Fadøl og cocktails i lange baner: El Mariachi genåbner snart i nyrenoverede lokaler

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I næsten to måneder har landets restauranter og caféer været nødsaget til at holde lukket for gæster.

En del steder har udnyttet tiden til at have et større fokus på take away, men på El Mariachi har man haft helt lukket … og dog.

For den mexikanske gastropub har udnyttet corona-tiden til at give stedet en ordentlig make over.

“Vi har nærmest renoveret det hele – selvfølgelig med respekt for den oprindelige stil. Vi har faktisk kun haft to fridage siden nedlukningen, så vi har haft travlt.

Nu glæder vi os bare helt vilde til at vise aalborgenserne, hvad vi har brugt tiden på,” fortæller Claus Seier Carstensen fra El Mariachi til MigogAalborg.

Og nu kan de endelig løfte sløret for, hvornår de igen er klar til at fylde vores maver med lækkert mexikansk mad og tilfredse ganen med lækre øl og nogen af byens bedste cocktails.

Det bliver torsdag den 11. juni kl. 17, at Claus, Gitte og Co. er klar til at modtage de første gæster på gastropubben.

Allerede dagen efter kan vi se frem til hyggelig livemusik igen.

“Musikerne har også haft en hård tid under corona, så dem vil vi gerne støttte, så snart vi har mulighed for det. Det bliver selvfølgelig i et kortere tidsrum, end man normalt kender på El Mariachi,” forklarer Claus.

Masser af våde nyheder i vente

Det er ikke kun lokalerne, der har fået en opfriskning i corona-tiden.

El Mariachi er nemlig klar med et helt nyt øl setup, hvor der kommer et større fokus på special-øl og særligt udvalgte fadøl.

“Vi får fem faste hanner med øllene Konrad Premieum Pilsner (Tjekkiet), Konrad Dark (Tjekkiet), Westmalle Dubbel (Belgien), Vedett Extra White (Belgien), Lervig House Party Pale Ale (Norge), og så laver vi vores egen Classic ved at blande de to første øl, som vi kalder El Mariachi Classic.”

De resterende hanner er såkaldte “frie hanner”, hvor personalet er klar til at lege med lige præcis de øl, som de har lyst til at servere – alt efter sæson, humør og smag.

“Vi har også lavet en aftale med Onepint i Mariager om at få øl derfra, så der er et stort katalog at vælge imellem og finder vi noget spændende, der ikke er fra dem, så kan vi også lege med det,” siger Claus.

Cocktails i lange baner

Man kan ikke sige El Mariachi uden straks at tænke på lækre cocktails, og cocktailkortet er naturligvis stadig fyldt med både klassikere og særligt udvalgte cocktails.

Men også her Claus klar med nyheder inden længe.

“Jeg kan ikke løfte så meget af sløret endnu, men vi får noget nyt grej hjem snart, som kan noget vildt sjovt,” lover Claus.

Du finder El Mariachi på Ved Stranden 1.

AALBORG SUSHI FESTIVAL – FÅ LÆKRE MENUER TIL 99 KR.

MigogAalborg har lavet en Sushi Festival som kører i denne og næste uge. Få bl.a. 24 stykker sushi fra nyåbnede Yummi eller 18 stk. sushi fra populære Suzumi. Læs mere her