Får USA-drømmen opfyldt: Her er Enevoldsens nye klub

Skrevet af: Michael Qureshi

Nogle gange er man bare nødt til at slå til, når chancen byder sig.

For den tidligere AaB-spiller Thomas Enevoldsen glippede muligheden for et skifte til USA i sommer. I stedet skiftede Enevoldsen på en fri transfer til hollandske Breda, som har været en blandet fornøjelse.

Derfor ville Breda heller ikke stå i vejen, da Enevoldsen her i december gik til ledelsen med et ønske om at forfølge USA-drømmen. Den seneste måned har offensiv-spilleren været i dialog med flere amerikanske klubber.

Det har ført til en kontrakt med Orange County SC som spiller i den anden private amerikanske liga USL. De fleste kender primært MLS, som også er den største liga.

Men Enevoldsen får samtidig et eventyr på et stadie i karrieren, hvor han har rundet de 30 år.

Berømt for tv-serien

Orange County kendes nok af mange for tv-serien med samme navn, hvor mange celebre amerikanere bor. Det er en forstad til Los Angeles, og millionbyen ligger blot 50 kilometer fra Orange County.

“For mig var der flere ting, der gik op i en højere enhed med det her skifte. Jeg har længe ikke lagt skjul på, at jeg ville til USA og spille. Det skete ikke i sommers, fordi det primært er her i januar, at det store transfervindue i USA er.

Denne gang var tre klubber på banen. Forleden var jeg fire dage på besøg hos en anden klub, og imens jeg var der, fik jeg opkaldet fra Orange County. Mit endelige valg faldt så på Orange County, da den samlede pakke var den bedste,” siger Thomas Enevoldsen, der ud over fodboldkarrieren også er medejer af MigogAalborg.

De to stiftere af MigogAalborg Michael Qureshi og Thomas Enevoldsen fejrer, at en artikel fik 11.000 kommentarer og en organisk rækkevidde på 400.000 på Facebook

Klar til et kæmpe eventyr

Klubben ejes bl.a. af den japanske fodboldstjerne Keisuke Honda, som var med til at slå Danmark og Enevoldsen ud til VM slutrunden i 2010. En kamp som Japan vandt 3-1, og Honda var en af målscorerne.

Han er glad for, at Breda var villige til at slippe ham et halvt år før kontraktudløb, og glæder sig nu til et kæmpe eventyr.

“Jeg er superglad for, at jeg har fået muligheden. USA er et fantastisk land, og jeg glæder mig til at opleve det som fodboldspiller. Jeg har rejst meget i landet, og har også familie i Arizona. Orange County er et helt fantastisk sted, klimaet er lækkert og der er ikke langt til LA. Det er virkelig et attraktivt skifte for mig,” forklarer 30-årige Enevoldsen.

Han er heller ikke i tvivl om, at han får chancen for at vise sig frem på det amerikanske marked.

“Jeg har talt flere gange med Jimmy Nielsen og blandt andet også Martin Vingaard, der spiller i Florida. De siger begge, at det sværeste er at få et skifte herover fra Europa.

Når man først spiller i USA, så bliver der lagt mærke til præstationerne på en helt anden måde. Så hvis jeg formår at gøre det godt, så åbner det helt sikkert også dørene til større klubber. Mit mål er stadig at forfølge muligheden for at få MLS på Cv’et,” forklarer Enevoldsen.

Han rejser efter planen afsted i næste uge, hvor han slutter sig til sine nye holdkammerater.

Vejplejede negle og flotte vipper: Landsdækkende kæde åbner i Friis

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I går kunne vi her på MigogAalborg afsløre, at multibrand-konceptet Kings & Queens åbner endnu en en butik i Friis.

Det kan du læse meget mere om her.

Men her stopper nyhederne ikke i Friis Shoppingcenter.

Neglesalon med stort udvalg

Der er en stigende interesse for personlig pleje og selvforkælelse, og snart er der mulighed for at få velplejede negle og flotte vipper i Friis Shoppingcenter, når neglesalonen Scandic Nails åbner.

Det skriver Friis i dag i en pressemeddelelse.

Scandic Nails tilbyder kunderne at få lavet negle, vipper samt manicure og pedicure til gode priser og ikke mindst i god kvalitet – noget de går meget op i.

“Vi lægger vægt på service, faglighed og tilfredse medarbejdere. Vi ønsker at give en god oplevelse til vores kunder, og være det sted de foretrækker pga. vores gode priser, gode service og dygtige, kompetente medarbejdere,” fortæller ejer Vivian Duong.

Scandic Nails har saloner i Odense og Århus og er ekspert på netop personlig pleje og selvforkælelse. Og de har vokseværk.

Med tiden ønsker de at åbne flere saloner, og de starter med Aalborg, som de har store forventninger til.

