Få overblikket: FindLeasing sammenligner leasingbiler fra forhandlere i hele landet

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Danskerne er blevet vilde med at lease biler, og i 2019 var hele 45 % af nye biler registreret som leasingbiler ifølge Danmarks Statistik.

Men uanset om du skal til at lease din første bil, eller du er en rutineret leasingkunde, kan leasing af biler ofte være noget af en jungle af finde rundt i.

Men det er der heldigvis råd for.

Findleasing.nu er landets førende hjemmeside for leasing af biler, hvor over 150 danske forhandlere er repræsenteret.

Her får du lynhurtigt et brugervenligt, overskueligt – og ikke mindst gennemsigtigt – overblik over næsten alle aktuelle tilbud fra danske forhandlere samlet på ét sted.

Overblik med gennemsigtighed for forbrugeren

Mange nye leasingkunder tror desværre ofte, at tilbuddet med den laveste ydelse også er det bedste tilbud.

På mange andre leasing-platforme kan man netop ofte kun søge på månedlig ydelse, men det er langt fra den rigtige måde at sammenligne leasingtilbud på. Det forklarer Morten Grønhøj, som er medstifter af www.FindLeasing.nu.

“På vores nye hjemmeside, som vi lancerede i starten af 2020, har vi lavet en prisberegner, som helt automatisk finder ud af det billigste tilbud i forhold til totalomkostningen, som er det væsentlige at kigge på.”

På hjemmesiden kan du nemt og hurtigt dele omkostningerne op, så du kan sammenligne “pære og bananer”, som Morten forklarer det.

Når du bruger prisberegneren, kan du tilpasse leasingen til lige netop dit budget ved eksempelvis at indstille på den månedlige ydelse og udbetalingen.

Få indblik i totalomkostningerne for bilen

Når du søger på Findleasing.nu kan du også vælge at sortere efter “Pris pr. år”, hvor du kan få et samlet overblik over totalomkostningerne på bilen.

Her skal du så vælge mellem finansiel leasing (Du indestår selv for restværdien, og skal efter aftalens udløb selv finde en køber af bilen) eller operationel leasing (forhandler indestår for restværdien, du leverer blot bilen tilbage efter aftalens udløb)

Når du har taget dit valg, kan du lynhurtigt få et overblik over leasingperioden, prisen pr. måned, udbetalingen og restværdien af bilen.

“Det kan i sidste ende spare dig for masser af penge, når du handler bil,” siger Morten.

Prisberegneren kan også vise dig priserne adskilt – så du både kan søge som privat eller som erhvervskunde.

Nem markedsføring af leasingbiler

I disse corona-tider kan det være lidt af en udfordring for forhandlere af få køberne ud for at “sparke dæk.”

Leasing-markedet er derfor en intens kampplads i conona-krisen, men bilforhandlere kan med fordel oprette deres biler på FindLeasing, eller lade dem indhente fra Bilinfo eller Autodesktop til de nuværende mere end 220.000 månedlige besøg, som Findleasing.nu har.

Folkene bag FindLeasing.nu har siden etableringen i 2015 været i løbende kontakt med mange forhandlere landet over, og har i dag en stor forståelse for markedet som tredjepart mellem forhandler og forbruger.

“Jo mere man gør nu i denne tid, jo bedre står man både nu, men også efter krisen,” mener Morten Grønhøj.

“Det er vores kunders vurdering, og selvfølgelig også vores egen, at leasingberegneren letter forhandlernes hverdag og er med til at gøre leasing lettere forståeligt for kunderne.

Kunden kan både selv, men også med forhandlerens egen hjælp, tilpasse sit behov visuelt i den indledende proces fremfor et gammeldags PDF-dokument.

Vores beregner skaber ”forståelse” og overblik og tager kunden længere ind købsprocessen, udtaler Morten Grønhøj.

Du finder Findleasing online lige her.

Genoplev magien: Se Harry Potter og De Vises Sten i biografen

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Det har været mere end op ad bakke, for biograferne i Danmark de seneste måneder, der både har været ramt af corona-restriktionerne i forhold til publikum og ikke mindst de mange storfilm, der lader vente på sig på grund af den særlige situation.

Det har blandt andet tvunget biografen i Kennedy til at holde lukket midlertidigt, men den genåbner heldigvis igen fra på torsdag. Det kan du læse mere om her.

Den helt særlige corona-situation gør (heldigvis), at biograferne har plads til en masse gensyn med mange af de film, som har tryllebundet gæsterne gennem årene.

Og i næste weeekend er der særdeles gode nyheder til alle jer, der elsker filmene om Harry Potter.

Harry Potter-magi for 100 kr.

Nu kan nemlig tage med tilbage til Hogwarts, når Nordisk Film Biografer i både Kennedy og City Syd viser Harry Potter og De Vises Sten, som er første film i serien om den sympatiske troldmand.

