ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få gode råd til hvilken type spisestel, der passer til dig

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

Står du i en situation, hvor du overvejer at skifte dit spisestel ud? Eller leder du bare efter inspiration til fremtiden, når du engang skal flytte ud eller renovere køkken? Ens spisestel er vigtigt, da det er noget, man skal kigge på tit, spise sin mad af og noget, som skal kunne pynte på et pænt middagsbord. Der findes utallige forskellige slags tallerkener på markedet, i forskellige materialer, farver og designs. Det kan være overvældende at vælge med de skiftende trends og nye variationer hele tiden. I denne artikel kan du få inspiration til hvilke slags tallerkener, du skal vælge. Det afhænger nemlig blandt andet af, hvad du bruger det til, din personlige smag og din families præferencer.

Vælg det rigtige materiale til dit stel

Materialet afhænger af, hvad du skal bruge tallerkenerne til. Hvis det skal bruges til hverdag, skal det være praktisk, slidstærkt og også let at rengøre. Hvis det er til mere festlige lejligheder, kan dine tallerkener godt være mere elegante og unikke såsom stentøj tallerkener. Nogle af de mest populære tallerkener er af porcelæn, og kan få ethvert spisebord til at se fint ud med det enkle og klassiske udseende. Ulempen er, at de let kan gå i stykker. Keramiker et mere slidstærkt materiale, hvilket gør det perfekt til dagligdagsbrug. De findes i mange forskellige designs, som ikke går af mode hurtigt.

Vælg det klassiske, hvis du kun har ét stel

Hvis du lige er flyttet ud, og derfor kun vil investere i et enkelt spisestel, er det en god idé at vælge et med et klassisk design. På den måde undgår du at blive træt af det hurtigt, fordi designet er gået af mode, eller du bliver træt af at kigge på et helt lyserødt eller gult stel, som bare var så pænt, da du købte det. Det skal også være i stærkt materiale, så du har mulighed for at vaske det ofte og bruge det til daglig, uden det bliver slidt.

Vælg noget med farver, hvis du bruger det sjældent 

Hvis du derimod har flere forskellige stel til forskellige lejligheder, kan det godt give mening, at vælge dine tallerkener med nogle iøjnefaldende farver og moderne designs. Hvis du vælger et helt klassisk og enkelt design, vil du hurtigt blive træt af det og synes, det ser kedeligt ud, når du kun bruger det en gang imellem. Så har du mulighed for at gøre specielle lejligheder endnu mere specielle med farverigt og ekstravagant borddækning.

Del artikel