Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få en tryg bolighandel med køberrådgivning

Af Nybolig Palle Ørtoft

Hvorfor Køberrådgivning?

Hos Nybolig Palle Ørtoft oplever vi en større og større efterspørgsel, og behov for køberrådgivning hos køberne. Køberne føler ofte, at de mangler en sparringspartner, når de er ude at søge efter ny bolig. Sælgers ejendomsmægler er sælgers mand, og rådgiver under en ejendomshandel – men hvem er på købers side? Det er her Køberrådgivning kommer ind i billedet.

Køberne skal forholde sig til mange ting under en købsproces. De skal forholde sig til prisen på boligen, er den rimelig sat i forhold beliggenhed og stand? Er der mulighed for at få et prisafslag? Hvorledes er boligens fysiske stand set i forhold til tilstandsrapporten og elrapporten? Er der en mulighed for at lave forbedringer, som er væsentlige energibesparende i energimærket? Hvilken ejerskifteforsikring dækker boligen bedst? Er der en gældende lokalplan som begrænser en evt. tilbygningsmulighed eller et farvevalg på et træværk? Er ejendommen separatkloakeret? Hvis ikke – hvad koster det? Er der en gammel nedgravet olietank ? Jeg kunne blive ved… Det er bare et udpluk af de ting og forhold man som køber skal forholde sig til.

Få en tryg bolighandel med køberrådgivning

Vælg din Køberrådgiver med omhu

Med en Ejendomsmægler som Køberrådgiver, har du en sparringspartner, som kan tage med ud på fremvisningerne, have dialogen med sælgers ejendomsmægler, forholde sig til alle de væsentlige forhold på ejendommen inden der skrives under. Køberrådgivere rådgiver udelukkende køber og er på deres side.

En Køberrådgiver er ofte selv uddannet Ejendomsmægler, og skal gerne have flere års erfaring på “den anden siden af bordet” altså som sælgers ejendomsmægler. En køberrådgiver bør kende boligmarkedet, og rollen som sælgers ejendomsmægler fuldt ud og have arbejdet dagligt med ejendomsjura, og de forskellige problemstillinger, og ikke mindst løsningsmodeller i en forhandlingssituation. Køberrådgiveren arbejder ligeledes sammen med et byggerådgivningsfirma, der kan tage med køber ud på ejendommen, gennemgå tilstandsrapporten,  og evt. vejlede køberne, hvis de vil foretage om– eller tilbygning af boligen.

Hermed blot et udpluk af hvilke ydelser en køber kan drage nytte af hos en køberrådgiver:

  • Rådgivning og sparring i bolighandlen
  • Pristjek af boligen
  • Sambesøg med køber på boligen
  • Boligkøbseftersyn med byggesagkyndig af boligen
  • Hjælp til at forhandle pris og indgå en god handel
  • Grundig rådgivning, og vejledning af handlens dokumenter/gennemgang heraf.
  • Konkrete referenceejendomme, som er handlet i området.

 

Lige nu ser vi ind i et “andet” boligmarked, end hvad der har været de sidste mange år. Det ville være rart at have en krystalkugle. Der er flere fra finansverden der udtaler sig i alle mulige retninger, om store rentestigninger, prisfald, faldende udbud af ejendomme (to ting der er helt modsatrettet). Vi har krig i Europa, stadig Corona – men vi har også stadig gang i hjulene, historisk lav arbejdsløshed – det korte af det lange er,  når der skal handles bolig, skal man bruge sin sunde fornuft, få rådgivning fra dem der arbejder med handel af fast ejendom hver eneste dag, og køb bolig med hjertet. Vores bolig er en langtidsinvestering, og vores hjem.

De bedste hilsner

Få en tryg bolighandel med køberrådgivning

Udgiver

Nybolig Palle Ørtoft har mere end 25 års erfaring med salg af villaer, liebhaveri, lejligheder, andelsboliger og nedlagte landbrug, samt et stort kendskab til lokalområdet. Vi er i dag Aalborg Kommunes mest sælgende ejendomsmægler med over 40 medarbejdere fordelt på 7 butikker, en projektafdeling, en marketingafdeling samt et skødeteam, der alle arbejder med et stort engagement hver eneste dag for at opfylde din boligdrøm. Vi ved nemlig, at du ikke er på markedet for at finde en ejendomsmægler, men for at finde køberen til dit hjem, så du kan komme videre – og det kan vi hjælpe dig med.

Du finder vores 7 forretninger her:

Nybolig Palle Ørtoft Hasseris

Nybolig Palle Ørtoft Vejgaard

Nybolig Palle Ørtoft Gug

Nybolig Palle Ørtoft Nørresundby

Nybolig Palle Ørtoft Nibe

Nybolig Palle Ørtoft Hals

Nybolig Palle Ørtoft Lejligheder

Mere fra Nybolig Palle Ørtoft