Få et års forbrug af burgere: Ny Burger King ved Aalborg åbner med vildt køtilbud

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Nu er der godt nyt til alle, der dagligt pendler til og fra Aalborg.

Ved afkørsel 29 lige ud for Svenstrup åbner en ny Burger King den 5. december kl. 10.00, og der er selvfølgelig fede åbningstilbud at benytte sig af.

Er du en af de første 50 gæster, der træder gennem glasdørene på Hobrovej 839 og køber en stor menu, får du kuponer, som sikrer dig én gratis whopper om ugen i resten af 2019 og 2020 (fra den 5. december, 2019 til den 5. december, 2020).

Kan du ikke nå forbi på den store åbningsdag, er det stadig værd at svinge forbi fast food kæden til en bid mad eller – endnu bedre når man pendler – en kop kaffe.

Burger King i Svenstrup tilbyder alle gæster gratis kaffe, og det er ikke et tidsbegrænset tilbud, men derimod permanent året rundt.

Har du brug for din koffein pronto, når du er ude at køre, er der mange penge at spare hver uge ved at svinge forbi det nye pitstop.

Lokale ansigter bag disken

Manden, der er franchisetager og ansvarlig for Burger King nr. 57 i rækken i Danmark, er 27-årige Daniel Selch.

På trods af sin unge alder er det en erfaren mand, som er indehaver af restauranten; Daniel har kendskab til branchen efter mange år hos McDonalds, Sunset Boulevard og Burger King.

“Det har altid været en drøm for mig at åbne herude.

Jeg ser et stort potentiale i netop Svenstrup,” forklarer han og refererer til den tætte beliggenhed på både den travle E45 og Hobrovej, som benyttes af tusindvis af mennesker hver dag.

Den unge nordjyde er bosiddende i Aalborg, men stammer oprindeligt fra Øster Hornum, som ligger tæt på Svenstrup, og kender dermed særdeles godt til lokalområdet – ligesom hans 24 medarbejdere, som er fundet blandt lokalområdets befolkning.

Vild december

Ikke nok med at Daniel Selch har skulle overse byggeriet af Burger Kings karakteristiske lokaler, hyre kompetente medarbejdere og planlægge åbningen, er der endnu en kæmpe livsforandring på vej denne vinter.

Daniel og konen Ditte skal være forældre og med terminen sat den 12. december, bliver det en “vild december” for at citere den travle nordjyde.

Mon ikke at familieforøgelsen også har haft indflydelse på Daniels beslutning om at lave et Burger King med stort fokus på børn.

“Vi kommer til at have meget fokus på børn bl.a. med masser af tegnekonkurrencer og et fedt legeland,” lover ejeren.

Hvad: Åbning af ny Burger King i Svenstrup
Hvor: Hobrovej 839, 9230 Svenstrup
Hvornår: 5. december, kl. 10.00

Den perfekte symfoni: Kaffebar klar med uimodståelige is-sandwich

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Sommervejret er for alvor kommet til Aalborg ( … i hvert fald til og med i morgen), og du finder ikke to bedre venner end høj solskin og is.

Det skulle da lige være Behag Din Smags fuldstændige fantastiske bagværk i selskab med hjemmelavet is.

Igen i år har Aalborg bedste kaffebar nemlig tryllet i køkkenet og kreeret hele to fristende is-sandwich – naturligvis lavet helt fra bunden med økologiske råvarer.

Favoritten fra sidste år, Hindbærsnitte-is, kan vi heldigvis byde velkommen igen, men den har fået en særdeles sød og lækker ven.

I år har bageriet tryllet endnu engang og lavet en ny variant i form af en Brownie-is.

“Den smager som … en opgraderet mælkesnitte!”

Behag Din Smag har præsenteret isene som en nyhed i dag, sååååå … Vi stod selvfølgelig klar til at smage på herlighederne her til formiddag.

Hindbærsnitte-udgaven skuffer heller ikke i år.

Det iskolde lag af hindbæris er noget tykkere, end man kender fra den klassiske hindbærsnittes lag af syltetøj, men det er bestemt ikke en negativ ting.

Isen og de syndige mørdejsbunde er den perfekte kombination, og den lette syrlighed fra de friske bær, bringer balancen helt i top. En respektfuld opgradering af en af danskernes yndlingskager!

Men hvad så med den nye dreng i klassen?

Brownie-isen smager (surprise …) fuldstændig forrygende. Der er små stykke af brownie i vaniljeisen, og de to brownie-bunde har fået et ekstra skud kakao, og vi udbrød i kor: “Ej, den smager af mælkesnitte!”, og det er jo aldrig helt dårligt.

