ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få udviklende legetøj til dit aalborgensiske barn

Af Annoncør

Hvis du er forælder og bor i Aalborg, kan du se frem til at få et barn, der snakker med en helt særlig dialekt. Det er som udgangspunkt ret nemt at høre, når nogen kommer ”fra Aalborg af”. Det er skønt med en dialekt, der skiller sig ud. Det er der helt klart noget charmerende over. Derudover er det også en egenskab, der kan samle folk. Dit barn vil hurtigt lære at høre, hvornår andre også kommer fra Aalborg.

Men først skal dit barn naturligvis lære at tale. Det er noget, som falder nogle børn nemt, hvorimod andre skal have lidt mere hjælp. Det er der intet forkert i. Hvis dit barn har brug for lidt ekstra hjælp med sprogtræning, kan du med fordel købe CIHA leketøy.

Hvad er CIHA legetøj?

Det helt særlige ved CIHA legetøj er, at det er udviklet af andre forældre, hvis børn også havde brug for ekstra sprogstimulering. Derfor er sprogudvikling ganske enkelt indtænkt i hele designet af legetøjet.

Når du derfor køber legetøj fra CIHA, får du ikke blot underholdning til dit barn. Du får også fysiske redskaber, som du kan styrke barnets kommunikative evner med. Når dit barn kommunikerer bedre, har han eller hun nemlig bedre forudsætninger for at klare sig godt i livet. Sprog er nemlig et vigtigt redskab til at forstå både sig selv og omverdenen.

Vælg mellem en masse forskelligt legetøj

Det fantastiske ved børns læring, er, at de lærer, mens de leger. Derfor er det også nemt at gøre sprogstimuleringen sjov for børnene. Det skal den faktisk være. Af samme grund finder du også et stort udvalg af forskelligt legetøj hos CIHA. Blandt andet kan du vælge mellem:

  • Aktivitetstavler
  • Dukker
  • Klodser
  • Legekøkkener

Samt meget mere. Alt legetøjet er designet til at motivere dit barn til at bruge sit sprog bedre. Derfor bør du også vælge netop det legetøj, der tiltaler dit barn mest. Det vil give den bedste leg og dermed også den bedste læring.

Legetøj til forskellige aldersgrupper

Hvis du er i tvivl om, hvilket legetøj du skal vælge til dit barn, har CIHA også inddelt deres legetøj efter alder. På den måde kan du blot vælge legetøj til den aldersgruppe, som dit barn befinder sig i. På den måde kan du prøve dig frem og så holde fast i det legetøj, som dit barn holder mest af.

Del artikel

Andre læser også