Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få sand mellem tæerne: Nordkraft inviterer til strandhygge midt i centrum

Af Simone Vestergaard

Måske har du også bemærket den hyggelige pop-up lounge i Nordkrafts baghave?

Allerede sidste år forsøgte Nordkraft Event, i samarbejde med Mumbai Café, at stable by-stranden på benene, men manglen på sommervejret gjorde ikke ligefrem projektet nemmere.

I år er dog en helt anden snak og allerede nu har Nordkraft Loungen været velbesøgt af alle aldre. Strandområdet indbyder da også til hygge på alle planer: Du kan bygge sandslotte i det kølige sand, spise hjemmelavet is fra Mumbai eller bare læne dig tilbage og nyde godt af årets fantastiske sommervejr.

Få sand mellem tæerne: Nordkraft inviterer til strandhygge midt i centrum

Plads til hele familien

Loungen er opsat på Teglgårds Plads, over for indgangen til Karolinelund, og byder blandt andet på en stor terrasse med et charmerende træhus.

”Vores vision har været at skabe et hyggeligt sted med plads til alle. Man kan sige, at vi har prøvet at hente stranden ind til midtbyen. Der er fx beachvolley-net og klatrestativ til de unge, og en masse forskellige børneting til de mindste.” fortæller Mads Bang Pedersen, ledende koordinator i Nordkraft Event, til MigogAalborg.

Loungen har åbent hele sommeren fra kl. 15-22 og byder blandt andet på kolde øl og flere former for sommerlækkerier.

Derudover er loungen også et oplagt sted inden sommerens fredagsfester, hvor man med fordel kan tage en plads i solen inden eller benytte ventetiden til en kold drink i sommercaféen.

Få sand mellem tæerne: Nordkraft inviterer til strandhygge midt i centrum

Sommeraften med kolde hvedeøl og DJ

Udover de faste åbningstider over sommeren kommer loungen også til at indbyde til flere forskellige sommerlige arrangementer.

Allerede på lørdag er der eksempelvis Blue Summer Night i samarbejde med Carlsberg og sommerlige toner fra DJ TWA.

Her vil lanceringen af den nye fransk/belgiske version af hvedeøl, 1664 Blanc, blive fejret med uddeling af intet mindre end 100 flasker. Øllen har lækre smagsnoter af citrus og er altså helt perfekt i sommervarmen.

”Vi har i år sat fokus på flere småevents, der kan tiltrække folk og Blue Summer Night er én af dem. Jeg håber, at det bliver en rigtig hyggelig aften fyldt med glade mennesker,” siger Mads og fortsætter:

”Sidste år var vi lidt udfordret på vejret, men vi har valgt at prøve igen i år, og suppleret det med forskellige events – og heldigvis er vejret jo fantastisk, så vi satser på at kunne holde åbent hver dag hele sommeren.

Hvis det viser sig at være en succes, så fortsætter vi nok også næste år,” afslutter Mads.

Du kan følge sommeren i Nordkraft Loungen lige her.

Nyd stranden uden klistret solcreme

Skulle vejret (mod forventning) vende, kan du i stedet nyde strandsand, varme, læ og tørvejr i Kedelhallen i Nordkraft, hvor der de næste 5 uger er Costa Del Nordkraft med indendørs sandstrand, lækre strandmøbler og legetøj til børnene.

Få sand mellem tæerne: Nordkraft inviterer til strandhygge midt i centrum

På stranden indbyder Nordkraft Event, Skråen, Azzurra og Biffen til oplevelser og aktiviteter for hele familien om dagen og spændende events for unge og voksne om aftenen.

Derudover er der alle onsdage og lørdage fra 20-21 Happy Hour, mens børnene kan nyde en skattejagt både onsdage og lørdage kl. 17.

  • Hver onsdag er der songwriters beach club
  • Hver torsdag viser Biffen solnedgangsfilm
  • Hver lørdag er der stand up

Ved alle arrangementer kan man købe forfriskninger i den dertil indrettede beach bar. Og hver eneste dag kan du fra morgen til aften slappe af og dyppe tæerne i sandet. Du kan endda gøre det helt uden at spekulere på hverken solcreme eller regnvejr.

Del artikel

Andre læser også