Konference- og møder i fede rammer: Afhold dit næste møde i DGI Huset Nordkraft

Skrevet af: Frederikke Hougaard Hansen

Med byens bedste beliggenhed og unikke rammer glæder DGI Huset Nordkraft sig til at byde jer velkommen.

Når man opholder sig i Nordkraft, er man ikke et sekund i tvivl om, at de tykke betonmure gemmer på en masse spændende historie.

Den ikoniske og rå bygning, med gigantiske kultragte hængende i de højloftede lokaler, rummer alt fra musik, teater, film, sport og læring til mødefaciliteter.

I hjertet af Nordkraft ligger DGI Huset, som byder på moderne møde- og konferencelokaler fordelt over flere etager.

DGI Huset hjælper med det hele

DGI Huset tilbyder fleksible mødelokaler samt rå og unik arkitektur, kombineret med fantastisk forplejning fra deres egen café. De skræddersyr indholdet efter formålet med dit møde – så du opnår de bedste resultater.

DGI Huset gør det let for dig at booke og planlægge dit næste møde ved hjælp af mødepakker, hvor du kan vælge en samlet løsning til dig arrangement.

Med mødepakken får du lokaleleje, forplejning, opstilling i lokalet, teknikhjælp og fantastik service samlet i en pakke.

Der er naturligvis AV-udstyr tilgængeligt i alle lokaler. Du får introduktion til av-udstyret af husets tekniker, som selvfølgelig også er i huset under dit besøg.

Med andre ord kan du altså undgå enhver form for stress og blot nyde energien og servicen i det gamle kraftværk.

Mødet kan kombineres med teambuilding, der også arrangeres af DGI Huset ud fra dine ønsker.

”Vi har flere kunder, der vælger at holde møde om formiddagen, spise frokost og derefter bruge eftermiddagen på teambuilding og slutte af med kaffe og noget sødt,” fortæller Jette Amandusson, der er konference- og eventansvarlig i DGI Huset.

Fantastiks forplejning fra DGI Husets egen cafe

Vi ved det allesammen: Uden mad og drikke duer helten ikke.

Derfor har DGI Huset selvfølgelig også deres helt egen café, som sørger for lækker forplejning, og altid yder en kæmpe indsats for, at I får et vellykket arrangement.

Uanset om det er et kort møde, en større konference, teambuilding eller en kombination af begge dele, er du altid sikret en professionel og succesfuld afvikling.

”Vores café leverer altid fantastisk hjemmelavede mad.

Hvad enten det er morgenbrød, müslibar eller sødt til eftermiddagskaffen, bages det i cafeen. De elsker at kræse om vores gæster og sørger altid for det ser lækkert og indbydende ud.

Til frokost byder vi f.eks. på tapasplanke, buffet eller sandwich.

Frokosten serveres i vores hyggelige cafe, som har plads til hele 80 gæster. Er I flere deltagere benyttes Kedelhallen til frokostområde, som er Nordkrafts fantastiske fælles område, med de store vinduespartier og kultragte i loftet.

Andre gange ønsker gæsterne en sandwich to-go i slutningen af et møde, og det kan vi selvfølgelig også klare” fortæller Jette Amandusson.

Varme anbefalinger fra gæster

DGI Huset sætter en stor ære i at give de besøgende i huset en god oplevelse, og det ses også på de mange tilbagevendende gæster.

Vi har herunder samlet anbefalinger fra besøgende i DGI Huset.

”Som mødeplanlægger er det altid en fornøjelse at arbejde sammen med teamet i DGI Huset Nordkraft.

De er dedikerede og kompetente medspillere, og den helt særlige stemning, man oplever i huset, understreges af de fantastiske lokaler.

Her er det virkelig muligt at sætte sit eget aftryk på stedet, så både mødedeltagere og mødearrangør føler sig sat i centrum.

Senest havde vi 3 forrygende dage, da vi afholdte DRG-Konference med 350 deltagere fra hele landet. Her var der styr på tingene, og vi fik udelukkende positive tilbagemeldinger.” – Anne Mette Koch, Region Nordjylland

”Tak for et velfungerende arrangement, et super godt og hjælpsomt team og fremragende mad. Endnu en gang en fornøjelse at arbejde sammen med jer – så TAK for det.” – Stefan Paschke, Kræftens Bekæmpelse

”Vi havde en rigtig god dag hos jer i DGI-Huset i fredags. Et rigtigt godt program i havde skruet sammen til os, og med gode engagerede instruktørerne.

Der blev grint, medarbejderne blev udfordret, og samarbejdet blev udfordret. Maden var super lækker og varieret. Flere medarbejdere har efterfølgende sagt til mig at de helt sikkert vil komme i den Grønne Cafe, efterfølgende.

Alt i alt en rigtig god dag som vil blive husket længe og jeg er sikker på at vores medarbejdere nok skal udbrede kendskabet og deres oplevelser til DGI-Huset og Den Grønne Cafe.”– Jesper Futtrup, Hasseris Boligselskab

Hvis du er interesseret i at booke et arrangement, så kan du læse meget mere på DGI Husets hjemmeside.

