Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få et års forbrug af burgere: Ny Burger King ved Aalborg åbner med vildt køtilbud

Af Nathalia Hentze Nielsen

Nu er der godt nyt til alle, der dagligt pendler til og fra Aalborg.

Ved afkørsel 29 lige ud for Svenstrup åbner en ny Burger King den 5. december kl. 10.00, og der er selvfølgelig fede åbningstilbud at benytte sig af.

Er du en af de første 50 gæster, der træder gennem glasdørene på Hobrovej 839 og køber en stor menu, får du kuponer, som sikrer dig én gratis whopper om ugen i resten af 2019 og 2020 (fra den 5. december, 2019 til den 5. december, 2020).

Kan du ikke nå forbi på den store åbningsdag, er det stadig værd at svinge forbi fast food kæden til en bid mad eller – endnu bedre når man pendler – en kop kaffe.

Burger King i Svenstrup tilbyder alle gæster gratis kaffe, og det er ikke et tidsbegrænset tilbud, men derimod permanent året rundt.

Har du brug for din koffein pronto, når du er ude at køre, er der mange penge at spare hver uge ved at svinge forbi det nye pitstop.

Få et års forbrug af burgere: Ny Burger King ved Aalborg åbner med vildt køtilbud

Lokale ansigter bag disken

Manden, der er franchisetager og ansvarlig for Burger King nr. 57 i rækken i Danmark, er 27-årige Daniel Selch.

På trods af sin unge alder er det en erfaren mand, som er indehaver af restauranten; Daniel har kendskab til branchen efter mange år hos McDonalds, Sunset Boulevard og Burger King.

Få et års forbrug af burgere: Ny Burger King ved Aalborg åbner med vildt køtilbud

“Det har altid været en drøm for mig at åbne herude.

Jeg ser et stort potentiale i netop Svenstrup,” forklarer han og refererer til den tætte beliggenhed på både den travle E45 og Hobrovej, som benyttes af tusindvis af mennesker hver dag.

Den unge nordjyde er bosiddende i Aalborg, men stammer oprindeligt fra Øster Hornum, som ligger tæt på Svenstrup, og kender dermed særdeles godt til lokalområdet – ligesom hans 24 medarbejdere, som er fundet blandt lokalområdets befolkning.

Vild december

Ikke nok med at Daniel Selch har skulle overse byggeriet af Burger Kings karakteristiske lokaler, hyre kompetente medarbejdere og planlægge åbningen, er der endnu en kæmpe livsforandring på vej denne vinter.

Daniel og konen Ditte skal være forældre og med terminen sat den 12. december, bliver det en “vild december” for at citere den travle nordjyde.

Få et års forbrug af burgere: Ny Burger King ved Aalborg åbner med vildt køtilbud Få et års forbrug af burgere: Ny Burger King ved Aalborg åbner med vildt køtilbud

Mon ikke at familieforøgelsen også har haft indflydelse på Daniels beslutning om at lave et Burger King med stort fokus på børn.

“Vi kommer til at have meget fokus på børn bl.a. med masser af tegnekonkurrencer og et fedt legeland,” lover ejeren.

Hvad: Åbning af ny Burger King i Svenstrup
Hvor: Hobrovej 839, 9230 Svenstrup
Hvornår: 5. december, kl. 10.00

Del artikel

Andre læser også