Få styr på tænderne uanset budget

Skrevet af: Martin M. Jørgensen

Der er mange danskere, som ikke sørger for tandhygiejne, hvilket er en skam. Tandhygiejne er uhyrlig vigtigt, og hvis man blot er en smule opmærksom på ens planlægning, så kan man forebygge mange skader inden det er for sent. Problematikken er, at hvis man venter med at tage til tandlægen, så kan det hurtigt komme til at koste dyrt. I bund og grund, så er det aldrig værd at udskyde.

En billig løsning

Den billigste løsning er selvsagt, at man forebygger tandskader. Dette kan man gøre ved god daglig tandhygiejne, men suppler det gerne med et besøg hos en tandklinik i Aalborg. Det er heldigvis relativt let at finde billige tandlæger i Aalborg. Godt Smil Aalborg er en fremragende mulighed, hvor man kan forvente at blive mødt af en professionel specialtandlæge, som ikke koster det hvide ud af øjnene.

Huskelisten

Hvis man lige har været ved tandlæge i Aalborg, og man ikke har den store interesse i at komme igen, så er der som sagt en del forhåndsregler som man kan tage. En af dem er, at man skal børste sine tænder ordentligt. Det er vigtigt at børste i mindst to minutter, og derudover, så skal man gerne skifte sin tandbørste uden cirka hver 2. måned.

Hvis man har mod på at ændre kostvaner, så kan man selvsagt også forebygge en del her. F.eks. skal man så vidt muligt forsøge at undgå sukker. Kaffe og te kan også skabe misfarvninger på ens tænder, men det er ikke noget, som gør ondt eller har langvarige skader.

Til dem, som har tandlægeskræk

Der er rigtig mange danskere, som har tandlægeskræk, og det skal ikke undervurderes, at det har stor indflydelse på hvor ofte man besøger tandlægen. Tandlægeskræk er en ganske virkelig følelse, og hvis man har denne forbi, så er det ikke let at overtale sig selv til at komme afsted.

Hvis du har tandlægeskræk, så kan det være en god idé at ringe til tandlægen og fortælle om det. De fleste tandlæger vil med glæde hjælp dig, så du får en så behagelig tandlægeoplevelse som muligt. Hvis det er for stort et skridt, så kan det også være en god idé at tage med en ven eller et familiemedlem på tandlægebesøg. Hvis du gør dette, så bliver du forhåbentlig overbevist om, at det ikke er en skrækkelig en oplevelse, som man går og tror det er. Hvis du er blevet motiveret til at besøge tandlægen, så vil Godt Smil i Aalborg med glæde tage imod dig på følgende adresse:

Godt Smil Aalborg

Ved Stranden 22

9000 Aalborg

Tlf. 44 22 41 17

Godt nyt til vinyl-elskere: Pladebørsen rykker på museum for en dag

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Pladebørs Nordkraft
Foto: Pladebørs Nordkraft

To gange årligt er Nordkraft et rent slaraffenland for LP-entusiaster, når pladebørsen byder velkommen til et bredt udvalg af musik, hvor du finder mere end 70.000 plader og et stort udvalg af CD’er.

Og nu er der godt nyt til dig, der elsker musik.

Folkene bag pladebørsen åbner nemlig en pop up børs helt centralt i Aalborg.

Plader og CD’er på museum

Den får navnet Record Fair – Northern Winter Beat 2020 edition og finder sted lørdag d. 1. februar fra kl. 11.00 – 16.00.

Enkelte ville måske påstå, at plader og CD’er hører til på museum … og det bliver faktisk en realitet – for pladebørsen rykker ind på Aalborg Historiske Museum.

“Der er tale om en miniudgave af den velkendte pladebørs, og derfor finder “kun” cirka 30.000 plader på Aalborg Historiske Museum.

Du finder alt imellem indie, hard rock, punk, danske sjældenheder, prog og psych rock, og der er både brugte og nye plader,” skriver pladebørsen om eventet.

Det er gratis at besøge Record Fair – Northern Winter Beat 2020 edition, men ønsker du samtidig at se museets udstillinger, skal der købes almindelig entrébillet.

