Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Får også udeservering: Espresso House åbner stor kaffebar i Friis Shoppingcenter

Af Michael Qureshi
PR-foto
PR-foto

Så er der endnu en lækker nyhed til de kaffehungrende i Aalborgs midtby.

En af landets største kaffebar-kæder Espresso House melder torsdag morgen, at de åbner endnu en kaffebar i Aalborg.

Tidligere har Espresso House omdannet Baresso-butikker til en Espresso House efter opkøbet, men denne gang bliver det i spritnye lokaler med fede muligheder for udeservering.

Inden året er omme, kan Friis Shoppingcenter byde Espresso House velkommen i helt nye lokaler i stueetagen lige ud til Gabels Torv og Nytorv.

“Vi holder meget af Aalborg og har i et stykke været på udkig efter en ny og stærk beliggenhed i centrum af byen.

Det får vi i Friis Shoppingcenter, hvor vi glæder os til at tage imod vores gæster både i vores hyggelige kaffebarmiljø, eller når de er på farten til og fra arbejde,” fortæller direktør Claus Skovfoged, som selv har rødder i det nordjyske.

Der bliver plads til flere end 50 siddende gæster i cafeen, som også vil få udeservering.

En central placering og lange åbningstider

Med den centrale placering på Gabels Torv bliver Espresso House et oplagt valg for både et hyggeligt cafébesøg og en hurtig to-go kaffe på vejen morgen, middag og aften.

Der kommer nemlig til at være åbent allerede fra kl. 7.30 i hverdage og 8.30 i weekender og åbent til kl. 20.30 i hverdage, kl. 21 torsdag, fredag og lørdag samt kl. 19 søndag.

Det passer godt ind i Friis Shoppingcenters strategi, der helt bevidst i høj grad har fokuseret på mad- og cafékoncepter og mere tilgængelighed:

“Vi ønsker at bidrage til Aalborg med oplevelsesbaseret shopping og mulighed for at mødes og hænge ud i detailhandlen, og bespisning er en stor del af dette.

Derfor er åbningen af Espresso House en nyhed, vi har glædet os til at fortælle, og vi håber, det giver Aalborg midtby endnu mere kraft,” fortæller Lotte Skou.

Åbner i starten af december

Siden Friis Shoppingcenter påbegyndte sin omfattende ombygning, er der i løbet af ganske kort tid åbnet mange nye koncepter i centret, heriblandt Jysk, Kings & Queens, Anettes Sandwich og ikke mindst Magasin, der også byder på madkoncepterne Coffee Ten, Lagkagehuset og Is á Bella.

Espresso House forventes at åbne i Friis Shoppingcenter i starten af december, og en konkret dato offentliggøres snart.

På åbningsdagen kan gæster i Espresso House glæde sig til åbningstilbud, og til de første 50 besøgende venter der en goodiebag.

Del artikel

Andre læser også