Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få gode kage-tips: Bagedyst-vinder gæster Friis i morgen

Af Michael Qureshi
Den Store Bagedyst-vinder 2015 Liv Martine
Foto:livmartine.dk
Den Store Bagedyst-vinder 2015 Liv Martine Foto:livmartine.dk

Elsker du kager, og er du også glad for selv at eksperimentere med bagningen? Så bør du søge mod Friis Shoppingcenter i morgen lørdag.

Her kommer vinderen af storhittet Den Store Bagedyst Liv Martine forbi. Liv Martine vandt i 2015, og er siden blevet utrolig populær med over 30.000 følgere på Instagram.

Friis Shoppingcenter har forsøgt at skabe en masse hyggelige aktiviteter i løbet af december måned, så jule-shoppingen ikke blot er stress og jag.

Blandt de større events er en formiddag i selskab med Liv Martine, som medbringer lækre hjemmelavede julesmåkager. Dem kan de besøgende selv være med til at pynte.

Julekageworkshoppen finder sted lørdag d. 17. december kl. 12-13.30, hvor Liv vil holde et kort oplæg om bagningens ædle kunst og sin deltagelse i Den Store Bagedyst.

Herefter vil hun hjælpe og vejlede de deltagende i teknikker og tips til at pynte deres kage.

Når kagerne er pyntet, sørger Friis Shoppingcenter for saftevand og gløgg til at ledsage de lækre julekager.

Der er smagsprøver til de første 200 besøgende på Livs fortryllende bageevner. Se nederst i artiklen for info omkring tilmelding.

Foruden Julekageworkshoppen kan du eksempelvis besøge den hyggelige julecafé, hvor den velkendte duft af æbleskiver og gløgg breder sig, alt imens julemanden fortæller historier og deler pebernødder ud.


Æbleskiver og gløgg kan købes til få penge til fordel for Y’s Men’s Club, der servicerer på bedste vis. Hver advents søndag er der kl. 11-15 også Advents Tegneworkshop med den anerkendte kunsttegner Kasper Købke i samarbejde med Aalborg Zoo, hvor børn kan udfolde deres kreative sider og tegne deres helt eget eventyr.

Friis Shoppingcenter meddeler omkring tilmelding til Liv Martine juleworkshop

Deltagelse i Julekageworkshoppen er gratis, men kræver tilmelding ved at sende en e-mail til imu@deas.dk med navn og antal deltagere.

Først til mølle gælder, men det er også muligt at møde op på dagen, hvis der stadig er pladser. Det er således ikke kun et arrangement for de deltagende.

Fuld fart på madfronten i Aalborg: Her er de nye steder I skal prøve

Få gode kage-tips: Bagedyst-vinder gæster Friis i morgen

Del artikel

Andre læser også