Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få en bedre holdning med en rygstøtte

Af Annoncør

Der er ingen tvivl om at efter flere og flere danskere sidder mange timer foran en computer og arbejder, så er det også blevet et problem at mange døjer med ondt i ryggen fordi de sidder med en dårlig holdning på deres kontorstol i løbet af dagen. 

Annoncør betalt indhold leveret af Bedreryg.dk

Men hvordan kan du så få en bedre holdning? Her kommer en rygstøtte ind i billedet, da det er noget som er blevet mere og mere populært i de senere år. Men hvad er en rygstøtte og hvordan bruger man denne type støtte til ryggen? Det kigger vi nærmere på i denne artikel.

Hvad er en rygstøtte?

Rygstøtte er noget som er blevet skabt for at hjælpe folk med en dårlig holdning i løbet af dagen. Det er helt normalt at man i løbet af en dag ofte kommer til at sidde i en dårlig stilling, men der er ingen tvivl om at efter holdningskorrigerende tøj i form af en rygstøtte til din ryg er kommet, så er det blevet en populært måde at lindre rygproblemer. Når man bruger en rygstøtte, så sikre man nemlig at man bliver presset til at få en bedre og sundere holdning i ryggen. Den presser nemlig ryggen op i en korrekt positur, så man på den måde bliver tvunget til at sidde korrekt. Du kan læse mere omkring en rygstøtte på bedreryg.dk her

Virker en rygstøtte så?

Ja, der er faktisk en masse dokumentation rundt omkring på tests af folk der bruger rygstøtter, som har fået mindre rygsmerter. Det er naturligvis ikke et vidundermiddel der bare fjerner alle former for smerter i ryggen, men da man bliver tvunget til at sidde korrekt, så vil man efter noget tids brug, finde ud af at man kommer til at rette sig mere op automatisk fordi man til sidste ikke engang tænker over det.

Dog skal man bruge en rygstøtte i længere tid, da det kan tage noget tid til at man vænner sig til at gå med en. En rygstøtte kan både være i form af en form for sele, der sikrer at ens skuldre er trukket tilbage til den bedste position, men det kan også være i form af holdningskorrigerende tøj som tvinger en til at sidde mere oprejst i en sundere positur, og der findes både rygstøtte til mænd og kvinder.