ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få et gratis facadetjek: Sådan kan du spare penge på din varmeregning

Af Sofie Bønnelykke Kirkegaard

De mange prisstigninger på særligt varme- og elregningen rammer rigtig mange husejere i øjeblikket. Der skal spares, hvor spares kan, og derfor kommer vi her med en anbefaling, som kan spare dig for en del penge på din varmeregning.

Der kan nemlig gemme sig store besparelser ved at vedligeholde facaden af dit hus. Men hvordan finder du ud af, om der er penge at hente i netop dit hus?

Det har Stefan Sørensen fra Facadebehandling.dk den perfekte løsning på. Lige nu kan du nemlig booke et gratis facadetjek med Stefan, som er en af Danmarks førende eksperter på området.

Det er ganske simpelt:

 1. Du booker en tid, når det passer dig lige her.
 2. Stefan ringer til dig gennem et videoopkald, og I gennemgår sammen din facade.
 3. Du modtager din facadetjeks-rapport samt et skræddersyet tilbud til netop dit hus.

Stefan Sørensen er det, man kalder vaskeægte ekspert, når det kommer til at passe på og vedligeholde husfacader. Han har været murer i 16 år, og i over halvdelen af dem, har han været selvstændig med sit firma Aalborg-Facadefuge. Han er indbegrebet af nordjysk ekspertise, når det kommer til mursten, fuge, facade og hulmursisolering.

Derfor kan han skræddersy en behandling, som passer til lige netop dit hus. Han kan både udskifte fuger, lave sætningsskader og selvfølgelig den populære facadebehandling. Derudover kan han også sørge for hulmursisolering – så er der endnu flere penge at spare i dit varmebudget.

Stefan fortæller, at der er 3 ting, der kan gøres for din facade, for at opnå størst mulige besparelser på din varmeregning:

 • Omfugning eller reparation af fugerne
 • Hulmursisolering
 • Facadebehandling
Få et gratis facadetjek: Sådan kan du spare penge på din varmeregning

Hvad er facadebehandling?

Kort og godt er facadebehandling en imprægnering af dit hus, hvilket har rigtig mange fordele:

 • Kan spare dig penge på din varmeregning
 • Holder væggen tør og fri for alger, skidt og snavs
 • Forlænger levetiden på dine fuger
 • Forstærker husets facade
 • Kan males over
 • Forbedret indeklima
 • Garanti i 15 år

”Man kan sammenligne behandlingen lidt med at imprægnere et par sneakers. De bliver snavs- og vandafvisende, og de kan derfor holde i meget længere tid,” fortæller Stefan Sørensen med et smil.

Det eneste du skal gøre, er faktisk at aftale tiden med Stefan. Du kan tage på arbejde om morgenen, og når du kommer hjem, har dit hus fået helt nyt liv – og du vil ikke kunne se, at han har været der.

Han fortæller også, at der er flere fordele, ved at få sit hus facadebehandlet hurtigst muligt.

”Det vil klart være en fordel at slå til hurtigst muligt. For det første, skal væggen være tør, når jeg laver behandlingen, og det kan ikke gøres i frostvejr.

Men for det andet vil man allerede kunne spare en masse penge på varmeregningen denne vinter. Dog kan man sagtens også få lavet hulmursisolering nu, og vente med facadebehandlingen til foråret, hvilket også vil spare dig mange penge,” fortæller han.

En ærlig håndværker

Det kan være svært at få fat i en håndværker for tiden, men Stefan Sørensen fortæller, at han kan facadebehandle dit hus indenfor kun én måned, fra tilbuddet er givet.

Faktisk går han meget op i at være ærlig i sit arbejde.

”Det er virkelig vigtigt for mig at være ærlig overfor kunderne. For ikke så lang tid siden var jeg ude og kigge på et hus, hvor ejerne gerne ville have skiftet alle fugerne. Dog kom jeg hurtigt frem til, at det slet ikke var nødvendigt. Faktisk behøvede de kun en lille fugeudskiftning til 3000-4000kr og facadebehandling. Her sparede jeg dem for 70-80.000kr, hvilket de selvfølgelig blev rigtig glade for,” fortæller han.

Stor på TikTok

For Stefan er det ikke nok at være en dygtig håndværker med styr på sagerne. I juni måned begyndte han at lægge videoer på TikTok – og det er blevet taget godt imod.

Faktisk har han nu 12,2 tusinde følgere og over 73 tusinde likes på sin TikTok-profil @facadebehandling.dk.

Her deler han både ud af glimt fra sin hverdag, men også en masse tips og tricks, hvis man vil spare penge og gøre-det-selv.

Stefan kan godt mærke den store popularitet på TikTok i hverdagen, selvom det ikke er alle hans kunder, som vil stå ved, at de har fundet ham gennem det populære medie.

”Det er lidt sjovt, når kunderne ringer, særligt hvis det er de lidt ældre, kan de faktisk have lidt svært ved at indrømme, at de har set mig på TikTok,” fortæller han med et grin.

Find ham på TikTok her: @facadebehandling.dk.

Ønsker du facadebehandling, hulmursisolering, reparation af dine fuger – eller måske hele pakken – kan du bestille et tilbud på https://facadebehandling.dk, og eksklusivt for vores læsere kan du få 10% på din behandling, hvis du fortæller, at du har læst om Stefan hos migogaalborg.dk.

Del artikel