Læg dertil, at den uforklarlige mælkecreme fra mælksnitten er erstattet af den vildeste vaniljeis med browniestykker!

Intet besøg på Behag Din Smag uden byens bedste kaffe. Lene Hyldahl, indehaver og barista, anbefaler en Espresso Tonic som et friskt pust til de syndige is-bomber.

“Espresso Tonic er min personlige i sommervarmen, for den er helt vildt læskende,” forklarer Lene.

Behag Din Smag oplyser, at de fristende sommer-is koster 38 kr., og de vil kunne købes hele sommeren .. så længe lager haves!

Find din indre popstjerne frem: Nu kan du komme til X Factor casting i Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: TV2
Foto: TV2

Drømmer du om at blive sanger? Eller kender du én, der har en helt fantastisk sangstemme, som hele Danmark burde høre?

Så er der nu mulighed for at få testet sangtalentet, når X Factor åbner op for pop-up castings rundt omkring i hele landet.

Det skriver TV2 i en pressemeddelelse.

Her i Aalborg foregår det traditionen tro i Folkekirkens Hus på Gammeltorv 4. Det bliver fredag den 12. juni kl. 14.00 – 20.00, at du kan komme til pop-up casting.

Udover muligheden for at komme videre i X Factor, kan du også møde finalisten og nordjyden Mathilde Cafeey, der kommer forbi og hilser på.

Sådan foregår en pop-up casting

Pop-up casting er en uformel casting, hvor du blot skal komme, som du er. Du skal ikke synge for dommertrioen fra TV, men bliver mødt af de flinke X Factor castere.

Og hvis du imponerer dem, har du chancen for at komme videre til auditions, hvor du skal synge foran dommerne.

Foto: Lasse Lagoni

“Man får derfor en stor forlomme i køen, hvis man stiller op d. 12. juni. Og så er det helt lowkey og ufarligt – og faktisk lidt hyggeligt at kigge forbi vores pop-up,” skriver X Factor.

Kommer du forbi en pop-up casting, undgår du en tur til Aarhus eller København til de officielle precastings i august, hvor køen er ufattelig lang.

Hvad: X Factor pop-up casting
Hvor: Folkekirkens Hus
Hvornår: Fredag den 12. juni kl. 10-14

Du kan finde mere info her.

Frisk vand i bassinerne: Vestre Fjordpark genåbner i denne uge

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Nu er der godt nyt til os, der er ved koge over i den nordjyske sommervarme.

I går kunne vi fortælle, at Rigspolitiet og sundhedsmyndigerne har givet de udendørs friluftsbade lov til at åbne efter længere tids nedlukning. Det kan du læse mere om her.

I dag skulle Magistraten i Aalborg Kommune så mødes, hvor åbningen af Vestre Fjordpark var et af hovedpunkterne på dagsordenen.

De har besluttet, at Vestre Fjordpark genåbner på fredag, den. 5. juni.

Det skriver Aalborg Kommune i en pressemeddelelse.

Aalborg Kommune har lavet en række foranstaltninger for at kunne håndtere afstandskravet i forbindelse med Covid-19 i Vestre Fjordpark.

Det er kommunens vurdering, at det dermed vil være forsvarligt igen at lukke vand ind i Vestre Fjordparks bassiner.

Nedenstående foranstaltninger er blevet truffet:

 

  • Markeringer på opholdsarealerne der gør det muligt at overholde det nødvendige afstandskrav på 1 meter både på det grønne areal og trædækket.
  • Legepladsen og tårnet vil være afspærret og kan ikke benyttes.
  • Tarzanbanen afspærres og 1 meter vippen, 3 meter vippen samt udspringstårnet vil være lukket for at undgå, at der opstår lange køer og for at undgå kontaktflader, som mange personer rører ved.
  • Vandet udskiftes løbende via pumpen, så der hele tiden er frisk vand i bassinerne.

Aalborg Havnebad og Nibe Fjordbad åbner også fredag 5. juni. Også her vil der blive sørget for, at afstandskravene kan overholdes.

Lækre is hele sommeren

Udover udsigt til frisk vand i bassinet, kan vi også glæde os over, at Café Salt holder åbent ALLE dage resten året. Derfor kan en forfriskende dukkert kombineres med en lækker is; hvad med en Joe Exotic? Læs mere om det skøre tiltag her.

Burger Week hos Bogø

Sammen med Bogø laver vi her på MigogAalborg Burger Week – den løber fra 1. – 7. juni. Få en valgfri burger fra menukortet, fritter og dip til 50 kr. (plus billetgebyr) – læs mere og bestil her