Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få det meste ud af Black Friday

Af Redaktionen

Black Friday startede ud som et Amerikansk fænomen, men igennem de sidste par år, har denne begivenhed vundet mere og mere indpas i Danmark. Selvom tilbuddene i Danmark, ikke er lige så vanvittige som i USA, så kan man stadig gøre en god handel og spare en masse penge, til Black Friday i Danmark.
Det kan dog være svært at overskue, alle de mange forskellige tilbud som butikkerne har til deres kunder, så hvordan man får man det bedste ud af Black Friday? I denne artikel kommer vi med et par gode råd, til hvordan du får det meste ud af Black Friday og samtidig sparer en masse penge.

Undersøg butikkernes reklamer

Alle butikker skruer op for deres annoncering, jo tættere de kommer på Black Friday og hvis man vil gør et kup til Black Friday i Danmark, er det vigtigt at man ikke tager det første og det bedste tilbud. Der hvor man virkelig kan spare penge, er ved at sammenligne tilbuddene fra de forskellige butikker. Det kan godt være du kan spare 2000,- på en vare, men hvis du kan spare 2500,- et andet sted, så siger det sig selv at man hellere vil dette. Derfor bør du tage dig tid til at undersøge de forskellige butikkers tilbud og finde ud hvad det der du går efter. Du kan herefter skrive de ting du vil gå efter, ned på en liste, så du har overblik. Når du har gjort det, kan du gå i gang med at undersøge og sammenligne de forskellige butikkers tilbud, for at være sikker på at du får det bedste tilbud der er tilgængeligt for dig.

Mere end gode tilbud

Black Friday er mere end gode tilbud. Det er også en begivenhed som butikkerne gør ekstra meget ud af. Nogle steder vil man kunne opleve livemusik og andre steder tilbyder butikken te og varm kakao. Så for at få det meste ud af Black Friday, bør du også sætte dig ind i hvad de forskellige butikker tilbyder, udover alle deres gode tilbud. Ved at undersøge om butikkerne også tilbyder underholdning eller serverer snacks og varme drikke, kan planlægge din indkøbstur ud fra dette, så det også bliver en underholdende og hyggelig tur, hvor det hele ikke bare handler om at bruge penge.

Lad dig ikke stresse

Black Friday svarer til julehandlen på steroider. Folk løber rundt og er i nogle tilfælde villige til at skubbe og mase, for at være sikker på at de er de første der får de gode tilbud. I USA ender det endda i slagsmål blandt tilbudshungrende kunder. Dette oplever vi heldigvis meget sjældent herhjemme, men folk er stadig vilde og helt op og køre. Du kan derfor, med fordel, indstille dine forventninger inden butikkerne skyder i gang og sige til dig selv, at du ikke vil være en af dem der løber rundt, ligesom du ikke vil tage det så tungt, hvis du ikke får købt den vare du gerne vil have. Der er trods alt vigtigere ting i livet.

Del artikel

Andre læser også