Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Får nyt navn: Aalborgs største frokostleverandør solgt til stor kæde

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Mad Med Mest
Foto: Mad Med Mest

Jespers Torvekøkken konsoliderer landsdækkende forankring med opkøb af førende nordjysk frokostleverandør

Med opkøbet af Mad Med Mest, Aalborgs største frokostleverandør, sætter Jespers Torvekøkken yderligere fart på rejsen mod at blive en landsdækkende frokost- og kantineleverandør.

Opkøbet sker kort tid efter Jespers Torvekøkken genvandt kontrakten med Aalborg Universitet.

Det skriver de i en pressemeddelelse.

”For ikke så længe siden genvandt vi kontrakten med Aalborg Universitet, og i den forlængelse, sammenholdt med vores ønske om at kunne levere på et landsdækkende niveau, er det naturligt for Jespers Torvekøkken at sikre fodfæste som frokostleverandør i den nordjyske region også.

Jeg er derfor mere end almindeligt godt tilfreds med opkøbet af frokostleverandøren Mad Med Mest,” lyder det fra Ronny Saul, ejerleder i Jespers Torvekøkken.

Med købet af Mad Med Mest udvider Jespers Torvekøkken sin samlede produktion med godt 2000 daglige frokostkuverter og føjer i omegnen af 50 nye medarbejdere til organisationen.

I forbindelse med opkøbet skifter Mad Med Mest nu navn til Jespers Torvekøkken.

Værdisæt og ambitioner matcher perfekt

Mad Med Mest er i dag Aalborgs største frokostleverandør, og består af en række erfarne og passionerede madentusiaster, der tilsammen har mange års erfaring fra nogle af landets bedste restauranter.

Mad Med Mest udspringer af den velrenommerede aalborgensiske Restaurant Mest, som siden 2018 har haft en mission om at levere inspirerende frokostordninger til stribevis af Aalborgs virksomheder.

Jespers Torvekøkkens opkøb af Mad Med Mest er i høj grad motiveret af et tydeligt match i forhold til hvordan man driver forretning som ansvarlig og visionær frokostleverandør; råvarekvalitet, madglæde, social bæredygtighed samt et stærkt fokus på klima og miljø er grundpillerne i Mad Med Mest, akkurat som det også er det i Jespers Torvekøkken.

Der er med andre ord tale om et klart og tydeligt match i forhold til værdisæt og ambitionsniveau.

”Når jeg ser på, hvordan Mad Med Mest er funderet og de værdier, som præger måden, virksomheden er drevet på, ja, så er der et perfekt match med Jespers Torvekøkken. Der er helt klart tale om en fælles forståelse af, hvad det vil sige at agere som ansvarlig frokost- catering- og kantineleverandør. Det faktum betyder rigtig meget for mig i denne aftale,” tilføjer Ronny Saul.

Også glæde i ledelsen af Mad Med Mest

Det er ikke kun i Jespers Torvekøkken, at man glæder sig over købet – også i Vejgaard i Nordjylland, hvor Mad Med Mest virker og producerer fra, er der positive tilkendegivelser om den nye virkelighed.

”Vi glæder os oprigtigt over den spændende fremtid Mad Med Mest går i møde med Jespers Torvekøkken som ny ejer. Det er ingen hemmelighed, at Mad Med Mest er vores hjertebarn.

Derfor har det også været endog meget vigtigt, at det fremtidige samarbejde bygger på et fælles værdisæt. Det har været høj prioritet for os, at overgangen til Jespers Torvekøkken bliver så god som muligt, derfor glæder vi os over at vores medarbejderstab fortsætter i Jespers Torvekøkken med Michel Lycoops som driftschef.

På den måde kan vi med ro i sindet overdrage virksomheden i trygge hænder til Ronny Saul og hans team, som vi er fuldstændig overbeviste om vil fortsætte med at levere frokostordninger i særklasse til vores kunder”, lyder det samstemmende fra Stefan Klausholm Petersen og Michel Lycoops, begge direktører og partnere i Mad Med Mest.

Jespers Torvekøkkens køb af frokost- og kantinedelen af Mad Med Mest træder i kraft pr. 1. maj 2024, og i Jespers Torvekøkken ser man i dén grad frem mod at skulle servicere og levere i Nordjylland.

”Jamen jeg glæder mig helt vildt. Jeg glæder mig til at inkludere, udvikle og samarbejde med vores nye kollegaer. Der er her tale om folk med et fantastisk drive, et superhøjt fagligt niveau og en masse kreativitet.

Derfor glæder jeg mig til at komme i gang med at levere frokost fra øverste hylde sammen med vores nye medlemmer af Torvefamilien,” slutter Ronny Saul.

Del artikel

Andre læser også