Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få et erhvervslån til din virksomhed

Af Annoncør

Et erhvervslån er en god måde at skaffe finansiering til din virksomhed, når du skal udvikle din forretning, indkøbe nyt udstyr til den daglige drift eller investere i markedsføring og strategier.

Når du skal have et erhvervslån, kan du selvfølgelig gå til din egen bank og snakke med dem om muligheden for at låne penge. Du kan også henvende dig til ét af de mange finansieringsselskaber, der tilbyder erhvervslån til iværksættere, små og mellemstore virksomheder. Du kan eksempelvis hos finansieringsselskabet Qred optage et erhvervslån til din virksomhed.

Hvem er Qred?

Qred er helt kort fortalt skabt af iværksættere for at hjælpe andre iværksættere med nemt og hurtigt at få den nødvendige finansiering til at udvikle, drive og markedsføre en nystartet forretning. Og de tilbyder erhvervslån til alle former for små og mellemstore virksomheder.

Qred har filialer ikke bare i Danmark, men i Sverige, Finland, Holland, Norge og endda i Brasilien. I dag har de hjulpet mere end 25.000 små og mellemstore virksomheder med finansiering.

Fordele ved et erhvervslån fra Qred

QRED tilbyder en alternativ, hurtig og fleksibel låneløsning til virksomheder. Når du ansøger om et erhvervslån skal du selvfølgelig godkendes til lånet. Ved hjælp af algoritmer og moderne teknologi analyseres data fra din virksomhed lynhurtigt, og du kan få svar på din ansøgning i løbet af få minutter.

  • Det er gratis og uforpligtende at ansøge.
  • Der er ingen skjulte gebyrer.
  • Pengene kommer ind på din konto i løbet af kort tid.

Derudover tilbyder selskabet en unik tilbagebetalingsløsning, som betyder, at du kun betaler for lånet i den periode, du har brug for det. Du er altså aldrig bundet og kan til enhver tid vælge at indfri lånet, uden at der bliver lagt ekstra omkostninger på.

Læs mere om erhvervslån, og ansøg nemt og hurtigt.

Hvem kan ansøge om et lån hos Qred?

Det korte svar er, at alle danske virksomheder kan ansøge om et erhvervslån hos finansieringsselskabet. Det er ikke afgørende, om du har et aktieselskab, et anpartsselskab, en enkeltmandsvirksomhed eller en personligt ejet mindre virksomhed.
Og selv om Qred er skabt for iværksættere, har det heller ingen betydning, om du har drevet virksomhed i mange år eller lige er startet op som selvstændig. Det, der kigges på, er dit forretningskoncept og dig selv som erhvervsdrivende.

Hvis et erhvervslån er noget for dig, finder du masser af muligheder og den rette sparring hos Qred.

Del artikel

Andre læser også