Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mad, kok og musik bragt til døren: Musikkens Spisehus klar med nyt julefrokostkoncept

Af Emil Kjær Jørgensen

December venter lige rundt om hjørnet, og det samme gør årets julefrokoster, der for manges vedkommende ikke kommer til at foregå helt, som de plejer.

Flere virksomheder vælger i år at holde festlighederne på kontoret eller i privaten, og det har fået Musikkens Spisehus til at lancere et helt nyt julefrokostkoncept, som giver mulighed for at bringe festen ud til virksomhederne.

Med konceptet er det således muligt at holde en komplet julefrokost med alt, hvad det indebærer af julemenu, kokke og tjenere samt ikke mindst skøn musik.

Der er mulighed for at få hele setuppet bragt ud med Musikkens Bus, som er Musikkens Hus’ ikoniske koncertbus.

“De aktuelle omstændigheder skaber et behov for nye, innovative tiltag, der omfavner den virkelighed, vi befinder os i. Derfor er vi glade for, at vi nu kan bringe en gennemført julefrokostpakke ud til de nordjyske virksomheder, så festen kan foregå i trygge rammer, mens vi tryller med sæsonens allerbedste råvarer, lyder det fra general manager i Musikkens Spisehus, Mikael Kopp Christensen.

Musikkens Spisehus’ kokke og tjenere vil bære mundbind under arrangementerne og følge myndighedernes øvrige retningslinjer for at sikre en god og tryg oplevelse for alle parter.

Mad, kok og musik bragt til døren: Musikkens Spisehus klar med nyt julefrokostkoncept

Håndplukkede musikere fra øverste hylde

Virksomhederne har desuden mulighed for at supplere julemaden med skønne toner fra en række af Nordjyllands spirende musiktalenter.

Musikkens Hus har siden åbningen i 2014 haft stort fokus på at udvikle og give sceneplads til lokale talenter, som huset spår en lovende musikalsk fremtid, blandt andet gennem konceptet Musikkens Udvalgte. Nu rykker koncerthuset imidlertid scenen ud af de vante rammer på havnefronten og sikrer festlig stemning ude hos virksomhederne.

Mad, kok og musik bragt til døren: Musikkens Spisehus klar med nyt julefrokostkoncept

“Vi sætter en stor ære i at være med til at støtte op om de talenter, der kommer til at præge dansk musik nu og i fremtiden. Nordjylland råder over en masse spirende kunstnere og sangskrivere, og som hele regionens koncerthus har vi et ansvar for at skabe rammerne for, at talentmassen kan udvikles yderligere,” fortæller Pernille Dige Weltz, der er booking manager i Musikkens Hus, og fortsætter:

“Mange forbinder julefrokosten med festlig stemning og god musik, og det har vi naturligvis taget højde for, således det nu bliver muligt for virksomhederne at opleve en række håndplukkede musikere fra øverste hylde.

Virksomheder og privatpersoner har også mulighed for at bestille en julemenu ud af huset fra Musikkens Spisehus uden kokke og livemusik.

Det vil fortsat være muligt at holde julefrokost i Musikkens Spisehus under myndighedernes retningslinjer.”