Konference- og møder i fede rammer: Afhold dit næste møde i DGI Huset Nordkraft

Skrevet af: Frederikke Hougaard Hansen

Med byens bedste beliggenhed og unikke rammer glæder DGI Huset Nordkraft sig til at byde jer velkommen.

Når man opholder sig i Nordkraft, er man ikke et sekund i tvivl om, at de tykke betonmure gemmer på en masse spændende historie.

Den ikoniske og rå bygning, med gigantiske kultragte hængende i de højloftede lokaler, rummer alt fra musik, teater, film, sport og læring til mødefaciliteter.

I hjertet af Nordkraft ligger DGI Huset, som byder på moderne møde- og konferencelokaler fordelt over flere etager.

DGI Huset hjælper med det hele

DGI Huset tilbyder fleksible mødelokaler samt rå og unik arkitektur, kombineret med fantastisk forplejning fra deres egen café. De skræddersyr indholdet efter formålet med dit møde – så du opnår de bedste resultater.

DGI Huset gør det let for dig at booke og planlægge dit næste møde ved hjælp af mødepakker, hvor du kan vælge en samlet løsning til dig arrangement.

Med mødepakken får du lokaleleje, forplejning, opstilling i lokalet, teknikhjælp og fantastik service samlet i en pakke.

Der er naturligvis AV-udstyr tilgængeligt i alle lokaler. Du får introduktion til av-udstyret af husets tekniker, som selvfølgelig også er i huset under dit besøg.

Med andre ord kan du altså undgå enhver form for stress og blot nyde energien og servicen i det gamle kraftværk.

Mødet kan kombineres med teambuilding, der også arrangeres af DGI Huset ud fra dine ønsker.

”Vi har flere kunder, der vælger at holde møde om formiddagen, spise frokost og derefter bruge eftermiddagen på teambuilding og slutte af med kaffe og noget sødt,” fortæller Jette Amandusson, der er konference- og eventansvarlig i DGI Huset.

Fantastiks forplejning fra DGI Husets egen cafe

Vi ved det allesammen: Uden mad og drikke duer helten ikke.

Derfor har DGI Huset selvfølgelig også deres helt egen café, som sørger for lækker forplejning, og altid yder en kæmpe indsats for, at I får et vellykket arrangement.

Uanset om det er et kort møde, en større konference, teambuilding eller en kombination af begge dele, er du altid sikret en professionel og succesfuld afvikling.

”Vores café leverer altid fantastisk hjemmelavede mad.

Hvad enten det er morgenbrød, müslibar eller sødt til eftermiddagskaffen, bages det i cafeen. De elsker at kræse om vores gæster og sørger altid for det ser lækkert og indbydende ud.

Til frokost byder vi f.eks. på tapasplanke, buffet eller sandwich.

Frokosten serveres i vores hyggelige cafe, som har plads til hele 80 gæster. Er I flere deltagere benyttes Kedelhallen til frokostområde, som er Nordkrafts fantastiske fælles område, med de store vinduespartier og kultragte i loftet.

Andre gange ønsker gæsterne en sandwich to-go i slutningen af et møde, og det kan vi selvfølgelig også klare” fortæller Jette Amandusson.

Varme anbefalinger fra gæster

DGI Huset sætter en stor ære i at give de besøgende i huset en god oplevelse, og det ses også på de mange tilbagevendende gæster.

Vi har herunder samlet anbefalinger fra besøgende i DGI Huset.

”Som mødeplanlægger er det altid en fornøjelse at arbejde sammen med teamet i DGI Huset Nordkraft.

De er dedikerede og kompetente medspillere, og den helt særlige stemning, man oplever i huset, understreges af de fantastiske lokaler.

Her er det virkelig muligt at sætte sit eget aftryk på stedet, så både mødedeltagere og mødearrangør føler sig sat i centrum.

Senest havde vi 3 forrygende dage, da vi afholdte DRG-Konference med 350 deltagere fra hele landet. Her var der styr på tingene, og vi fik udelukkende positive tilbagemeldinger.” – Anne Mette Koch, Region Nordjylland

”Tak for et velfungerende arrangement, et super godt og hjælpsomt team og fremragende mad. Endnu en gang en fornøjelse at arbejde sammen med jer – så TAK for det.” – Stefan Paschke, Kræftens Bekæmpelse

”Vi havde en rigtig god dag hos jer i DGI-Huset i fredags. Et rigtigt godt program i havde skruet sammen til os, og med gode engagerede instruktørerne.

