Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få råd til nyt soveværelse

Af Redaktionen

Fire gode råd til at renovere dit soveværelse

Dette indhold er sponsoreret

Nogen gange er der behov for noget nyt. Dette kan sagtens være i form af en renovering i hjemmet, så der kommer nye farver ind eller måske nye former. Dog kan en renovering for mange virke uoverskuelig og dyr, men dette behøver ikke at være tilfældet. I denne artikel finder du fire gode råd til, hvordan du kan få dit drømmesoveværelse, og hvordan du starter processen. Er pengene ikke i budgettet til en renovering, kan du låne penge her, inden du starter. 

Sæt et budget

Inden du begynder at rive vægge ned og sætte kursen mod maler forrentningen, er det vigtigt at du har taget stilling til, hvor mange penge du har at gøre med. Du skal altså lave et budget over de forskellige poster, som gerne vil ændre i dit soveværelse og derefter sørge for, at din økonomi passer derefter. Dette kan måske lægge en dæmper på nogle af dine boligdrømme, men til gengæld er du sikker på, at du kan gennemføre projektet, og at du ikke fortryder de penge du har brugt efterfølgende. 

Belysning

En af de første poster, som du kan gå igennem i dit nye drømmesoveværelse er belysning. Dette kan hurtigt blive en post, som kan sætte hele tonen for, hvordan stemningen er i dit værelse, og det er derfor vigtigt at vælge noget, som man er tilpas i. Er lyset du har i soveværelset allerede optimalt, behøver du ikke gøre mere. Er det dig tid til at skifte, kan du roligt sætte kursen mod dit lokale byggemarked, da de som regel har utroligt mange forskellige typer af belysning. Du skal huske på, at dit soveværelse ikke behøver de største spotlys, da det ikke er behageligt for øjnene, men almindeligt lys i loftet, som eventuelt kan dæmpes er en god løsning. 

Farver, farver, farver

En af de største ændringer, som du virkelig vil kunne mærke er farven på dine vægge. Dette kan skabe en helt ny stemning i sit soveværelse. Du kan frit drømme i de farver, som du holder mest af. Dog skal du huske, at farverne også skal være behagelige for øjnene, da du skal sove i rummet, og derfor vil neon grøn og skrig rød ikke være de bedste farver til jobbet. Du kan derimod roligt vælge farver som marineblå, rosa, sart gul, pastelgrøn og mange andre, så dine øjne kan finde ro uden at du går på kompromis med din farvelyst. 

Skift din seng eller topmadras

Det er ofte, at folk ikke får skiftet seng før de flytter fra det hjem de bor i. Derfor kan det være en ide at tage stilling til, om den seng man sover i nu og engang er den bedste, og den man helst vil have. Du har nu muligheden for at skifte den ud med den mere praktisk eller en med mere pynt. Vil du ikke skifte hele sengen, kan det at skifte topmadras være nok til at give en langt mere behagelig nattesøvn. 

 

Del artikel

Andre læser også