Konference- og møder i fede rammer: Afhold dit næste møde i DGI Huset Nordkraft

Skrevet af: Frederikke Hougaard Hansen

Med byens bedste beliggenhed og unikke rammer glæder DGI Huset Nordkraft sig til at byde jer velkommen.

Når man opholder sig i Nordkraft, er man ikke et sekund i tvivl om, at de tykke betonmure gemmer på en masse spændende historie.

Den ikoniske og rå bygning, med gigantiske kultragte hængende i de højloftede lokaler, rummer alt fra musik, teater, film, sport og læring til mødefaciliteter.

I hjertet af Nordkraft ligger DGI Huset, som byder på moderne møde- og konferencelokaler fordelt over flere etager.

DGI Huset hjælper med det hele

DGI Huset tilbyder fleksible mødelokaler samt rå og unik arkitektur, kombineret med fantastisk forplejning fra deres egen café. De skræddersyr indholdet efter formålet med dit møde – så du opnår de bedste resultater.

DGI Huset gør det let for dig at booke og planlægge dit næste møde ved hjælp af mødepakker, hvor du kan vælge en samlet løsning til dig arrangement.

Med mødepakken får du lokaleleje, forplejning, opstilling i lokalet, teknikhjælp og fantastik service samlet i en pakke.

Der er naturligvis AV-udstyr tilgængeligt i alle lokaler. Du får introduktion til av-udstyret af husets tekniker, som selvfølgelig også er i huset under dit besøg.

Med andre ord kan du altså undgå enhver form for stress og blot nyde energien og servicen i det gamle kraftværk.

Mødet kan kombineres med teambuilding, der også arrangeres af DGI Huset ud fra dine ønsker.

”Vi har flere kunder, der vælger at holde møde om formiddagen, spise frokost og derefter bruge eftermiddagen på teambuilding og slutte af med kaffe og noget sødt,” fortæller Jette Amandusson, der er konference- og eventansvarlig i DGI Huset.

Fantastiks forplejning fra DGI Husets egen cafe

Vi ved det allesammen: Uden mad og drikke duer helten ikke.

Derfor har DGI Huset selvfølgelig også deres helt egen café, som sørger for lækker forplejning, og altid yder en kæmpe indsats for, at I får et vellykket arrangement.

Uanset om det er et kort møde, en større konference, teambuilding eller en kombination af begge dele, er du altid sikret en professionel og succesfuld afvikling.

”Vores café leverer altid fantastisk hjemmelavede mad.

Hvad enten det er morgenbrød, müslibar eller sødt til eftermiddagskaffen, bages det i cafeen. De elsker at kræse om vores gæster og sørger altid for det ser lækkert og indbydende ud.

Til frokost byder vi f.eks. på tapasplanke, buffet eller sandwich.

Frokosten serveres i vores hyggelige cafe, som har plads til hele 80 gæster. Er I flere deltagere benyttes Kedelhallen til frokostområde, som er Nordkrafts fantastiske fælles område, med de store vinduespartier og kultragte i loftet.

Andre gange ønsker gæsterne en sandwich to-go i slutningen af et møde, og det kan vi selvfølgelig også klare” fortæller Jette Amandusson.

Varme anbefalinger fra gæster

DGI Huset sætter en stor ære i at give de besøgende i huset en god oplevelse, og det ses også på de mange tilbagevendende gæster.

Vi har herunder samlet anbefalinger fra besøgende i DGI Huset.

”Som mødeplanlægger er det altid en fornøjelse at arbejde sammen med teamet i DGI Huset Nordkraft.

De er dedikerede og kompetente medspillere, og den helt særlige stemning, man oplever i huset, understreges af de fantastiske lokaler.

Her er det virkelig muligt at sætte sit eget aftryk på stedet, så både mødedeltagere og mødearrangør føler sig sat i centrum.

Senest havde vi 3 forrygende dage, da vi afholdte DRG-Konference med 350 deltagere fra hele landet. Her var der styr på tingene, og vi fik udelukkende positive tilbagemeldinger.” – Anne Mette Koch, Region Nordjylland

”Tak for et velfungerende arrangement, et super godt og hjælpsomt team og fremragende mad. Endnu en gang en fornøjelse at arbejde sammen med jer – så TAK for det.” – Stefan Paschke, Kræftens Bekæmpelse

”Vi havde en rigtig god dag hos jer i DGI-Huset i fredags. Et rigtigt godt program i havde skruet sammen til os, og med gode engagerede instruktørerne.