Der blev grint, medarbejderne blev udfordret, og samarbejdet blev udfordret. Maden var super lækker og varieret. Flere medarbejdere har efterfølgende sagt til mig at de helt sikkert vil komme i den Grønne Cafe, efterfølgende.

Alt i alt en rigtig god dag som vil blive husket længe og jeg er sikker på at vores medarbejdere nok skal udbrede kendskabet og deres oplevelser til DGI-Huset og Den Grønne Cafe.”– Jesper Futtrup, Hasseris Boligselskab

Hvis du er interesseret i at booke et arrangement, så kan du læse meget mere på DGI Husets hjemmeside.

Verdens stærkeste chilisauce: Spis 10 ml og få maden til halv pris

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Selvom det nok ikke bliver et problem at holde varmen i næste uge med temperaturer op mod 30 grader, så har vi fundet en sjov udfordring til dig, der virkelig kan lide at få varmen – i både mund, krop og sind.

Café Mumbai i Nordkraft serverer autentiske indiske retter, som jo ofte er noget mere krydrede, end de klassiske danske retter. På menukortet er der således også markeret den enkelte ret er: *Medium, **Stærk eller ***Hot.

Og selvom muligheden “hot” sikkert er spicy nok til de fleste af os, kan du krydre tilværelsen og de indiske serveringer lidt ekstra, når du nyder maden.

Den ultimative manddomsprøve

Café Mumbai kalder det selv den ultimative manddomsprøve, og udfordringen lyder da også som noget af en mundfuld:

Hvis du spiser deres hjemmelavede chili-sauce som tilbehør til din mad, så du halv pris på maden.

Det lyder da egentlig ret ligetil?

… Det er dog værd at bemærke, at chili-saucen har fået navnet Kill Switch af én grund: Den er lavet på verdens stærkeste chili!

For at få halv pris på maden, skal du spise alle 10 ml., som du eksempelvis kan få udleveret til din Chicken Tikka Masala eller Lamb Korma.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Mumbai Café (@mumbaiaalborg) den

Tør du tage udfordringen op?

Du finder Café Mumbai på Kjellerups Torv 1 i Nordkraft. De har åbent alle dage fra kl. 17.00 – 21.00

Hvad: Halv pris på maden – hvis du spiser 10 ml. chilisauce lavet på verdens stærkeste chili
Hvor: Café Mumbai
Hvornår: Alle dage

Du finde mere info om Café Mumbai her.

Afholdes for 22. år i træk: Den Blå Festival er klar med fed nyhed

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Den Blå Festival.
Foto: BrknRib Photo and Artwork.
Den Blå Festival. Foto: BrknRib Photo and Artwork.

Nibe Festival er knap nok overstået, før vi kan glæde os til den næste hyggelige festival i Nordjylland.

Den Blå Festival er den årlige jazz- og bluesfestival i Aalborg, der i fire dage forvandler hele midtbyen til et slaraffenland af musik, hygge, kolde drikkevarer og god stemning.

Det helt unikke ved festivalen er, at den er helt gratis at deltage i, og i år finder den sted fra torsdag den 15. august til søndag den 18. august.

Den Blå Festival 2019 har som altid de to store hovedscener på Toldbod Plads på havnefronten og på Gammeltorv ved Råshuset.

Derudover er der koncerter på mange af byen cafeer, værtshuse og spillesteder. Der er blandt andet koncerter på Café Ulla Terkelsen, El Mariachi, Aalborgs Slotskro, Hasseris Kirke, John Bull Pub, Egholm og som noget helt nyt i år: på Salling Rooftop.

Du kan se fulde program for Den Blå Festival lige her.

Jazz og blues på toppen af Aalborg

Den helt store nyhed i år er, at du kan nyde lækker jazz og blue i højderne.

Der er nemlig hele tre koncerter på Salling Rooftop,  hvor du kan glæde dig til at lytte til en række spændende artister på toppen af Aalborg.

Onsdag den 14. august fra klokken 15.00-17.30 gælder det Jesper Theis Duo. Jesper Theis spiller guitar i stil med gamle bluesmestre som Son House og Robert Johnson.

