Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få rettet dine tænder med en diskret tandbøjle

Af Annoncør

Et smil har betydning for folks førstehåndsindtryk og kommunikation, hvorfor det er noget, som mange mennesker er opmærksomme på. Skæve tænder kan være med til at gøre én usikker, og det er synd, for man bør aldrig gå rundt og være bange for at komme til at smile. 

Det er dog forskelligt, om man har lyst til at gøre noget ved sit tandsæt eller ej, men for dem, der ønsker en tandretning, er det heldigt, at der findes et hav af forskellige løsninger, og en af de mest foretrukne er tandretning med Invisalign bøjlen.

Invisalign – den diskrete løsning til tandretning

Det er ikke sikkert, man kender til den gennemsigtige bøjle Invisalign, og det er ærgerligt, hvis man ikke tror, at der er andre muligheder end de traditionelle togskinner. En tandretning med Invisalign er en populær behandling, og det er der flere grunde til. En af de helt store årsager til, at en del vælger at få rettet sine tænder med Invisalign bøjlen er, at det er en meget disket løsning, som de færreste udefra vil bemærke. 

Modsat de meget iøjnefaldende togskinner, er Invisalign bøjlen en tynd og gennemsigtig bøjle, der derfor næsten bliver helt usynlig, når man har den på tænderne. 

Få en gratis vurdering

En Invisalign tandretning er en attraktiv behandlingsmetode for mange, der går og er trætte af, hvordan deres tænder ser ud, og går man rundt med overvejelser omkring, om det er god til ens tænder, kan det være en god idé at få skaffet en gratis forundersøgelse.

Til forundersøgelsen vil man få en vurdering af sit tandsæt og et bud på, hvordan et eventuelt behandlingsforløb vil se ud. Det kan for mange være med til at give en afklaring i forhold til, hvad man ønsker at gøre.

Invisalign retter tænderne diskret og effektivt

Der findes ikke to tandsæt, som er ens, og det er derfor også individuelt, hvordan et behandlingsforløb med Invisalign vil forløbe. Det hele kommer nemlig an på, hvordan ens tandsæt ser ud.

Selvom forløbene er forskellige, er det fælles for alle, at man skal have Invisalign bøjlen på tænderne i 20-22 timer af døgnet med undtagelse af, når man spiser. Tænderne bliver gradvist rettet i takt med, at man kommer igennem de forskellige Invisalign-bøjler, og typisk vil man være færdig med behandlingen efter 6 til 18 måneder. 

Har du overvejet at få rettet dine tænder med en diskret tandbøjle? Det er en nem og effektiv måde at få et smukt smil på, uden at det skal være synligt for alle. Invisalign er dermed både en sikker og effektiv metode, der kan give et flot resultat.

Del artikel

Andre læser også