Der blev grint, medarbejderne blev udfordret, og samarbejdet blev udfordret. Maden var super lækker og varieret. Flere medarbejdere har efterfølgende sagt til mig at de helt sikkert vil komme i den Grønne Cafe, efterfølgende.

Alt i alt en rigtig god dag som vil blive husket længe og jeg er sikker på at vores medarbejdere nok skal udbrede kendskabet og deres oplevelser til DGI-Huset og Den Grønne Cafe.”– Jesper Futtrup, Hasseris Boligselskab

Hvis du er interesseret i at booke et arrangement, så kan du læse meget mere på DGI Husets hjemmeside.

AALBORG AWARDS hylder byen: Natklubkonger spiller til Afterparty

Skrevet af: Michael Qureshi
TooManyLeftHands
TooManyLeftHands

Så kan I godt krydse datoen!

Fredag d. 3. april 2020 gentager vi succesen med AALBORG AWARDS. Denne gang større, vildere og bedre end både i 2018 og 2019, som var de første to år med den store fest.

Vi har igen i år rykket AALBORG AWARDS ind i Aalborg Hallen i Aalborg Kongres & Kultur Center, hvor der bliver plads til over 900 gæster. Sidste år var der totalt udsolgt til showet og afterparty.

Billetterne er netop sat i salg, og denne gang er det udelukkende med siddepladser.

AALBORG AWARDS starter med at hylde det bedste i Aalborg.

Årets Restaurant, burger, café, cocktails m.fl. skal kåres, hvor alle byens største restauratører, butikker, virksomheder håber på, at det er dem, som løber med priserne.

AALBORG AWARDS

TooManyLeftHands spiller til afterparty

Derefter er der kæmpe Afterparty. I år bliver det for alvor sparket i gang af nogen, der virkelig ved, hvordan man fyrer den af til en fest. Det er nemlig ingen ringere end natklubkongerne fra TooManyLeftHands.

Sidste år spillede de blandt andet på Tinderbox, de stod for Aalborgs største Gadefest on Tour på Gammeltorv og så har de også netop spillet på Aairport Festival.

TooManyLeftHands er netop kendt for at tage de største hits og mixe dem med deres eget touch, og regnes for at være blandt de bedste DJs.

Når de går fra scenen afløses de af andre stærke navne på DJ-fronten.

Rød løber, drinks og fedt show

Vi tør godt at love, at det bliver en forrygende aften med rød løber, drinks, et fedt show med kåringer og så ikke mindst et med et megafedt afterparty.

Vært på selve AALBORG AWARDS bliver Nicolaj Lange, der også har været det de to forgående år.

Hvis du vil prøve at have følelsen af at komme med til den største rød løber fest i Aalborg, så er det AALBORG AWARDS.

Her kan du feste med alle dem, der står bag byens bedste restauranter, butikker, caféer, virksomheder og naturligvis flere prominente navne i alt lige fra sport til politik.

I løbet af de næste dage åbner afstemningen til finalisterne til AALBORG AWARDS. Se sidste års vindere her

Hvad: AALBORG AWARDS afholdes af MigogAalborg
Hvor: Aalborg Kongres & Kultur Center
Hvornår: Fredag d. 3. april kl. 18-01.00
Billet-info:
Siddeplads: 349 kr.
Inkluderer 1 drink, snacks under showet, indgang til Award-show og MEGA Afterparty
Book lige her

Fed oplevelse for børnene: Kom til gratis ishockey-træning i vinterferien

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Annemarie Allesø Rasmussen
Foto: Annemarie Allesø Rasmussen

Vinterferien er netop startet for de fleste børn i Nordjylland, men vejrudsigten lover ikke ligefrem fantastisk vejr de næste dage.

Derfor er det jo oplagt at gå på jagt efter indendørsaktiviteter, som kan underholde de mindste i familien.