Han behandler deres sange med stor respekt, men han er ikke bange for lege med arrangementerne og puste nyt liv i de hævdvundne klassikere. Med sig har han Søren Lindholt på kontrabas.

Torsdag den 15. august klokken 15.00-17.30 er så Big Creek Slim Duo, der vil underholde på Salling Rooftop.  Big Creek Slim har en mørk og raspende stemme og spiller råt og udtryksfuldt på sin gamle guitar.

Han spiller klassisk Chicago- og Delta-blues inspireret af bl.a. Muddy Waters, Howling Wolf og John Lee Hooker. Han har på få år udgivet fem album, som alle har fået flotte anmeldelser og vundet et hav af priser.

Fredag den 16. august klokken 15.00-17.30 slutter koncerterne i de høje luftlag med Tim Lothar og HP Lange. Det er to af de travleste og mest velanskrevne bluesmusikere i Danmark, der mødes denne dag.

Tim Lothar har turneret 20 lande, har otte anmelderroste udgivelser bag sig, har modtaget priser i ind‐ og udland, og er en af de flittigst turnerende musikere i Europa. Han er lige nu en af DK’s skarpeste og mest respekterede bluesmusikere.

I mere end 30 år har HP Lange været bluesmusiker på landevejen, og er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. På scenen leverer HP Lange et energisk mix at Delta – country- og folk-blues. Du finder mere info om koncerterne her.

Hvad: Den Blå Festival
Hvor: I hele Aalborg
Hvornår: 15. – 18. august

Du kan se fulde program for Den Blå Festival lige her.

Film under åben himmel: Sådan bliver vejret til Zulu Sommerbio på tirsdag

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: TV 2 Presse
Foto: TV 2 Presse

På tirsdag starter TV2 Zulu deres årlige Zulu Sommerbio, hvor de tager rundt i det danske land for at vise gode film under åben himmel.

Traditionen tro åbner sommerbioen sæsonen lige her i Aalborg kl. 21.45, når A Star is Born vises i Skovdalen.

Men film under åben himmel, betyder også, at vejret har ret meget at sige; skal man tage afsted eller ej?

Hvordan bliver vejret?

Vejrprognoser kan ofte være uforudsigelige, men med kun to døgn til arrangementet, er der ret stor sandsynlighed for, at der kan stoles på vejrudsigten.

Og det bliver nærmest perfekt vejr til årets Zulu Sommerbio i Skovdalen. DMI lover tørvejr hele dagen, og temperaturen topper klokken 17.00 med 24 grader.

Når filmen starter omkring 21.45 kan vi se frem til mellem 18-22 grader, en let vind og ikke mindst: tørvejr.

Der er derfor al mulig god grund til at tage forbi Skovdalen på tirsdag, men tag da gerne et tæppe med – om ikke andet for hyggens skyld!

Stjernespækket drama

Filmen der vises er storfilmen A Star Is Born, som er produceret og instrueret af Bradley Cooper, der også spiller hovedrollen sammen med Lady Gaga.

Filmen er blevet en kæmpe succes over hele verden, og den var nomineret til intet mindre end 8 Oscars, hvor sangen Shallow vandt for bedste originale sang.

Filmen handler om den berømte rockstjerne Jackson Maine spillet af Bradley Cooper.

Han opdager stortalentet Ally, spillet af Lady Gaga, som spiller på en bar for dragartister.

De indleder et forhold, og Ally kommer med på Jacksons turné, hvor hun opdages af et berømt pladeselskab som vil gøre hende til en stjerne.

Jackson bliver jaloux, samtidig med at hans egen karriere er i fare på grund af store mængder alkohol og narkotika. I tillæg er Jackson på vaklende grund med sin storebror og turnémanager Bobby.

Gratis for alle

Traditionen tro er ZULU Sommerbio gratis for alle, så det er bare med at møde op med godt humør, en behagelig stol og måske en pakke kleenex til filmen.

Der kan købes snacks og drikkevarer, men du må også gerne medbringe det hele selv.

Hvad: Zulu Sommerbio (A Star Is Born)
Hvor: Skovdalen, Aalborg
Hvornår: Tirsdag d. 23. juli kl. 21.45
Pris: Gratis

Du kan læse mere her.