Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Take away i top: FANDANKOs tapas bliver ved med at hitte

Af Stine Kjølby Christensen

I en hektisk hverdag, hvor tiden ofte er knap, er det fantastisk at støde på et sted som FANDANKO i Aalborg.

Siden åbningen i 2008 har FANDANKO haft et klart mål for øje: At levere lækker, sund og velsmagende mad til dem, der ønsker at spise godt, selv når tiden er knap.

Dette mål forfølges med en lidenskab, der afspejler sig i hver eneste ret, der forlader deres køkken.

Montrene og disken bugner mildt sagt af lækre og farverige sager, og det kan ærlig talt være svært at beslutte sig, når man først træder ind i butikken.

Take away i top: FANDANKOs tapas bliver ved med at hitte

Kvalitet og takeaway

Hos FANDANKO på Gammel Gugvej kan du vælge mellem masser af lækker takeaway.

Frisksmurte sandwich, frisk salatbar, franske kager, hjemmelavede pastaretter som varm-selv, brødudsalg, pizza og en masse andre retter, der sælges ud-af-huset.

MigogAalborgs egen sikre favorit er og bliver deres forrygende tapas, der har været en fast del af FANDANKO i årevis.

FANDANKOs tapas menu skifter ofte, og er derfor et populært valg uanset hvad, man har lyst til den givne dag.

Fælles for dem alle er, at FANDANKO har sammensat deres bud på “små lækre retter”, der anrettes flot i portionsbakker, og dermed nemme at tage med hjem som takeaway.

Take away i top: FANDANKOs tapas bliver ved med at hitte

Skal du holde fest, er FANDANKO også et sikkert valg, da de er vant til at håndtere selskaber med op til flere hundrede kuverter.

Tapas takeaway i mange varianter

Når du henter tapas hos FANDANKO, kan du vælge mellem Tapas2GoLuksus Tapas, Alt godt fra havetAntipasto 2goDessert Tapas og Arla Unika-tapas.

Navnene taler næsten for sig selv, men fælles for dem alle er, at de er sammensat af sæsonens lækreste råvarer – enten lavet helt fra bunden eller håndplukket fra de bedste leverandører.

FANDANKO nægter nemlig at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet.

“Vores dygtige kokke har altid antennerne ude, og vi går meget op i, at der skal være plads til at komme med idéer, der så ofte bliver til virkelighed, fordi vi skifter og eksperimenterer med menuen så ofte,” forklarer Carsten Pedersen, der er medejer af butikken.

Det store udvalg bakkes op af muligheden for at skræddersy menuen, der også kan gøres glutenfri, laktosefri, vegansk, vegetarisk eller andre eventuelle ønsker til din tapas.

Har du en lille feinschmecker i familien, fås der også en Børne Tapas med favoritter som kyllingespyd, pizzasnegl, lasagne og en sød kage.

Spændende takeaway

FANDANKO er også ambitiøse, når det kommer til at finde på nye retter til kunderne.

”Vi har mange faste kunder, og vi skal jo gøre os fortjent til, at de kommer igen og igen.

Derfor gør vi meget ud af at finde ny inspiration – gerne fra udlandet.

Vi tager ofte på europæiske fødevaremesser. Ikke kun for at hente inspiration, men også ofte nye og spændende leverandører.

På den måde kan vi løbende forkæle vores kunder med både lækre og nytænkende tapasretter,” siger Carsten.

Take away i top: FANDANKOs tapas bliver ved med at hitte

Tapas 2Go skifter cirka én gang om måneden, mens der til højtider tilføjes en ekstra menu til det allerede store udvalg.

Med påsken der nærmer sig, præsenterer FANDANKO deres eftertragtede påske-tapas, der kun kan bestilles fra 22. marts til 1. april.

Denne sæsonbetonede menu byder på otte lækre retter, der fejrer påskens smag og traditioner – med et innovativt twist fra FANDANKOs dygtige køkken.

Perfekt til dem, der ønsker at nyde en overdådig påskefrokost uden besværet ved at tilberede den selv.

Påske-tapas a la FANDANKO

  • Røget laks med forårsløg, cremet fennikel-salat og friske krydderurter.
  • Gode hjemmelavede karrysild tilsmagt med bl.a. æble, løg og purløg.
  • Dyrlægens Natmad – FANDANKO style Svampepaté, pocheret kalvelårtunge og karamelliseret løg.
  • Kold salat m. sprængt kylling tilsmagt med bl.a. panchetta, kapers og asparges. Hertil syltede svampe.
  • Sprængt kalvespidsbryst med trøffel-aioli og langtidsbagt tomat.
  • Rosa-stegt roastbeef med pickles og friterede løg.
  • Bøgerøget hjorteinderlår fra Rævhede med hjemmelavet tzatziki og søde peberdråber.
  • 2 slags nybagt brød

Skal du imponere dine gæster lidt ekstra, kan du endda bestille den på fade, hvis I er minimum 10 personer.

Er du også blevet nysgerrig på at prøve FANDANKOs lækre tapasanretninger, kan du se hele udvalget lige her.

Del artikel

Andre læser også