Der bliver altså mulighed for at få et gensyn med Harry, Ron, Hermione, Hagrid og alle de andre, når de blænder op for J.K. Rowlings magiske trolddomsunivers.

Billetter koster 100 kr. pr. stk., og filmen vises med danske undertekster. Filmen vises i Kennedy lørdag den 15/8 klokken 15.30, mens du kan se den i City Syd søndag 16/8 kl. 14.00.

Du finder billetinfo lige her.

Mere magi weekenden efter

Kan du bare ikke få nok af Harry Potter, er der heldigvis flere gode nyheder.

For allerede weekenden efter blænder biograferne op for anden film i rækken, Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer, hvor Harry, Ron og Hermonie gør klar til deres andet år på Hogwarts, hvor der venter endnu mere spænding og flere udfordringer.

Det kan du finde billetinfo om her.

Mad og koncerter på toppen af Aalborg: Kom til sprødt event på ROOFTOP i næste uge

Skrevet af: Michael Qureshi

Hvert år er der normalt Blå Festival rundt omkring i Aalborg med de fedeste Live Jazz-koncerter.

Grundet Covid-19 er selve festivalen i sin helhed aflyst, men der bliver heldigvis et par events som sikrer, at der stadig sker noget i Aalborgs midtby.

I næste uge afholdes der fire sprøde jazz-koncerter på Salling ROOFTOP med udsigt over Aalborg. DMI lover sol og lune temperaturer, så der bliver helt sikkert rift om pladserne.

Salling ROOFTOP frister med to stykker af caféens populære smørrebrød og en øl/et glas vin/sodavand samt koncert ved et bord til 175 kr. per person.

“Er du vild med jazz og blues? Så kom på Salling Rooftop, hvor du kan glæde dig til en række spændende artister på toppen af Aalborg,” skriver Salling i et pressebrief.

Kører fra onsdag til fredag

Det hele løber stablen fra onsdag d. 12. august i næste uge og kører torsdag samt fredag hvor der bydes på hele to fede koncerter med masser af god musik og livlig stemning.

Fredag d. 14. august er der som nævnt to koncerter både i løbet af eftermiddagen, som er perfekt til en slags fredagsbar, der skyder weekenden i gang.

Der er også koncert igen om aftenen. Begge koncerter er med populære HP Lange, som er et stort navn inden for jazz og blues.

I mere end 30 år har HP Lange været bluesmusiker på landevejen, og er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. På scenen leverer HP Lange et energisk mix at Delta – country- og folk-blues.

Sangene får altid en historie med på vejen og repertoireret er en blanding af egne sange og sange, samlet op blandt andet i USA’s sydstater. Sangene og fortolkningerne er hans egne men dybt forankrede i traditionen.

Programmet ser således ud;

Tim Lothar og Holger Daub
Onsdag den 12. august kl. 15-17
Se mere og book plads her

Lundbye og Gudnason
Torsdag den 13. august kl. 15-17
Se mere og book plads her

HP Lange Duo
Fredag den 14. august kl. 15-17
Se mere og book plads her

HP Lange Duo
Fredag den 14. august kl. 18.30-20:30
Se mere og book plads her

12.000 besøgende sidste år: NORTH Kunstmesse 2020 er aflyst

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Den store, nordjyske kunstmesse, NORTH, der har etableret sig som en stærk tradition første weekend i september, bliver alligevel ikke afholdt i år.

NORTH har vokset sig større år for år, og i 2019 solgte man kunst for over 12 mio. kr. og havde over 12.000 besøgende over hele weekenden.

“Jeg har fulgt med i smittetallene, og da det allerede nu går den forkerte vej, og forsamlingsforbuddet samtidig ikke hæves, som det ellers tidligere var annonceret fra regeringen, vælger vi at tage konsekvensen i tide.

NORTH tiltrækker hvert år tusindvis af kunstinteresserede, gallerister og kunstnere fra ind- og udland over de tre dage, messen varer.

Med udviklingen i smittetrykket mener jeg ikke, det i år er hverken sundhedsmæssigt eller økonomisk forsvarligt at gennemføre,” siger arrangør og galleriejer Kent Wolfsen, i en pressemeddelelse.

NORTH Kunstmesse 2020 skulle have været den femte af slagsen.

Messen tiltrækker hvert år over 50 gallerister fra hele landet, der fylder P-kælderen ved Musikkens Hus med kunst.

Derudover er der madboder og mulighed for at møde landskendte kunstnere.

“NORTH har hvert år haft fremgang i antallet af gæster. I 2019 var der cirka 12.000 mennesker forbi, og jeg mener, NORTH har været med til at fremme den brede interesse for kunst.

Jeg havde personligt glædet mig rigtig meget, og det ved jeg, at mange andre også havde. Det er en tung beslutning, men set i forhold til, at mennesker på grund af denne forbandede virus for alvor er ramt på deres helbred eller levebrød, så er det eneste rigtige at aflyse,” siger galleriejeren.

NORTH Kunstmesse 2021 afholdes indtil videre som planlagt.