ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få mest muligt ud af sommerferien med et vildmarksbad i haven

Få mest muligt ud af sommerferien med et vildmarksbad i haven

Sommerferien er for alvor skudt i gang, og det er endelig blevet tid til at slappe af og nyde en pause fra job og skole. Selvom det danske sommervejr er en ustabil fornøjelse, skal ikke afholde dig fra at nyde din ferie herhjemme til fulde.

Annoncørbetalt indhold leveret af Cold Hawaii Vildmarksbad

Uanset om den i år står på staycation eller om turen går i sommerhus, så bør du leje et vildmarksbad til hele familien eller venneflokken.

Hos Cold Hawaii finder du vildmarksbad til leje inkl. brænde og vandrens – og for bare få penge kan du nyde en masse afslappende timer i badets varme vand i lige så mange dage, du kunne tænke dig.

Stil vildmarksbadet på terrassen, i baghaven, ved sommerhuset eller på dit landområde, og forbered dig på hyggelige og afslappende stunder under åben himmel.

Vildmarksbadet man ikke vil op fra

Mange snakker om ferier, man ikke vil hjem fra. Det samme princip gælder, når du lejer et vildmarksbad; for når først du har mærket den afslappende effekt på egen krop, er det svært at komme op fra vandet igen.

Det er heller ikke uden grund, at vildmarksbade er blevet så populære, som de er. For det giver en frihed, en varme og en ro, der får hverdagens stress og jag til at forsvinde. Så tillad dig selv at glemme alt om arbejde, skole og hængepartier, og mærk hvordan vandet får musklerne til at slappe af.

Fuldend din ferie med en tur i egen sauna

Det er ikke kun et vildmarksbad, der kan få tankerne til at dæmpe sig og kroppen til at finde balance. En varm sauna har samme effekt, og der findes ikke meget bedre end at starte og slutte dagen med en god saunatur.

Hos Cold Hawaii Vildmarksbad kan du leje en sauna på trailer, der kan fragtes til lige den destination, du ønsker. Parkér den i haven, ved sommerhuset eller måske endda på stranden, og nyd en saunatur, hvor du vil, når du vil.

Som en ekstra lækker detalje er Cold Hawaiis tøndesaunaer udstyret med et lille panoramavindue i den ene ende. Det betyder, at du kan nyde naturen eller solnedgangen ved havet, alt imens du optager saunaens varme.

Mere end bare velvære 

En saunatur handler ikke kun om selvforkælelse; der er også en række sundhedsmæssige fordele ved at gå i sauna. Blandt andet har saunaens varme en dokumenteret, positiv indvirkning på hjerte og blodtryk, og den høje temperatur hjælper kroppen til at frigive affaldsstoffer og stresshormoner.

Mange mennesker er gode til at glemme at mærke efter i en travl hverdag. Der er arbejdstider, deadlines, aftaler og mange andre bolde i luften, der gør, at man indimellem løber lidt for stærkt.

Men når du lejer et vildmarksbad eller en sauna på trailer hos Cold Hawaii Vildmarksbad, giver du dig selv og familien mulighed for at trække stikket og komme helt ned i gear for en stund. Dét er det hele værd.

Del artikel