Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få dit drømmekøkken: ROTPUNKT har fokus på detaljerne uden merpris

Af Lærke Holst Thomsen

Det kan lyde som en overdrivelse, når vi påstår, at vi har fundet ét af Aalborgs flotteste nyrenoverede huse.

Ikke desto mindre holder vi fast i denne påstand, og vi har beviserne for at bakke den op, efter vi har været på besøg hos familien Østergaard Dirksen.

Med helt unikke løsninger skiller huset sig særligt ud fra de typiske nyrenoverede huse, og der er ingen tvivl om, at der her har været et ekstra øje for detaljen.

Velkommen indenfor

Ved første øjekast bliver det allerede tydeligt, at der gemmer sig noget særligt bag villaens fine mure.

Vinduerne og hoveddøren er indrammet i en skinnende kobberfarve, hvilket giver huset et elegant udtryk.

Når man træder gennem den imponerende hoveddør, bliver man budt velkommen af et stort køkkenalrum med en loftshøjde på tre meter og smukke trælameller, der giver rummet en behagelig akustik.

En særlig detalje her er LED-bånd langst loftets kant, der skaber en dejlig belysning i rummet, der desuden kan dæmpes, så det bidrager til en ekstra hyggelig stemning i aftentimerne.

“Vi ønskede noget, som ingen andre havde. Derfor har vi mange specialdesignede løsninger, som kun findes her, fordi de er speciallavet til vores ønsker,” siger Jonas Dirksen, der (meget imponerende) selv har stået for renoveringen af huset.

Og her er køkkenet et glimrende eksempel på parrets stræben efter enestående løsninger.

Få dit drømmekøkken: ROTPUNKT har fokus på detaljerne uden merpris
Foto af: Lærke Holst Thomsen

Specialløsninger uden merpris

RotPunkt har skabt køkkenet i nøje overensstemmelser med Jonas og Tinas visioner om deres drømmekøkken.

Med RotPunkts helt særlige motto “Ka’ det staves, så ka’ det laves”, er der vist ingen tvivl om, at alt kan lade sig gøre.

Tina Dirksen forklarer: “Selvom vi undersøgte markedet og besøgte forskellige steder for at finde de rigtige materialer, så vidste vi godt, at hvis vi ønskede nogle nicheting, så skulle vi vælge RotPunkt. Det er det eneste sted med detaljer, som ikke findes andre steder”.

Parret har eksempelvis fået en specialfremstillet Dekton bordplade, der er ridse- og varmebestandig. Bordpladen har en smuk grå/mørk farve med subtile mønstre, der matcher de mørke fronter.

De har også valgt egetræsskuffer, som tilsyneladende kan virke som en dyr løsning, men som er noget af det, RotPunkt ikke kræver merbetaling for.

Frontpanelerne er ligeledes specialfremstillede efter parrets ønsker og er lavet af smuk egetræsfinér, der ikke kun pryder med en fin træstruktur, men også er mere solid end almindeligt træ.

Få dit drømmekøkken: ROTPUNKT har fokus på detaljerne uden merpris
Foto af: Lærke Holst Thomsen

Da Jonas og Tina i samarbejde Jan og Dianna fra RotPunkt designede deres køkken med skræddersyede løsninger, var de så sikre i deres valg, at de bestilte køkkenet, før Jonas påbegyndte renoveringen af huset.

Den beslutning kan for nogle lyde en smule angstprovokernede, men det var altså ikke noget, der skræmte parret.

”Vi bestilte køkkenet og byggede derefter huset efter køkkenets mål, fordi vi så gerne ville have det,” fortæller parret, der ikke er et sekund i tvivl om, at de har valgt det helt rigtige.

Godt samarbejde betyder alt

Selvom parret måske har følt, at de var krævende kunder, blev de mødt med forståelse og professionalisme hos RotPunkt.

“Vi har måske været lidt besværlige og nogle krævende kunder,” fortæller en smilende Jonas, mens han kigger over på køkkensælgeren Dianna, der med det samme siger “overhovedet ikke!”.

Tina nikker og tilføjer, at de er blevet mødt af søde og rare køkkensælgere, som gør alt for, at man som kunde går derfra med den bedste løsning.

“Derfor var der ikke noget, der ikke kunne lade sig gøre. Hvis man har et ønske, så kan det opfyldes. Så simpelt er det,” slår hun fast.

Lyst bryggers

Parret har lavet et flot, lyst bryggers med plads til vaskemaskine, tørretumbler og højskabe til familiens overtøj.

Bryggerset er lavet i samme stil som køkken og badeværelser, så der er en fin rød tråd gennem hele huset. Alt sammen lavet i samarbejde med Rotpunkt.

Få dit drømmekøkken: ROTPUNKT har fokus på detaljerne uden merpris
Foto af: Lærke Holst Thomsen
Få dit drømmekøkken: ROTPUNKT har fokus på detaljerne uden merpris
Foto af: Lærke Holst Thomsen. Gang med glasplade ned til vinkælderen.

Ekstravagant badeværelse

Selvom vores hovedopgave på denne reportage var at opleve husets køkken, så kunne vi ikke lade være med at udforske resten af huset, som var fyldt med fede detaljer.

Især badeværelset tog pusten fra os. Ligesom i resten af huset var der her tænkt på alt, inklusiv det store runde spejl, der strakte sig helt ned under det fineste badeværelsemøbel, der matcher køkkenets facader.

Dette var endnu en af de mange specialløsninger, parret havde udarbejdet i samarbejde med RotPunkt som en del af badeværelsedesignet.

På den modsatte side af badeværelsemodulet var der i midten placeret en flot new-yorker glasvæg, hvor man fra begge sider kan gå ind og nyde et ‘rainshower’.

Få dit drømmekøkken: ROTPUNKT har fokus på detaljerne uden merpris
Foto af: Lærke Holst Thomsen

Foruden det store badeværelse, havde parret også lavet et flot gæstetoilet i samme stil som det andet. Badeværelsemøblet er også her speciallavet af RotPunkt.

Der er tilmed lavet ‘rainshower’ og new-yorker glasvæg, der “skiller” brus med resten af badeværelset.

Få dit drømmekøkken: ROTPUNKT har fokus på detaljerne uden merpris
Foto af: Lærke Holst Thomsen

RotPunkt med sans for detaljen

Selvom parret havde fået specialdesignede løsninger, betød det ikke, at prisen var højere end andre steder.

Hvis man står overfor at skulle renovere sit køkken, og ønsker at prioritere detaljerne uden at overskride sit budget, så er RotPunkt et af de bedste valg på markedet.

De har kontor og showroom på Håndværkervej 7 og står altid klar til at hjælpe med at opfylde dine drømme om det perfekte køkken.

Du kan læse meget mere om RotPunkt her.

Del artikel

Andre læser også