Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få styr på dine tanker hos en psykolog

Af Annoncør

Går du nogensinde rundt med en hel masse tanker og bekymringer, som du har svært ved at holde styr på inde i dit hoved? Eller har du problemer med at finde ud af, hvor du skal hen med dit liv? 

Der er mange gode grunde til at snakke med en psykolog. Også hvis du ikke har nogle store problemer. 

Lær dig selv bedre at kende 

Psykolog er ofte noget, du tager til, hvis du døjer med nogle problemer eller store konflikter inde i dig selv. Men det behøver ikke først at være, når du har problemer, at du går til en psykolog. Hos en psykolog kan du nemlig snakke om alt. Det gælder derfor både store og små tanker. Du lærer dig selv bedre at kende, når du snakker om dine tanker. At gå til psykolog er derfor en måde at udvikle dig selv på. 

Du finder f.eks. en psykolog i Aalborg. 

Find en terapiform for dig 

Der er mange former for terapi. Der er nogen, der har meget gavn af at snakke med andre i en gruppe, mens andre foretrækker individuel terapi. Du finder bedst ud af, hvad der er noget for dig ved at eksperimentere og prøve noget forskelligt. 

Hvis du prøver noget, der ikke er noget for dig, så taber du ikke noget. Du bliver blot klogere på dig selv og dine behov. 

Ingen tanker er for små til psykolog

Du behøver som sagt ikke at have store problemer for at gå til en psykolog. Derfor behøver du heller ikke at føle, at dine tanker er for små til at tale med en psykolog om. Der er nemlig ikke nogen tanker, der er for små. 

 

Der er nemlig små og store ting, der påvirker os alle sammen hver dag og som kan være rart at snakke om.

Del artikel

Andre læser også