Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få et billede med “stjernerne”: Verdens største Star Wars kostumeklub gæster Aalborg

Af Redaktionen

Darth Vader, Luke Skywalker, Leia, Kejseren, Stormtroppers og mange flere af de berømte Star Wars-figurer gæster Aalborg i næste uge.

The Danish Garrison – en del af 501st Legion, verdens største Star Wars-kostumeklub, erobrer tirsdag den 1. og onsdag den 2. oktober Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC).

I forbindelse med Star Wars in Concert spiller på det store lærred i Aalborghallen, kan du møde og hilse på de ikoniske figurer fra filmen før samt under pausen.

Så selv hvis du er så heldig ikke at få billet til den fabelagtige oplevelse, så kan du stadig kigge forbi til et billede med “stjernerne”.

Få et billede med "stjernerne": Verdens største Star Wars kostumeklub gæster Aalborg
Foto: 501st Legion: Danish Garrison

De berømte film ledsaget af Aalborg Symfoniorkester

Star Wars stemningen bliver til at tage og føle på, når publikum tirsdag 1. oktober og onsdag 2. oktober dukker op for at se den første Star Wars-film, og den fjerde episode i Star Wars-sagaen, med titlen ’A New Hope’, der spiller på et kæmpelærred i AKKC ledsaget af den store og verdensberømte musik som Aalborg Symfoniorkester står bag.

AKKC oplyser, at der stadig er billetter i salg, men man skal skynde sig, før de melder udsolgt.

Publikum vil fra start blive mødt af udklædte Star Wars personaer, fra the Danish Garrison (en del af 501st Legion) – som alle står klar til at underholde, hilse og stille op til, hvad der helt sikkert nok skal blive en super fed selfie.

En del af verdens største Star Wars kostumeklub

The Danish Garrison er den danske del af verdens største Star Wars-kostumeklub 501st Legion.

Klubben består udelukkende af frivillige medlemmer – og alle kostumerne er lavet af medlemmerne selv, hvor fokus på autenticitet og lighed til filmen er i højsædet.

Men ikke nok med at du får mulighed for at opleve karaktererne i levende live – så vil du også få mulighed for at skyde dem.

I foyeren opstilles der en skydebane, hvor det er muligt at skyde en Star Wars persona med en NERF-gun. Ud over det er der forskelligt merchandise at kigge på og evt. købe.

Du kan købe billet til tirsdag d. 1. oktober her

Du kan købe billet til onsdag d. 2. oktober her

Del artikel

Andre læser også