Uhyggelig udstilling indtager Kunsten: Oplev gigantiske edderkopper i tusmørke

Skrevet af: Michael Qureshi

Forestil dig du står i mørke omgivelser og kan se en gigantisk skikkelse rejse sig foran dig.

Du ser den har mange tynde ben og en kæmpe krop. Kan du alene ved tanken mærke, hvordan det løber koldt ned af ryggen på dig?

Sådan bliver det i hvert fald for dem, der hader edderkopper.

For det er et par gigantiske af slagsen, der flytter ind på Kunsten i Aalborg til efteråret. Heldigvis er de ikke levende men skabt som kunstværk til en udstilling.

Til efteråret præsenterer Kunsten i Aalborg udstillingen Twilight Zone med ikoniske værker fra Louisiana, blandt andet Louise Bourgeois gigantiske edderkoppe-par.

Tv-serie har inspireret udstilling

Mange husker måske eller har hørt om den legendariske tv-serie “The Twilight Zone” fra 1959, som er epokegørende science fiction, gys og skæbnefortællinger.

Nu har serien også inspireret til den kommende udstilling på Kunsten med udvalgte værker fra Louisiana.

Udstillingen er anden – og mest ambitiøse del – af et tre-årigt samarbejde mellem de to kunstmuseer. Et samarbejde, der generøst er muliggjort af støtte fra Augustinus Fonden.

Udstillingen iscenesættes i museets underetage, hvor Ny Sals omsluttende mørke står i skærende kontrast til Alvar Aaltos ikoniske lysfyldte udstillingssale i museets øvre niveau.

Hudløs i skumringstiden

I udstillingen, der bærer titlen Twilight Zone, tager et bredt værkudvalg livtag med to overordnede tematikker; naturen, der ikke er naturlig og mennesket, der ikke er menneskeligt.

Gæsterne inviteres til at gå en tur i sindets og naturens mørkeste afkroge, iscenesat som en forførende collage af kunstværker, der afløser hinanden i mørket.

Twilight Zone kan man således opleve værker der er så virkningsfulde, at de er på grænsen til det ubehagelige: Cindy Shermans iscenesatte fotografi af et kvindelig, Louise Bourgeois’ gigantiske edderkoppepar, Dennis Oppenheims ikoniske værk Attempt  to Raise Hell samt Nancy og Edward Kienholz’ installation The Middle Islands, hvor menneskedyr er fanget i hvad, der kan give associationer til torturagtige scener.

Spiller på efterårets skumringstid

Andre dele af udstillingen er knap så figurative og eksplicitte, men alle værker bevæger sig i tusmørke-temaet, hvor lys, mørke, mystik, forundring, melankoli og fremmedgørelse hersker inden i mennesker og i naturen.

For eksempel i Thomas Demands drømmeagtige Lichtung, et eksempel på Demands kunstneriske produktion, hvor store naturscener omhyggeligt opbygges som skulpturer af pap, plast, flamingo, tape og andet – for dernæst at blive fotograferet således, at næsten alle spor af fiktion forsvinder.

“Når efterårets skumringstider og eftertænksomhed igen tager over, så lukker vi tusmørket ind på Kunsten og lader store, internationale stjerner lyse vores kunsthimmel op.

Vi kommer til at vise nogle helt exceptionelle og ikoniske værker –  takket være vores samarbejde med Louisiana,” siger Stinna Toft, kunstfaglig chef på Kunsten.

Hun fortsætter;

“I kunsthistorien har skumringstidens særlige blanding af lys og mørke siden romantikken dannet baggrund for kunstværker, hvor fantasi og virkelighed blandes sammen og skaber de mest tankevækkende scenarier.”

I stedet for at vise idyl, dyrkes der her en livsopfattelse, hvor individets splittelse, fremmedgørelse og et irrationelt mørke kan forføre udstillingsgæsten.

Værkerne i udstillingen er nøje udvalgt fra Louisianas ypperlige samling af moderne kunst og samtidskunst. Den er sat i scene som en anelsesfuld rejse ind i mørket via lyset af udstillingsarkitekt Anne Schnettler.

Twilight Zone løber fra 7. sep. 2019 til 12. jan. 2020

Louisiana + Kunsten 

Udstillingen er anden del af et treårigt samarbejde mellem Kunsten og Louisiana Museum of Modern Art, hvor Louisianas verdenskendte samling når ud til en større del af Danmark.

I en periode på tre år vises en række udstillinger skabt på baggrund af Louisianas samling i de unikke rammer på Kunsten, som er tegnet af den finske arkitekt Alvar Aalto.

Poolområde og fitnessrum: Her er den dyreste villa til salg i Aalborg

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
Foto: Thorkild Kristensen. Vossvej 10, 9000 Aalborg
Foto: Thorkild Kristensen. Vossvej 10, 9000 Aalborg

Det er på en af byens absolut bedste beliggenheder, at den dyreste villa på markedet i Aalborg netop er sat til salg.