Og her i vinterferien kan børnene både få rørt kroppen, mærke følelsen af vintervejr og være sikker på tørvejr, når AaB Ishockey inviterer til rekruttering for alle piger og drenge i alderen 3-7 år.

Det foregår på onsdag d. 19. februar fra klokken 14.30 – 15.30 og lørdag d. 22. februar fra klokken 13.00-14.00 i Gigantium, og det er ganske gratis at møde op og prøve kræfter med en af Danmarks mest populære sportsgrene.

Bliv den næste store ishockey-stjerne

Flere profiler fra Aalborg Pirates har været en del af AaB Ishockeys talentafdeling, så drømmer dit barn om at blive den næste store Ishockey-stjerne, er det oplagt at lægge vejen forbi rekrutterings-dagen.

Men træningen handler først og fremmest om at have det sjovt.

“Vi har mange trænere på isen begge dage, så alle børn kan få en hjælpende hånd, når det nødvendigt.

Vi har også nogle specielle vogne, som de kan støtte sig opad, hvis ikke de er helt trygge ved at stå på skøjter endnu,” fortæller formand sportsudvalget i AaB Ishockey, Søren Vestergaard.

Derudover tilrettelægger man træningen efter det enkelte barns niveau, så alle får en god oplevelse.

Det anbefales, at man kommer 30-45 minutter før for at få hjælp til at finde det rette udstyr – som man i øvrigt også kan låne helt gratis på dagen.

Søren Vestergaard oplyser, at AaB Ishockey også afholder begyndertræning hver onsdag (kl. 17-18) og lørdag ( kl. 10-11.15) i perioden august-april, hvor man også kan prøve kræfter med ishockey.

Hvad: Gratis ishockey-træning for 3-7 årige
Hvor: Gigantium (indgang i kælderen på samme side som svømmehallen, omklædning 4, midt på gangen)
Hvornår: Onsdag d. 19. februar fra klokken 14.30 – 15.30 og lørdag d. 22. februar fra klokken 13.00-14.00

Du kan finde mere info her.

Subway lancerer nyhed: Børn under 12 år spiser gratis fremover

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Vinterferien er netop skudt i gang, og det er naturligvis ensbetydende med, at de nordjyske forældre er i fuld gang med at lægge program for den næste uge.

Nu er der ikke børnehave- eller skolekammerater, der kan aktivere energibomben i løbet af dagen … og så må (bedste)forældre jo træde til.

Heldigvis findes der mange lokale tilbud til familier, der ønsker en ferie fyldt med gode oplevelser.

Blandt andet Subway, der netop har lanceret deres nyeste tiltag: Børn spiser gratis.

“Sikke et godt vinterferietilbud!” tænker du nok – men faktisk varer glæden helt udover denne uge…

Tilbuddet gælder nemlig for evigt!

Subway understreger dog over for MigogAalborg, at det er et barn per betalende voksen, der spiser gratis.

Sammensæt din egen børnesandwich

Med i det generøse tilbud er en valgfri børnesandwich, håndlavet i bedste Subway-ånd, hvor dagens heldige hovedperson kan vælge mellem en variant med enten kylling, kalkun eller skinke.

Derudover er der selvfølgelig hundredevis af kombinationsmuligheder både med hensyn til brød, fyld og tilberedning.

Et andet nyt tiltag fra Subway er også, at du fremover kan tilvælge alt fra cheddar, revet mozzarella, majs, feta, ristede løg til ristede kerner – helt uden merpris.

Barnet får selv lov at udpege det hele ved disken og er dermed også selv med til at sammensætte lige præcis sin yndlingssandwich.

“Subway er andet end et oplagt bud på en omgang hurtig take away – vi er også en familierestaurant, hvor der er plads til både store og små, uanset smag og behag,” fortæller Rasmus H. Millfors, som er medejer af Subway i Aalborg.

Er appetitten til mere end blot en sandwich, er der mulighed for at tilkøbe en sodavand og cookie for kun 20 kr. – det er dog ikke et krav for at indløse tilbuddet om et gratis måltid, så dette skal udelukkende ses som en billig måde at opgradere til en menu.

Tilbuddet er gældende i både restauranten i Urbansgade samt Østerågade.