Prismæssigt plejer der at være noget for alle på pladebørsen – der er plader fra 5 kroner og op. Du kan finde 5 LP’er for 50 kroner.

Leder du efter sjældne 1. tryk til flere tusinde kroner, finder du også dem.

Hvad: Record Fair – Northern Winter Beat 2020 edition
Hvor: Aalborg Historiske Museum
Hvornår: Lørdag d. 1. februar fra kl. 11.00 – 16.00

Du finder mere info her.

AaB-profil på vej til FCK: AaB bekræfter forhandlinger i fondsbørsmeddelelse

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: AaB
Foto: AaB

For kort tid siden kunne Ekstra Bladet skrive, at FCK er klar til at gå på angriberjagt hos AaB.

Ifølge deres oplysninger vil københaverne gerne have fingrene i AaB-stortalentet Mikkel Kaufmann, som kun er 19 år.

Noget tyder på, at Ekstra Bladets oplysninger er sande, for klokken 13.56 meddeler AaB i en fondsbørsmeddelese, at “Aalborg Boldspilklub A/S har indledt forhandlinger med en anden klub om et salg af spilleren Mikkel Kaufmann.”

I fondsbørsmeddelelsen bekræfter AaB dog ikke, at de er i forhandlinger med FCK.

19-årige Mikkel Kaufmann har kontrakt med AaB indtil 30. juni 2023., og han har spillet 28 officielle for AaB og scoret otte mål, ligesom det foreløbig er blevet til 21 ungdomslandskampe for Danmark.

Opdateres …

Nordeuropas største butik med arbejdstøj: STARK åbner Megastore i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi
PR-foto
PR-foto

Snart slår STARK Aalborg dørene op til en ny forretning med arbejdstøj til håndværkere og private selvbyggere.

Med sine 850 kvadratmeter bliver den nye Workwear Megastore den største forretning for arbejdstøj i Nordeuropa – og overgår således en tilsvarende forretning, der åbnede i Glostrup i efteråret.

Det skriver STARK i en pressemeddelelse.

Den kommer til at være i forlængelse af den nuværende lokation på Håndværkervej 5.

Fra næste uge torsdag d. 30. januar vil faguddannet personale stå klar til at tage imod kunderne og klæde dem på fra top til tå med arbejdstøj af høj kvalitet.

“Vi er rigtig glade for, at vi snart kan byde kunderne inden for i den nye Workwear Megastore i Aalborg.

Selvom vi lever i en tid, hvor meget efterhånden foregår digitalt, tror vi på, at vores kunder ønsker en fysisk butik med et bredt sortiment, hvor de kan mærke varerne med deres hænder, afprøve pasform og funktionalitet og derigennem gøre et godt køb.

Som håndværker knokler man dag ud og dag ind, og derfor er kvaliteten af ens arbejdstøj og sko afgørende,” siger Torben Hald Christensen, butikschef i STARK Aalborg, der administrerer Workwear Megastore.

Mere med hjem

I den nye Workwear Megastore i Aalborg vil kunderne ikke blot blive mødt af et større produktudvalg.

Ifølge Torben Hald Christensen skal et besøg i forretningen være en oplevelse, hvor kunderne får lidt mere med hjem end et par arbejdsbukser eller nye arbejdssko.

“Vores ambition er at give kunderne en god oplevelse.

Går den enkelte kunde ud af vores forretning med en oplevelse af, at de fik kompetent vejledning og produkter skræddersyet til dem, så er jeg sikker på, at vi kan tilbyde noget mere, som kunderne ikke kan få ved at gå online,” siger Torben Hald Christensen, der dog påpeger, at det også er muligt for kunderne at bestille arbejdstøj via STARKs webshop eller på Mascots bestillingsportal.

På åbningsdagen serveres der kaffe og rundstykker allerede fra kl. 6.00, mens kunderne senere på dagen kan stille den lille sult med lækre hotdogs.

“Vi åbner med et brag og håber på, at mange vil komme forbi og få en god start på dagen i vores Workwear Megastore,” siger Torben Hald Christensen.