Forleden skrev vi om en one-of-a-kind penthouse-lejlighed midt i Aalborgs midtby – den kan du tjekke ud her.

Nu er der en nyhed på husfronten, der i den grad vækker opsigt i Aalborg.

Det er indehaver Jette Gudiksen fra Thorkild Kristensen, som har udbudt boligen til salg til kr. 17.995.000 kroner.

Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen beskriver selv denne unikke liebhavervilla på deres hjemmeside;

“Denne ejendom er næsten for god til at være sand, og den skal opleves med egne øjne og sanser!”.

Denne arkitekttegnet liebhaver-ejendom ligger på Vossvej, og har panoramaudsigt udover hele byen. Derudover rummer boligen eget fitnessrum med sauna, og poolområde med jacuzzi.

Foto: Thorkild Kristensen. Vossvej 10, 9000 Aalborg
Foto: Thorkild Kristensen. Vossvej 10, 9000 Aalborg

Villaen er på 511 kvadratmeter

Boligen ligger på en grund på 1.182 kvadratmeter, og selve villaen er i alt 511 kvadratmeter.

Liebhaver-villaen er indelt i to niveauer, hvor beboelsen rummer 292 kvadratmeter med yderligere 219 kvadratmeter kælder.

Indvendigt består boligen af eksklusive materialer, hvor køkken-alrummet prydes med lækre materialer.

Foto: Thorkild Kristensen. Vossvej 10, 9000 Aalborg
Foto: Thorkild Kristensen. Vossvej 10, 9000 Aalborg
Foto: Thorkild Kristensen. Vossvej 10, 9000 Aalborg

Boligen har intet mindre end 3 værelser og 3 stuer, walk-in closet, et stort køkken alrum, to badeværelser, et toilet, et bryggers og masser af disponible rum.

Villaen er en udsigtsvilla, hvor flere af rummene har en fantastisk udsigt udover Aalborg og til Limfjorden – selv fra kælderniveau.

Foto: Thorkild Kristensen. Vossvej 10, 9000 Aalborg
Foto: Thorkild Kristensen. Vossvej 10, 9000 Aalborg

Fitnessrum med sauna

Som tidligere nævnt er noget helt exceptionelt, at boligen har fitnessrum med sauna og et stort poolområde med jacuzzi – også med et helt fantastisk udsigt.

Udearealerne mangler – ligesom boligen – heller ikke noget. Der er to altaner og en stor terrasse.

Foto: Thorkild Kristensen. Vossvej 10, 9000 Aalborg
Foto: Thorkild Kristensen. Vossvej 10, 9000 Aalborg
Foto: Thorkild Kristensen. Vossvej 10, 9000 Aalborg

Du kan se hele salgsopstillingen ved Thorkild Kristensen lige her.

Denne unikke liebhavervilla slår dog ikke Aalborgs dyreste ejerlejlighed, der er til salg lige nu – den koster hele 22,9 mio. kr. – den kan du se her

Kalder alle Liverpool-fans: Legenden Jan Mølby besøger Aalborg-pub på mandag

Skrevet af: Redaktionen

Fodboldfeberen raser blandt de mange danske Liverpool-fans efter en glimrende sæson, hvor man var snublende tæt på mesterskabet.

Nu venter Champions League-finale mod Tottenham lørdag d. 1. juni, men allerede på mandag d. 27. maj kan der varmes op til det store titelbrag.

Her kigger Liverpool-legenden Jan Mølby nemlig John Bull Pub i Aalborgs midtby. Den populære Aalborg-bar har udviklet sig til det foretrukne mødested for  fans af fodboldklubben Liverpool FC.

Hver gang heltene fra Beatlesbyen  skal i aktion, samles et stort antal af trofaste LFC-fans i et hyggeligt  fællesskab foran skærmen på John Bull Pub.

Med kvalifikationen til Champions League finalen den 1. juni er  stemningen i den lokale udgave af LFC-support på sit højeste, og der  forventes stort rykind på John Bull Pub lørdag den 1. juni.

Men allerede på mandag venter der en stor oplevelse.

Jan Mølby kigger forbi

Jan Mølby, der i mere end 10 år optrådte for Liverpool  FC, og nu optræder som ekspertkommentator for TV3 Sport, har sagt ja til at besøge John Bull Pub efter hans foredrag i Musikkens Hus.

Et foredrag som i øvrigt er totalt udsolgt.

Jan Mølby ankommer til John Bull Pub ca. kl. 21.45, hvorefter der bliver et kort talkshow med et kig bagom Mølbys imponerende karriere i  Liverpool FC.

Afslutningsvis vil de fremmødte have mulighed for at stille spørgsmål til Mølby, inden besøget glider over i en mere uformel og hyggelig rolle på John Bull Pub i Aalborg, hvor der nok også bliver tid til et billede med legenden.

Der er gratis adgang til John Bull Pub efter ”først til Mølby” princippet.