“Aalborg er en virkelig spændende by med en attraktiv profil og mange turister. Der sker rigtig meget i byen, og det gør der også i Friis Shoppingcenter, særligt nu hvor en stor spiller som Magasin er kommet til. Så vi glæder os til at blive en del af det,” fortæller Vivian Duong.

Scandic Nails åbner i november på 1. sal ved siden af Tiger of Sweden. Kunder kan både kigge forbi og få behandlinger uden tidsbestilling, men det er også muligt at booke tid online.

Hotdogs og Fortnite: Hvem kan slå Jaxstyle i Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Fortnite
Foto: Fortnite

Er du under 30 år, eller har du børn i skolealderen, så har du med garanti hørt om spilfænomenet Fortnite.

Over 125 millioner verden over spiller allerede det gratis spil, som kan spilles fra både Playstation, PC’er, mobiler og tablets.

Fortnite er et skydespil, hvor man enten er på hold sammen med andre spillere online, eller spiller solo mod andre online-spillere på nogle fede baner.

Søndag har du mulighed for at kombinere det bedste fra både spil – og madverdenen.

Streetammo på Boulevarden inviterer nemlig til vaskeægte spilhygge på søndag fra kl. 10-16. Det skriver de på Facebook.

Kom forbi til en hotter og et spil Fortnite

Her kan man duellere i Fortnite mod nordjyden Jaxstyle, som blandt andet har over 100.000 følgere på YouTube.

Hans videoer om Fortnite er især yderst populære, hvor han på underholdende vis, fører seerne gennem en masse spil.

Fik du læst historien om den unge gut, fra Aalborg, som er blandt verdens 10 bedst Fortnite-spillere?

Udover en spændende duel mod internetfænomenet Jaxstyle og måske en præmie, kan man også se frem til at Streetammo sætter grillen op udenfor og byder på en hotdog til alle, der kigger forbi.

Streetammo opfordrer folk til at komme i god tid, da der sikkert vil være kø for at spille mod Jaxstyle.

Læs meget mere om begivenheden her.

Tidsplanen holder: Snart åbner Carl’s Jr i midtbyen

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I juni kunne vi fortælle, at den store store amerikanske burgerrestaurant-kæde Carl’s Jr.  åbner på Boulevarden 8 i hjertet af Aalborg. Læs mere her.

Hvis man er gået forbi bygningen på Boulevarden på det seneste kan man se, at håndværkerne arbejder på højtryk i byggerod og støv i lange baner.

De har nemlig en stram deadline. MigogAalborg har været i kontakt med Carl’s Jr. og de fortæller, at de åbner i slutningen af november.

De fortæller videre, at de lige nu er i fuld gang med at ansætte det personale, som skal servicere aalborgenserne med burgere.

Sådan så Boulevarden 8 ud, inden renoveringen.

Optakt til endnu større burgerkrig

Hvis man følger med på MigogAalborg, er man vist ikke i tvivl om, at vi er ramt af en decideret burger-epidemi i midtbyen.

Foruden de mange caféer og restauranter, der serverer burgere, ligger her i forvejen følgende burgerkæder:

  • The Burger Shack
  • Burger Boom
  • Grillen Burgerbar
  • WeDoBurgers
  • McDonalds
  • Burger King.

Nu bliver der endnu vildere kamp om de burgerglade aalborgensere inde i byen. Carl’s Jr. er et populært spisested i Aalborg Storcenter i City Syd, hvor de trækker mange kunder, der blandt andet har været inde og handle i Bilka.

Carl’s Jr. er blandt verdens 50 største fastfoodkæder, og blev stiftet i 1940 af Carl Karcher.

Carl’s Jr. har mere end 3900 restauranter på verdensplan, heraf 12 i Danmark: Næstved, Hundige, Rødovre, Odense, Sønderborg, Kolding, Vejle, Aalborg, Aarhus, Tilst, Viborg, Holstebro.

Foto: Gastromand.dk

Burgere – chicken tenders og lækre milkshakes

Carl’s Jr. er kendt for sine autentiske amerikanske burgere fremstillet af 100% oksekød, hvor bøffen grilles over åben ild for at bevare saft og smag. En anden stor favorit – de sprøde Chicken Tenders – tilberedes af ferske stykker kvalitets kyllingebryst, der paneres og tilberedes i restauranten.

Derudover er Carl’s Jr. berømte for de lækre milkshakes, rørt af kugler på en base af vaniljeis.

Carl’s Jr. forsøger at differentiere sig fra konkurrenterne på mange områder.

Blandt andet tilberedes maden først i det øjeblik, gæsten bestiller og serveres efterfølgende ved bordet. Derudover er der gratis ”refill” på sodavand.