Få kilometer fra midtbyen: 427 nye boliger på vej i helt nyt område

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
illustration: Krogh arkitektur
illustration: Krogh arkitektur

Aalborg bliver udvidet med flere nye boliger.

Pensionsselskabet PenSam har netop offentliggjort, at de opfører 427 nye boliger i Hasseris, og har allieret sig med lokale kræfter.

Aalborg Mægleren skal stå for salg af projektboliger til private.

“Det er det største enkeltstående projekt i Aalborgs Historie. Vi er stolte og ydmyge over at blive valgt til denne opgave, og stoltheden bliver ikke mindre, når vi har set hvem vi har været oppe imod,” fortæller Bo Lynge indehaver af Aalborg Mægleren.

Bygges lejligheder og rækkehuse

Der vil blive bygget lejligheder og to forskellige typer rækkehuse – kilehuse og kanthuse.

“Boligerne er af højere kvalitet end i andre tilfælde af projektsalg. Der er valgt fra øverste hylde af arkitektur og materialevalg. Det er et premium produkt, vi skal ud at sælge, og vi glæder os rigtig meget,” slutter Bo Lynge.

Det forventes, at der står en prøvebolig klar i sensommeren 2018, hvor boligerne vil blive udbudt til salg.

Metropol Erhverv står for salget af investeringsejendommene.

Sofiendal Enge – en ny bydel

Området ligger få kilometer fra centrum, og i samarbejde med Aalborg Kommune bliver byggeriet en del af en ny bydel med grønne områder. Området vil bestå af en sydlig og en nordlig del med en grøn kile, der skaber luft mellem boligerne og giver god adgang til natur og udsigt over området.

Boligerne ligger tæt på sportsfaciliteter og adgang til folkeskole og daginstitution.

Byggeriet vil færdiggøres i etaper.

Første etape forventes at være klar til de første familier i sommeren 2019, og sidste etape forventes at være indflytningsklar i slutningen af 2020.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.