Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få steder serverer det i Aalborg: Vaffelhuset disker op med Fish’n Chips

Af Stine Kjølby Christensen

Der var stor glæde i Aalborg, da det blev offentliggjort, at det legendariske Vaffelhuset i december vendte tilbage til adressen i Nørregade.

Aalborgenserne har taget godt imod de sprøde vafler, som er serveret på den gode, gammeldags facon og nu er Katerina Komselis, der tidligere har drevet Nr. 14 Diner på samme adresse, klar med endnu en madnyhed i de hyggelige lokaler.

“Nr. 14 Diner fik rigtig mange stamkunder, og folk har efterspurgt elementer fra dineren, ligesom folk efterspurgte vafler fra Vaffelhuset, da jeg havde dineren.”

Og den efterspørgsel svarer Katerina nu tilbage på.

Få steder serverer det i Aalborg: Vaffelhuset disker op med Fish'n Chips
Southern Fried Chicken serveret med en hjemmerørt hvidløgsmayonnaise.

Britisk stemning midt i Aalborg

Fra og med i morgen kan man nyde ægte Fish’n Chips, Southern Fried Chicken, sprøde nuggets og ikke mindst de pommes frites, som folk i sin tid flokkedes om på dineren.

Til de mange fristelser er der diverse dressinger – selvfølgelig af den hjemmelavede slags, såsom hjemmerørt hvidløgsmayonnaise og en guddommelig tartarsauce.

“Uanset hvilken forretning jeg har drevet, så har mit motto altid været: Ærlig mad af gode råvarer – til en fornuftig pris. Og sådan skal det også fortsætte. Det behøver på ingen måde at være gourmet, jeg serverer, men der er altid forskel på råvarer. Uanset om vi taler pommes frites eller kød. Jeg vil kun servere det bedste!” siger Katerina.

Få steder serverer det i Aalborg: Vaffelhuset disker op med Fish'n Chips
Kyllingenuggets.

Lækkert måltid til en fornuftig pris

Vi påtog os den noget krævende opgave at smage på de nye lækkerier, og vi tør godt love, at der bliver noget for enhver smag i det nye frokostkoncept. De sprøde og saftige Fish’n Chips tog os nærmest direkte over Nordsøen med følelsen af, at vi sad på en britisk pub.

Den indbagte fisk smeltede nærmest på tungen og vi kan ikke argumentere imod Katerina, når hun siger, at fritterne også er blandt byens bedste.

“Meningen er egentlig bare, at jeg gerne vil kunne servere et familievenligt måltid til en fornuftig pris. Selvom det er af gode råvarer, så er der ikke noget forhøjet over det overhovedet. Det er ment som et hurtigt og lækkert måltid, uanset om man vil sidde herinde eller bare skynde sig videre,” slutter Katerina.

De sprøde nyheder bliver serveret i et dekorativt kræmmerhus, så man enten kan nyde måltidet indenfor eller tage dem med ud i det aalborgensiske byliv.

Derudover kan man selvfølgelig stadig lade sig friste af både hjerte- og belgiske vafler.

Vaffelhuset holder åbent onsdag-fredag fra 12-16 og lørdag fra 11-15.

Få steder serverer det i Aalborg: Vaffelhuset disker op med Fish'n Chips
Fish’N Chips serveret med den overdådige tartarsauce.

Del artikel

Andre læser også