Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få mere trafik på din hjemmeside med SEO templates

Af Annoncør

Har du en virksomhed, som du ønsker at udvikle, styrke eller optimere din markedsføringsstrategi overfor? Så kan det være svært at komme i mål, fordi mange virksomhedsejere ikke er uddannet i digital markedsføring og ikke har dette som deres kerneområde og faglige ekspertise. Det kan derfor være en stor fordel, hvis du allierer dig med et firma, som netop ved en masse om, hvordan du bliver mere synlig på det digitale område og dermed får effektiviseret de indsatser, som du skaber og bruger tid på i det daglige i forhold til markedsføringen af dit firma. Vi vil her komme nærmere ind på, hvordan du kan hjælpe dig selv og dit firma videre med den helt rigtige professionelle hjælp indenfor digital markedsføring, så hæng på her og bliv klogere. 

SEO optimering er vejen frem

Hvis du ikke laver en SEO analyse på, hvilke søgeord dine potentielle kunder og nuværende kunder bruger, når de har brug for din hjælp, kan du ende med at famle fuldstændigt i blinde og bruge en masse unødig tid, der ikke fører nogle steder hen. Derfor tilbyder templates at du kan få en masse hjælp til at lave en søgeordsanalyse og downloade deres templates omkring dette emne, så du ender med at vide og ikke tro, hvilke søgeord, dine kunder bruger. 

Eksempler på SEO optimering 

Et eksempel kan her være, at du arbejder med at tilbyde bogføring og regnskabshjælp og tror, at dine kunder søger efter “bogføring” eller “regnskabshjælp”. Her kan en søgeordsanalyse vise, hvad praksis egentlig viser dig og det kan være, at du opdager, at de i stedet søger på “tilbud på at lave mit regnskab” eller “billig hjælp til at holde styr på mine udgifter”. På denne måde kan du integrere disse søgeord, som både kan være enkelte ord, spørgsmål og sætninger, i dine SEO baserede tekster på hjemmesiden og vupti, du kommer højere op i søgeresultaterne. En søgeordsanalyse kan også medføre, at du finder ud af, hvilken type hjælp, dine kunder rent faktisk efterspørger og du kan målrette dine tilbud efter dette behov. Denne behovsanalyse kan i sig selv skabe flere kunder i biksen, fordi du så tilpasser dine ydelser efter kunderne og ikke omvendt. 

Vær åben overfor hjælp

Når man ejer en virksomhed skal man være åben overfor hjælp udefra. Det kan vise sig at være lige det, der skulle til for at vækste dit firma.

Del artikel

Andre læser også