Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få det resultat du drømmer om hos frisøren

Af Annoncør

Der er mange der er bange for, at de ikke skal få det resultat de drømmer om hos frisøren, men der er heldigvis en del ting du selv kan gøre, for at sikre at det bliver lige præcis som du ønsker. Her kan du læse mere om, hvordan du får det bedste mulige resultat hos din frisør.  

Annoncør betalt indhold leveret af Frisoer-oversigt.dk

Lav god research

Uanset om du skal finde en frisør i Aalborg eller frisør aarhus, så er det helt relevant at du sørger for at finde en der forstår dine behov. En frisør der lytter og som har kompetence nok til at kunne se, hvad der vil klæde dig, også selv om I ikke nødvendigvis har samme stil, er en god egenskab hos en frisør.

Det er vigtigt at man føler sig lyttet til og forstået, når man er hos frisør. Derfor er det vigtigt at finde en der kan lytte til dine behov og ønsker, og som har mulighed for at finde løsninger, hvis det du havde tænkt måske ikke passer alligevel. Nogle gange får vi nemlig ideer, der er gode i teorien, men ikke i praksis. Da er det godt at have en frisør der er ærlig nok til at sige, at der er en anden løsning, der måske vil passe bedre, i stedet for at gennemføre den oprindelige plan og ende op med et resultat du vil blive ked af.

Tag billeder med

Det er altid en god ide at tage billeder med af det resultat du ønsker. På den måde kan både du og frisøren være helt sikre på, hvad det er konkret du ønsker. Hvis du ønsker en blanding af flere stiler, tag billeder med og sørg for at forklare det nøje. Det er meget bedre at overkommunikere end at underkommunikere. På den måde sørger man for, at der ikke bliver misforståelser mellem dig og din frisør.