Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få rabatter på de varer du alligevel står og skal købe

Af Annoncør

I og med at vi i dag bruger internettet til stort set alt, så er det egentlig utroligt at der alligevel ikke er flere personer der husker på at der indimellem kan være tale om at støve nogle gode rabatkoder op på varer som vi alligevel stod og skulle købe.

Få 100 kroner i rabat med en rabatkode du kan bruge online

Internettet er en gave på mange områder. Alting er blevet langt lettere for os mennesker med internettet og vi kan lidt lettere tillade os at være dovne en hel dag og tøffe rundt derhjemme i pyjamas, for selv de daglige indkøb kan klares ved hjælp af internettet.

Et af de udbringningsfirmaer der for alvor er begyndt at træde i karakter for os danskere, er bl.a. Gorillas. Gorillas er en virksomhed der på rekordtid fra din bestilling i app-en, kan levere dine ønskede varer lige til din dør og faktisk kan du apropos rabatkoder netop nu få 100 kroner i rabat på din første ordre hos Gorillas, når du køber for mere end 200 kroner, når du skriver Gorillas rabatkode ”TH232591” i rabatkodefeltet ved bestilling.

Bliv du bare i din pyjamas – dine varer kommer til dig indenfor 10 minutter

Hvis du endnu aldrig har hørt om Gorillas, så kan det skyldes at du ikke bor i København. Det er nemlig stadig så nyt med dette firma at det endnu ikke er nået længere ud til folk endnu, men der er snak i krogene om at de snart kunne være på vej udover bygrænsen fra København.

Det der er så smart med Gorillas frem for de mange andre muligheder der er for fødderne af os er, at med Gorillas har du sikret dig dine varer allerede indenfor 10 minutter. Du kan altså sidde og crave dine yndlingschips derhjemme i stuen og næsten med tankens hastighed for chipsene smidt foran dig, før du overhovedet har kunne nå at finde jakke og sko frem.