Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Familiesjov i efterårsferien: Sidste chance for at opleve det farverige Kejserens Nye Klæder på Aalborg Teater

Af Redaktionen
Foto: Allan Toft
Foto: Allan Toft

Sommeren er officielt gået på hæld, og de mørke tider, vi går ind, lægger især op til oplevelser, der kan nydes og hygges med i mørket.

Her på redaktionen synes vi, at en tur i Aalborg Teater er den helt perfekte destination for de nordjyske børnefamilier, der skal have tiden til at gå i efterårsferien.

I år har I kunne opleve H. C. Andersens verdenskendte eventyr Kejserens nye klæder i en forrygende forestilling med både knald i låget og på farverne.

Har du og familien endnu ikke nået at se forestillingen, eller var I så vilde med den, at I MÅ se den igen, har I heldigvis en sidste chance i morgen, lørdag den 22. oktober.

Her går forestillingen klokken 10.00 og 12.30. Køb billetter her.

Familiesjov i efterårsferien: Sidste chance for at opleve det farverige Kejserens Nye Klæder på Aalborg Teater
Foto: Allan Toft

Hvad er det nu lige eventyret går ud på?

De fleste børn og voksne kender eventyret om kejseren, der er meget populær og (ikke mindst) meget forfængelig. Af samme årsag er han også ekstremt modebevidst, men har samtidig svært ved at følge med farten i modeindustrien.

Hvad der var på mode om morgenen kan pludselig være upopulært om aftenen – og hvis der er noget, Kejseren ikke vil, så er det at gå i umoderne klæder.

Det er kommet et par kvikke svindlere for øre, og de tager derfor på besøg hos Kejseren. Her får Kejseren at vide, at Kejserinden fra nabolandet vil aflægge visit, og Kejseren skal derfor have syet sig et knivskarpt outfit til lejligheden – og dét kan de selvfølgelig hjælpe ham med.

Med sig har de nemlig noget fabelagtigt væv, som kun de kloge og dem med meget god smag, kan se. Kejseren kan derfor forvente sit livs smukkeste sæt tøj, lover de to …

Familiesjov i efterårsferien: Sidste chance for at opleve det farverige Kejserens Nye Klæder på Aalborg Teater
Foto: Allan Toft

5 ud af 6 stjerner herfra

På MigogAalborg har vi tidligere haft fornøjelsen af at opleve den fantastiske opsætning af Andersens ikoniske eventyr, som vi valgte at tildele 5 ud af 6 stjerner. Du kan læse vores anmeldelse her.

Det er endnu engang lykkes Aalborg Teater at skabe en forestilling, der i sine mange lag sikrer, at både børn og voksne er gevaldigt underholdt i den time og 20 minutter, den varer.

Replikkerne henvender sig skiftevis både til det yngre og ældre publikum, men uden, at den anden halvdel mister hverken fokus eller meningen med historien i mellemtiden.

En perfekt efterårsaktivitet for hele familien!

Kejserens nye klæder spiller på Aalborg Teaters Store Scene for sidste gang i morgen, lørdag den 22. oktober, kl. 10.00 og 12.30.

Del artikel

Andre læser også