Familieunderholdning, komik og store hits: Fredags Hygge i Karolinelund klar med nye navne

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Selvom vi må undvære de legendariske Fredagsfester i Karolinelund i år, er der al mulig god grund til at glæde sig til sommeren i Karolinelund.

I år bliver fokus i stedet på hyggelige intimkoncerter i Karolinelund under navnet Fredags Hygge, og med kun 500 siddepladser pr. aften.

For to uger siden startede forsalget til Jacob Dinesen den 10. juli, og den koncert blev udsolgt på kord tid – derfor er der arrangeret en ekstra koncert om torsdagen, den 9. juli.

Skråen er nu klar med endnu flere fede navne til hygge, samvær og underholdning i Karolinelund.

Underholdning for både store og små

Lørdag den 4. juli kl 16 kommer selveste Hr Skæg og underholder hele familien.

“Hr. Skæg åbner sit helt eget hotel. På et hotel møder man mennesker fra hele verden, og det er ikke altid lige let at forstå, hvad de vil.

Sammen med Danmarks klogeste publikum og sin ven Vinter, kaster Hr. Skæg sig alligevel ud i forsøget og finder ud af, at engelsk faktisk ikke er så svært, som folk går og tror.

Så er du mellem 2 og 99 år, og i humør til at grine, gyse, synge, danse og blive klogere, er her et show, du ikke bør gå klip af,” skriver Skråen om arrangementet.

Om aftenen samme dag, lørdag d. 4. juli, kan vi så se frem til musikalsk underholdning fra SKO/TORP.

“De har spillet utallige gange i en tæt pakket Skråen. Denne gang er det på stolerækker i Karolinelund, men sangene, den fantastiske sangstemme fra Søren Sko og det eminente guitarspil fra Palle Torp er det samme, så mon ikke også stemningen bliver som den altid er til en Sko/Torp koncert – helt i top,” skriver Skråen om koncerten.

Fredag den 24. juli er der comedy i topklasse, når Mick Øgendahl’s forsamlingshus underholder i selskab med Jonas Mogensen go Mahamad Habane.

“Vær med når Mick Øgendahl rykker forsamlingshuset udendørs og tager Jonas Mogensen og Mahamad Habane med. Tre komikere, som har været spærret inde alt for længe, springer ud som kåde kalve på en kløvermark. Disse komikere bliver nok den sjoveste flok klovdyr, Danmark har set siden alt lukkede ned,” skriver Skråen.

De næste navne behøver næsten ingen introduktion her i Aalborg.

Hit efter hit i selskab med Lis Sørensen og Lars Lilholt

Lørdag den 1. august kan vi se frem til besøg fra selveste Lis Sørensen, som vil tryllebunde publikum med det ene store hit efter det andet.

Man kan næsten ikke sige sommer i Aalborg uden at sige Lars Lilholt. Under trækronerne i Skovdalen plejer bandet at spille mindeværdige koncerter, hvor publikum skråler med på de utallige hits, som han har udgivet over en lang årrække.

I år kan vi se frem til en mere intim koncert i Karolinelund, når Lars Lilholt & Band spiller en akustisk koncert fredag den 7. august.

“Stemningen bliver nærværende og hyggelig og sætlisten vil indeholde en række sange fra Lilholts store bagkatalog af både kendte og mindre kendte sange,” skriver Skråen.

Det foreløbige program for Fredags Hygge i Karolinelund

Lørdag den 4. juli:

Kl. 16: Hr. Skægs Hotel

Kl. 20. SKO/TORP 

Torsdag 9. Juli:

kl. 20: Jacob Dinesen

Fredag 10. Juli

Kl. 20: Jacob Dinesen – udsolgt

Fredag 24. Juli:

Kl. 18.30: Mick Øgendahls Forsamlingshus

Lørdag 1. august:

Kl 20: Lis Sørensen

Fredag 7 august:

Kl. 20: Lars Lilholt med band

Du finder billetinfo lige her.