede løs til Vi Elsker 90'erne Fantastisk vejr og stemning: Tusindvis festede løs til Vi Elsker 90'erne Fantastisk vejr og stemning: Tusindvis festede løs til Vi Elsker 90'erne Fantastisk vejr og stemning: Tusindvis festede løs til Vi Elsker 90'erne Fantastisk vejr og stemning: Tusindvis festede løs til Vi Elsker 90'erne Fantastisk vejr og stemning: Tusindvis festede løs til Vi Elsker 90'erne Fantastisk vejr og stemning: Tusindvis festede løs til Vi Elsker 90'erne Fantastisk vejr og stemning: Tusindvis festede løs til Vi Elsker 90'erne Fantastisk vejr og stemning: Tusindvis festede løs til Vi Elsker 90'erne Fantastisk vejr og stemning: Tusindvis festede løs til Vi Elsker 90'erne Fantastisk vejr og stemning: Tusindvis festede løs til Vi Elsker 90'erne Fantastisk vejr og stemning: Tusindvis festede løs til Vi Elsker 90'erne Fantastisk vejr og stemning: Tusindvis festede løs til Vi Elsker 90'erne Fantastisk vejr og stemning: Tusindvis festede løs til Vi Elsker 90'erne Fantastisk vejr og stemning: Tusindvis festede løs til Vi Elsker 90'erne Fantastisk vejr og stemning: Tusindvis festede løs til Vi Elsker 90'erne Fantastisk vejr og stemning: Tusindvis festede løs til Vi Elsker 90'erne Fantastisk vejr og stemning: Tusindvis festede løs til Vi Elsker 90'erne Fantastisk vejr og stemning: Tusindvis festede løs til Vi Elsker 90'erne Fantastisk vejr og stemning: Tusindvis festede løs til Vi Elsker 90'erne Fantastisk vejr og stemning: Tusindvis festede løs til Vi Elsker 90'erne Fantastisk vejr og stemning: Tusindvis festede løs til Vi Elsker 90'erneFantastisk vejr og stemning: Tusindvis festede løs til Vi Elsker 90'erne Fantastisk vejr og stemning: Tusindvis festede løs til Vi Elsker 90'erne