Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få hjælp til at passe godt på din krop

Af Annoncør

Vi løber måske ikke længere rundt i den vilde natur med spyd og økser på jagt efter vildt, men det betyder ikke, at du undgår skader og skavanker i nutidens moderne samfund. Selv kontorarbejde kan lægge pres på din krop, simpelthen fordi du laver de samme bevægelser dag ind og ud. 

Den største trussel mod kroppen i dagens Danmark er slid. De mange forskellige brancher og specialiseringer betyder, at vi alle slider vores kroppe på forskellige måder. For nogen er det ryggen, for andre er det håndleddene eller nakken. Der er altid en eller anden del af vores krop, som har brug for lidt vedligehold, så vi kan holde os i gang så længe som muligt.

Så hvad kan vi gøre for at holde os i gang? Sund kost og motion er naturligvis øverst på listen, men der er også andre måder, der kan hjælpe.

Prøv fysioterapi

Fysioterapi hjælper dig med dine knogler, muskler, led og nervesystem. Gennem fysioterapi kan du enten holde din krop vedlige for at undgå fremtidige problemer, eller du kan få hjælp til at bearbejde skader, du allerede har pådraget dig. Det kan hjælpe med:

  • Sportsskader
  • Gigt
  • Lammelser
  • Rygproblemer
  • Museskader
  • Genoptræning efter operation eller sygdom

 

Fysioterapi involverer både behandling og træning, så det er normalt, at du vil blive bedt om at udfører forskellige øvelser både hos fysioterapeuten og derhjemme. Der er mange tilbud på fysioterapi Aalborg, så du vil let kunne finde en fysioterapeut, der kan hjælpe dig.

Prøv kiropraktik

Hvordan adskiller kiropraktik sig fra fysioterapi? Hvor din stereotype forestilling om fysioterapi måske involverer at rulle på en stor gummibold, så involverer din stereotype forestilling om kiropraktik uden tvivl en kiropraktor, der ‘knækker’ knoglerne i din krop, der hvor du har problemer. 

Kiropraktik fokuserer på led og muskler. Metoden kan hjælpe med mange forskellige kropslige smerter og tager nogle gange akupunktur i brug. Der hvor kiropraktik især hjælper er:

Smerter i ryg, hofte, skulder og nakke

Hovedpine

Iskias

Diskusprolaps

Idrætsskader

 

Find en kiropraktor Aalborg. De vil ofte kunne hjælpe dig, hvis du oplever kroniske smerter. Der er et overlap mellem fysioterapi og kiropraktik, så det kan være en god idé at prøve begge dele for at finde ud af, hvad der vil hjælpe dig bedst. Kort fortalt er fysioterapeuter gode til forebyggelse og genoptræning, imens kiropraktorer er gode til undersøgelse og behandling. Hvad har du brug?