Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fadølsfest og lokalopgør: Aalborg Pirates inviterer til kæmpe nytårsbrag

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Aalborg Pirates
Foto: Aalborg Pirates

Mangler du en fed oplevelse (eller to) mellem jul og nytår, så er der ingen tvivl om, at du skal lægge vejen forbi Gigantium.

Danmarks Største Ishockeyevent på klubplan er nytårskampen imellem Aalborg Pirates og Frederikshavn White Hawks, når den spilles i Sparekassen Danmark Isarena.

Men i år bliver det endnu vildere.

Til sidste års udgave af nytårskampen var der koncert inden kampen med KATO, der i vanlig stil bankede gang i de forventningsfulde fans, inden pucken blev smidt til den eftertragtede kamp, som mange må gå forgæves efter billetter til.

“Setuppet med at koble en ishockeykamp og koncert sammen, er noget vi har gjort til Metal FINAL4 et par gange, og med stor succes for. Sidste år var det oplagt også at koble det lag på nytårskampen,” udtaler Thomas Simonsen, Billet og Marketingsansvarlig hos Aalborg Pirates.

Derfor ligger det lige til højre-skøjten at bygge yderligere på i år, hvor der spilles to kampe på hjemmebane i mellem jul og nytår.

Fadølsfest og lokalopgør: Aalborg Pirates inviterer til kæmpe nytårsbrag
Foto: Aalborg Pirates

To fede fester i vente

I år åbnes dørene til Sparekassen Danmark Isarena både d. 27. december og 29. december mod henholdsvis Sønderjyske og Frederikshavn White Hawks.

27. december 2023 kl. 19:30 gælder det Aalborg Pirates vs. Sønderjyske, hvor der er pre-party med fadølsfest og koncert med DJ Alligator inden kampen.

29. december 2023 kl. 19:30 gælder det så Aalborg Pirates vs. Frederikshavn White Hawks, hvor der er pre-party med DISKOFIL koncert

“Sidste år, var på mange måder et rekordår for nytårskampen, både på omsætning, antallet af liter solgte øl og sponsoraftaler til vores 1. krones sponsor-koncept,” udtaler Lars Laursen, direktør i Aalborg Pirates.

Han tilføjer med et lille glimt af tidlig julelys i øjet, at han håber og tror, at man i Aalborg Pirates endnu engang kan sætte nye rekorder og standarder for nytårskampene.

I julen er der er i mange lande i Europa og ikke mindst USA en stor tradition for, at man går til eller ser sport på tv, mens man fordøjer julemaden og venter på nytårsaften.

Med en indlagt hviledag, er der her rig mulighed for at man kan give den fuld gas til begge kampe.

“Vi er meget utroligt glade for at kunne udbygge, og i det hele taget afholde så store kampe på den her måde i de faciliteter, som vi har her i huset,” slutter Lars Laursen.

Med en billet til en eller begge kampe, vil du også have automatisk adgang til pre-party og koncerterne. Dog kræves der særskilt tillægsbillet, for at kunne deltage i fadølsfest.

Du finder mere info her.

Del artikel

Andre læser også