Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Konference- og møder i fede rammer: Afhold dit næste møde i DGI Huset Nordkraft

Af Frederikke Hougaard Hansen

Med byens bedste beliggenhed og unikke rammer glæder DGI Huset Nordkraft sig til at byde jer velkommen.

Når man opholder sig i Nordkraft, er man ikke et sekund i tvivl om, at de tykke betonmure gemmer på en masse spændende historie.

Den ikoniske og rå bygning, med gigantiske kultragte hængende i de højloftede lokaler, rummer alt fra musik, teater, film, sport og læring til mødefaciliteter.

I hjertet af Nordkraft ligger DGI Huset, som byder på moderne møde- og konferencelokaler fordelt over flere etager.

Konference- og møder i fede rammer: Afhold dit næste møde i DGI Huset Nordkraft

DGI Huset hjælper med det hele

DGI Huset tilbyder fleksible mødelokaler samt rå og unik arkitektur, kombineret med fantastisk forplejning fra deres egen café. De skræddersyr indholdet efter formålet med dit møde – så du opnår de bedste resultater.

DGI Huset gør det let for dig at booke og planlægge dit næste møde ved hjælp af mødepakker, hvor du kan vælge en samlet løsning til dig arrangement.

Med mødepakken får du lokaleleje, forplejning, opstilling i lokalet, teknikhjælp og fantastik service samlet i en pakke.

Der er naturligvis AV-udstyr tilgængeligt i alle lokaler. Du får introduktion til av-udstyret af husets tekniker, som selvfølgelig også er i huset under dit besøg.

Konference- og møder i fede rammer: Afhold dit næste møde i DGI Huset Nordkraft

Med andre ord kan du altså undgå enhver form for stress og blot nyde energien og servicen i det gamle kraftværk.

Mødet kan kombineres med teambuilding, der også arrangeres af DGI Huset ud fra dine ønsker.

”Vi har flere kunder, der vælger at holde møde om formiddagen, spise frokost og derefter bruge eftermiddagen på teambuilding og slutte af med kaffe og noget sødt,” fortæller Jette Amandusson, der er konference- og eventansvarlig i DGI Huset.

Fantastiks forplejning fra DGI Husets egen cafe

Vi ved det allesammen: Uden mad og drikke duer helten ikke.

Derfor har DGI Huset selvfølgelig også deres helt egen café, som sørger for lækker forplejning, og altid yder en kæmpe indsats for, at I får et vellykket arrangement.

Uanset om det er et kort møde, en større konference, teambuilding eller en kombination af begge dele, er du altid sikret en professionel og succesfuld afvikling.

Konference- og møder i fede rammer: Afhold dit næste møde i DGI Huset Nordkraft

”Vores café leverer altid fantastisk hjemmelavede mad.

Hvad enten det er morgenbrød, müslibar eller sødt til eftermiddagskaffen, bages det i cafeen. De elsker at kræse om vores gæster og sørger altid for det ser lækkert og indbydende ud.

Til frokost byder vi f.eks. på tapasplanke, buffet eller sandwich.

Frokosten serveres i vores hyggelige cafe, som har plads til hele 80 gæster. Er I flere deltagere benyttes Kedelhallen til frokostområde, som er Nordkrafts fantastiske fælles område, med de store vinduespartier og kultragte i loftet.

Andre gange ønsker gæsterne en sandwich to-go i slutningen af et møde, og det kan vi selvfølgelig også klare” fortæller Jette Amandusson.

Konference- og møder i fede rammer: Afhold dit næste møde i DGI Huset Nordkraft

Varme anbefalinger fra gæster

DGI Huset sætter en stor ære i at give de besøgende i huset en god oplevelse, og det ses også på de mange tilbagevendende gæster.

Vi har herunder samlet anbefalinger fra besøgende i DGI Huset.

”Som mødeplanlægger er det altid en fornøjelse at arbejde sammen med teamet i DGI Huset Nordkraft.

De er dedikerede og kompetente medspillere, og den helt særlige stemning, man oplever i huset, understreges af de fantastiske lokaler.

Her er det virkelig muligt at sætte sit eget aftryk på stedet, så både mødedeltagere og mødearrangør føler sig sat i centrum.

Senest havde vi 3 forrygende dage, da vi afholdte DRG-Konference med 350 deltagere fra hele landet. Her var der styr på tingene, og vi fik udelukkende positive tilbagemeldinger.” – Anne Mette Koch, Region Nordjylland

”Tak for et velfungerende arrangement, et super godt og hjælpsomt team og fremragende mad. Endnu en gang en fornøjelse at arbejde sammen med jer – så TAK for det.” – Stefan Paschke, Kræftens Bekæmpelse

”Vi havde en rigtig god dag hos jer i DGI-Huset i fredags. Et rigtigt godt program i havde skruet sammen til os, og med gode engagerede instruktørerne.

Der blev grint, medarbejderne blev udfordret, og samarbejdet blev udfordret. Maden var super lækker og varieret. Flere medarbejdere har efterfølgende sagt til mig at de helt sikkert vil komme i den Grønne Cafe, efterfølgende.

Alt i alt en rigtig god dag som vil blive husket længe og jeg er sikker på at vores medarbejdere nok skal udbrede kendskabet og deres oplevelser til DGI-Huset og Den Grønne Cafe.”– Jesper Futtrup, Hasseris Boligselskab

Hvis du er interesseret i at booke et arrangement, så kan du læse meget mere på DGI Husets hjemmeside.

Del artikel

Andre læser også