Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få det bedste ud af sommertiden in Aalborg

Af Annoncør

Der er mange grunde til at være glad i disse tider. Alting springer ud, temperaturen stiger og der er liv og glade dage forude. Ja, sommerhalvåret er mange menneskers en favorit tid på året og det er der naturligvis mange årsager til. I Aalborg er denne tid nemlig fyldt med alletiders events og masser af hygge udendørs. Er du glad og stolt Aalborgenser, så har du masser af se frem til. 

I Aalborg sker der noget. En dejlig by med masser af kultur, begivenheder og stor diversitet. Både kulturelt og i forhold til indbyggerne. Fra forårets ankomst til efterårets udgang, der er der virkelig meget at give sig til. Her får du et bud på nogle af disse aktiviteter.

Havnefronten og friluftsbadet

Når det gode vejr og de varme temperaturer er over Aalborg, så er det lig med én ting. Mennesker overalt, men på den gode måde. Venner og familie nyder en dejlig gåtur langs havnefronten, spiser en is eller nyder én af de mange arrangementer, som foregår i denne del af byen. Når badetemperaturerne er høje nok, ja så så er der mange der tager sig en dukkert i det skønne friluftsbad i Aalborg Vestby. 

Hygge i haven

Om du ejer af en kolonihave eller et hus i Nordens Paris, så giver det selvfølgelig også anledning til havearbejde. Måske du skal gå videre med idéen om at plante en liguster hæk, så du får mere privatliv i din lille oase. Er du mere til en flot bøgehæk, så du kan holde nysgerrige blikke væk, så kunne det også være et sommerprojekt derhjemme. Hvis du elsker din Aalborg-have så kan du jo forvandle den til et sandt paradis, hvor du kan være vært for sommerens mange grillfester sammen med gode venner. Om du har grønne fingre eller ej, så kan havearbejde jo være givende. 

Tjek events kalenderne ud

Er du en af typerne som lider af massiv ’fomo’, altså ’fear of missing out’, så kan det være en rigtig god idé at holde styr på de mange events, ved for eksempel at tjekke de sociale medier. Der sker nemlig rigtigt mange fede begivenheder, både i forhold til kunst, men også musik. Er du en rigtig foodie, så bør du bestemt også holde øje med alt, hvad der rører sig i forhold til mad og drikke i Nordjyllands hovedstad. Festivaler, koncerter, spontane events og kultur er hvad du kan forvente hen over den lange sommerperiode i Aalborg. Hvad enten du lige er flyttet til byen eller bare gerne vil opleve din gamle by på ny vis, så er der rigeligt med sommerunderholdning på menuen. Aalborg er bare så skøn og dejlig,  og særligt på denne årstid.